papajohn Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2004 Απο χθες εντελώς ξαφνικα, χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα δεν μου ανοιηει ο IE (winxp sp1). Παταω το κουμπι και περνω το μηνυμα: "Windows cannot the specified divice, path or filename. You may not have the appropriate permissions to access this file". Ακομα να αν εντπίσω το αρχείο απο τον windows explorer (οχι τη συντομευση) και το τρεξω το ίδιο ακριβοως μηνυμα. Επισης εχω administator δικαιώματα ενω τοσο ο MyIE2 όσο και ο Windows Explorer και αψογα λειτουργεούν και internet βλέπουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Τυχερέ. Εγώ προσπαθώ να τον κάνω να μην ανοίγει και δεν μπορώ. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 papajohn scan με antispyware Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker (30 Αύγ. 2004 , 13:54) Τυχερέ. Εγώ προσπαθώ να τον κάνω να μην ανοίγει και δεν μπορώ. χαχα βαλε linux :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Παπατζόν, κάνε ένα σκαν με το Win Doctor από το Norton Utilities. Εμένα με έχει βοηθήσει αρκετές φορές, βρίσκει αρκετά σφάλματα και τα διορθώνει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Λετε να ειναι σημαδιακο, καιρός να βαλω firefox η linux;; Μπα... Μια χαρα είναι ο MyIE 2! :) Βασικα εκανα anti spyware search πριν 2 μερες, εβγαλα καμμια 30 tracklin και ισως απο τοτε να μην ανοιγει ο IE. Δεν ξερω. Παω για scan παλι... Norton δεν ξαναμπαίνει στο pc μου. Μολις τον ξεφορτώθηκα το pc ανοιγει 45sec γρηγορότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Και ούτε είναι απαραίτητο να μπει. Mπορείς να το τρέξεις από το CD. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. August 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (30 Αύγ. 2004 , 18:36) Και ούτε είναι απαραίτητο να μπει. Mπορείς να το τρέξεις από το CD. :) Γκουχ γκουχ γκουχ.... Ποιος σου είπε πως έχω το cd;;;; :D τεσπα, ebgala kammia 15aria akoma tracking coockies alla tipota to diafretiko. pali den anigi.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αν και θα έπρεπε να είσαι χαρούμενος με αυτό που σου συνέβη, Δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τον ΙΕ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts