Jump to content

Πρόβλημα με windows shares

billymos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα....

Οπως καταλαβατε και απο τον τιτλο, δε μπορω να συνδεσω μεταξυ τους τα δυο μου pc. Τι εννοω...

Πριν απο καιρο, ειχα ενα ρουτερ ADB (ετσι νομιζω το ελεγαν), με το οποιο ηταν συνδεδεμενα ενα λαπτοπ και ενα desktop για ιντερνετ. Παραλληλα, μπορουσαν μεσω network, να κανω και share διαφορων αρχειων μεσω ενος φακελου, ονοματι users

Τελικα, επρεπε να αλλαξω ρουτερ και περασα σε ενα thompson. το προβλημα ειναι οτι, ενω συνδεονται με το ρουτερ και το ιντερνετ, δε βρισκονται μεταξυ τους. Μαλιστα, παρατηρησα οτι το ενα συνδεεται με το πχ,δικτυο μου 4 και το αλλο με το δικτυομου 5, οποτε λογικα συνδεονται σε διαφορετικα δικτυα...

Τι πρεπει να κανω για να διορθωσω το προβλημα? ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

Αφού βεβαιωθείς ότι το ρούτερ σου έχει dns αυτόματο, και κάνεις κάτι κοινή χρήση π.χ. Ο ΄φακελος μου και από τους δύο υπολογιστές, τσέκαρε να παiρνουν τα μηχανήματά σου αυτόματες Ip

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως