crableg Δημοσιεύτηκε December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2013 Γεια σας. Έχω ένα laptop Toshiba satellite A100-036 με windows vista και σταμάτησε να λειτουργεί στο touchpad η κύλιση πάνω-κάτω. Έχω επαναεγκαταστήσει τους drivers του synaptics pointing device, έχω κάνει restore σε προηγούμενες μέρες. Στο msconfig στο startup δεν υπάρχει το synaptics pointing device. Πάω στον πίνακα ελέγχου, ποντίκι και μου βγάζει μήνυμα: Δεν μπορείς να συνδεθείς στο driver του synaptics pointing device. Θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση του synaptics driver τώρα? Αν πατήσω όχι μπαίνει στο ποντίκι και στο device settings το ποντίκι είναι απενεργοποιημένο. Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και από τις πολλές φορές όταν το ενεργοποιήσω πάλι δεν δουλεύει η κύλιση πάνω-κάτω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Γεια σας. Έχω ένα laptop Toshiba satellite A100-036 με windows vista και σταμάτησε να λειτουργεί στο touchpad η κύλιση πάνω-κάτω. Έχω επαναεγκαταστήσει τους drivers του synaptics pointing device, έχω κάνει restore σε προηγούμενες μέρες. Στο msconfig στο startup δεν υπάρχει το synaptics pointing device. Πάω στον πίνακα ελέγχου, ποντίκι και μου βγάζει μήνυμα: Δεν μπορείς να συνδεθείς στο driver του synaptics pointing device. Θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση του synaptics driver τώρα? Αν πατήσω όχι μπαίνει στο ποντίκι και στο device settings το ποντίκι είναι απενεργοποιημένο. Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και από τις πολλές φορές όταν το ενεργοποιήσω πάλι δεν δουλεύει η κύλιση πάνω-κάτω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Να περάσεις windows 7. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. December 7, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κάνουν 100 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Κάνουν 100 ευρώ. Μπορείς να τα πάρεις από τον ''θειο'' ή να αγοράσεις τα windows 8 τα οποία κοστίζουν φθηνότερα(Δεν θυμάμαι αν ισχύει η προσφορά που αγόραζες άδεια 8 με 30 ευρώ και ακύρωνες μια άλλη άδεια xp,vista.7). Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Γεια σας. Έχω ένα laptop Toshiba satellite A100-036 με windows vista και σταμάτησε να λειτουργεί στο touchpad η κύλιση πάνω-κάτω. Έχω επαναεγκαταστήσει τους drivers του synaptics pointing device, έχω κάνει restore σε προηγούμενες μέρες. Στο msconfig στο startup δεν υπάρχει το synaptics pointing device. Πάω στον πίνακα ελέγχου, ποντίκι και μου βγάζει μήνυμα: Δεν μπορείς να συνδεθείς στο driver του synaptics pointing device. Θέλεις να κάνεις απεγκατάσταση του synaptics driver τώρα? Αν πατήσω όχι μπαίνει στο ποντίκι και στο device settings το ποντίκι είναι απενεργοποιημένο. Δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω και από τις πολλές φορές όταν το ενεργοποιήσω πάλι δεν δουλεύει η κύλιση πάνω-κάτω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Εισαι σίγουρος ότι θέλει το synaptics? Δοκίμασε όλους τους οδηγούς από το site Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Μπορείς να τα πάρεις από τον ''θειο'' ή να αγοράσεις τα windows 8 τα οποία κοστίζουν φθηνότερα(Δεν θυμάμαι αν ισχύει η προσφορά που αγόραζες άδεια 8 με 30 ευρώ και ακύρωνες μια άλλη άδεια xp,vista.7). αν θέλεις στείλε μου ένα Pm για αυτό...με ενδιαφέρει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts