Luciferia Δημοσιεύτηκε December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2013 Παιδιά έχει κάποιος καταλάβει τι γίνεται τελικά με αυτό το επίδομα για μακροχρόνιους άνεργους?? Εχω διαβάσει τα πάντα όλα,ότι έχει κυκλοφορήσει και τελικά έχω μπερδευτεί,μόνο για τις ηλικίες είμαι σίγουρη και για τίποτε άλλο!! Τελικά το παίρνουν αυτοί που έληξε ή λήγει η επιδότηση μέσα στο '13 και πέρα?το παίρνουν αυτοί που η τακτική επιδότηση έληξε Νοέμβριο '13 και πέρα??τι στο καλό??της Σφίγγας τα αινίγματα πιο εύκολα ήταν :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Δικαιούνται το επίδομα όσοι στο παρελθόν έχουν συμπληρώσει συνολικά 12 μήνες ταμείο ανεργίας και είναι άνεργοι 12 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Δικαιούνται το επίδομα όσοι στο παρελθόν έχουν συμπληρώσει συνολικά 12 μήνες ταμείο ανεργίας και είναι άνεργοι 12 μήνες. έτσι ήταν...τώρα γράφονται άλλα γι'αυτό και έχω χάσει ολίγον τη μπάλα!! προσωπικά τον Ιανουάριο κλείνω 2 χρόνια και το ταμείο έληξε τον Γενάρη '13 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Έχεις επιδοτηθεί (ταμείο ανεργίας) για 12 μήνες συνολικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Έχεις επιδοτηθεί (ταμείο ανεργίας) για 12 μήνες συνολικά? κανονικότατα...ξεκίνησα 12/1/12 και τελείωσε 12/1/13...φουλ 12μηνο,πήρα και το λεγόμενο βοήθημα τον 5/13 και αυτά περί τακτικής επιδότησης! ανανεώνω την κάρτα μου κανονικά,οπότε έχω ξεπεράσει το 12μηνο!! απλά διάβασα την υπουργική απόφαση η οποία έλεγε ότι "αφου λήξει η τακτική επιδότηση και μέσα σε διάστημα 2 μηνών μπορεί να γίνει η αίτηση" και αυτό με μπέρδεψε...γιατί εμένα έχει περάσει το διάστημα προ πολλού.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Επίσης "Δικαιούχοι του επιδόματος είναι μακροχρόνια άνεργοι, ηλικίας από 20 μέχρι και 66 ετών, των οποίων το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν ξεπερνά το ποσό των 10.000 ευρώ." http://www.naftemporiki.gr/finance/story/745126 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυτό με την ενεργή κάρτα άνεργος για 1 χρόνο που πρέπει να έχεις, ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Οι προϋποθέσεις είναι αυτές, με την διαφορά ότι έχουν επεκτείνει το όριο ηλικίας! http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=686:2012-03-09-17-10-1&catid=71:2012-02-02-08-25-33&lang=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημέρα και χρόνια πολλά :) χθές διάβασα αυτό http://www.dikaiologitika.gr/2013122422321/ergasiaka/epidoma-makroxronia-anergwn-2014-olh-h-egkuklios-tou-oaed/menu-id-232.html Εγω καταλαβαίνω ότι τελικά το παίρνουν αυτοί που έχει λήξει το επίδομα εντός του '13 και φυσικά οι από'δω και περά που θα λήξει το ταμείο τους...αν ισχύει σαφώς και με πιάνει αλλά το βρίσκω άδικο για τους υπόλοιπους παλαιότερους! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά :) χθές διάβασα αυτό http://www.dikaiologitika.gr/2013122422321/ergasiaka/epidoma-makroxronia-anergwn-2014-olh-h-egkuklios-tou-oaed/menu-id-232.html Εγω καταλαβαίνω ότι τελικά το παίρνουν αυτοί που έχει λήξει το επίδομα εντός του '13 και φυσικά οι από'δω και περά που θα λήξει το ταμείο τους...αν ισχύει σαφώς και με πιάνει αλλά το βρίσκω άδικο για τους υπόλοιπους παλαιότερους! O μακροχρόνιος άνεργος δεν έχει ανάγκη γιατί έχει συνηθίσει χωρίς λεφτά....αυτός όμως που παίρνει επίδομα ανεργίας και του τελειώνει, πως θα ζήσει, ε? :lol: :lol: :lol: Λογικά πάνε να περιορίσουν τους δικαιούχους, τις γιορτές πετάνε ένα δικαιούνται όσοι κατά το παρελθόν συμπήρωσαν 12 μηνο ταμείο, δημιουργούν θετικές εντυπώσεις, κάνουν τον κόσμο να περιμένει και να ξοδεύει χρήματα στις γιορτές αφού θα τα αναληρώσει με το επίδομα και μετα τσουπ..το εξαφανίσουν....Αυτά είναι μάγοι! Εδώ έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι δεν χαμηλώνουν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για να μη ζεσταίνουν οι πλούσιοι τις πισίνες τους φθηνά....Παγώνουν 5.000.000 Έλληνες (και δυστυχώς είχαμε και ανθρώπινες ζωές χαμένες) για να μη ζεσταίνουν φθηνά 10 άτομα τις πισίνες τους..... Edited December 26, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 O μακροχρόνιας άνεργος δεν έχει ανάγκη γιατί έχει συνηθίσει χωρίς λεφτά....αυτός όμως που παίρνει επίδομα ανεργίας και του τελειώνει, πως θα ζήσει, ε? :lol: :lol: :lol: Σωστά είναι και αυτό,όπως έχει συνηθίσει ο καθένας :p τι να λέμε τώρα,γελοιότητες...η κάνεις κάτι για όλους ή δεν κάνεις τίποτα...αλλά περιμέναμε κάτι διαφορετικό?όχι..αλλά βλέπεις το budget δεν φτάνει για όλους... Τέλοσπαντων και ύστερα λέμε για εξωτερικό...τουλάχιστον Ολλανδία παίρνεις επίδομα ανεργίας για 3 χρόνια το 70% του τελευταίου μισθού,μετά αν δεν παίξει δουλειά πέφτεις στο 50% αλλά μπορείς να πάρεις και επιδότηση ενοικίου,ρεύματος κλπ...και αν δε κοντεύεις για σύνταξη σε επιδοτούν μέχρι να συνταξιοδοτηθείς...αυτό λέγεται μέριμνα για τον πολίτη αλλά βλέπεις εκεί δεν είχαν φτιάξει πλασματική πλούσια ζωή ενω εδω...τέσπα,απ' όπου και να το πιάσουμε βρωμάει το όλο θέμα από τα χιλιόμετρα! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Σωστά είναι και αυτό,όπως έχει συνηθίσει ο καθένας :p τι να λέμε τώρα,γελοιότητες...η κάνεις κάτι για όλους ή δεν κάνεις τίποτα...αλλά περιμέναμε κάτι διαφορετικό?όχι..αλλά βλέπεις το budget δεν φτάνει για όλους... Τέλοσπαντων και ύστερα λέμε για εξωτερικό...τουλάχιστον Ολλανδία παίρνεις επίδομα ανεργίας για 3 χρόνια το 70% του τελευταίου μισθού,μετά αν δεν παίξει δουλειά πέφτεις στο 50% αλλά μπορείς να πάρεις και επιδότηση ενοικίου,ρεύματος κλπ...και αν δε κοντεύεις για σύνταξη σε επιδοτούν μέχρι να συνταξιοδοτηθείς...αυτό λέγεται μέριμνα για τον πολίτη αλλά βλέπεις εκεί δεν είχαν φτιάξει πλασματική πλούσια ζωή ενω εδω...τέσπα,απ' όπου και να το πιάσουμε βρωμάει το όλο θέμα από τα χιλιόμετρα! Σωστά! Κι άσε όλα τα άλλα κορόιδα να δουλεύουν, για να παίρνει ο άνεργος τα επιδόματα μέχρι να βγεί στην σύνταξη! :D :X Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Σωστά! Κι άσε όλα τα άλλα κορόιδα να δουλεύουν, για να παίρνει ο άνεργος τα επιδόματα μέχρι να βγεί στην σύνταξη! :D :X Δεν ειναι ακριβως ετσι...εκει ενημερωνεσαι μεσω της υπηρεσιας για διαθεσιμες θεσεις και οφειλεις να καταθεσεις βιογραφικο,αν σε καλεσουν για συνεντευξη πρεπει να πας...αν δεν κανω λαθος αν 3 φορες αρνηθεις να παρουσιαστεις σε εργασια που σε καλεσαν σου κοβουν τα παντα...οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα!εκει επισης η ηλικια συνταξιοδοτησης ειναι τα 68...περαιτερω λεπτομερειες δεν γνωριζω,θα πρεπει να ρωτησω τη μανα μου.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Βασικά για την Ελλάδα εννοούσα! Που οι μισοί Έλληνες δουλεύουν ώστε να παίρνουν επιδόματα οι άλλοι μισοί... Στο εξωτερικό είναι αλλιώς. Σου δίνουν το επίδομά, αλλά εάν δεν πας στην δουλειά που θα σου βρουν, βγαίνεις μόνιμα από τις λίστες και δεν ξαναπαίρνεις επίδομα μέχρι που να πεθάνεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Βασικά για την Ελλάδα εννοούσα! Που οι μισοί Έλληνες δουλεύουν ώστε να παίρνουν επιδόματα οι άλλοι μισοί... Στο εξωτερικό είναι αλλιώς. Σου δίνουν το επίδομά, αλλά εάν δεν πας στην δουλειά που θα σου βρουν, βγαίνεις μόνιμα από τις λίστες και δεν ξαναπαίρνεις επίδομα μέχρι που να πεθάνεις... Ναι...εννοειται πως ετσι ειναι εδω...μονο που στη παρουσα φαση (εκτος ολων των αλλων) εκανε τεραστια αδικια,οσον αφορα το επιδομα Μ.Α...τεσπα,βελονα στα αχυρα να ψαχναμε πιο ευκολα θα την βρισκαμε..ψαχνω εγω να βρω ακρη...σωθηκαμε!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 εντέλει κανείς που το επίδομα του να έχει λήξει πριν το Νοέμβριο του '13 δεν δικαιούται το επίδομα μακροχρόνιων ανέργων...πηγαίνει μόνο στους φρέσκους..οι πιο παλιοί επιεικώς να κόψουν το λαιμό τους...ωραία :mad: Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Είπαμε, οι παλιοί έχουν συνηθίσει στη ζωή τους χωρίς επίδομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Είπαμε, οι παλιοί έχουν συνηθίσει στη ζωή τους χωρίς επίδομα! ναι ρε παιδί μου,αλλά ξέρω αρκετούς που τσάμπα η "χαρά" :( Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 ναι ρε παιδί μου,αλλά ξέρω αρκετούς που τσάμπα η "χαρά" :( Tα κανάλια φταίνει που λέγανε και καλά ότι όσοι έχουν εξαντλήσει και στο παρελδόν 12 μηνο επιδοτούμενης ανεργίας. Βέβαια η κοροϊδία δεν έχει όρια...αλλά πρώτη φορά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 καλησπερα μαγκιες μια ερωτηση θελω να κανω και θελω τα φωτα σας.....η ημερομηνία που πληρώνομαι το ταμειο καθε μηνα ειναι η πρωτη παρασκευη μετα τις 14 αυτο το μηνα Απριλιο ειναι Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ γιατι 14 πέφτει δευτέρα εγω πότε θα πληρωθώ??ευχαριστω εκ των προτέρων!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klipsch Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Aπο την εμπειρια μου λεω οτι θα προπληρωθεις μεσα στη μεγαλη εβδομαδα.Παντα Χριστουγεννα και Πασχα ο Οαεδ προπληρωνει τα ταμεια ανεργιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts