Jump to content

Πρόβλημα πιθανώς με ram

BackToBasics
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ξαφνικά ο υπολογιστής μου, ενώ χθες λειτουργούσε κανονικά, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει 3 'μπιπ' αντί για ένα σύντομο που έκανε τόσο καιρό και ενώ δίνει ρεύμα παντού η οθόνη μένει σε αναμονή!

Δοκίμασα να το φυσήξει μπας και ήταν θέμα σκόνης, άλλαξα θέση στις μνήμες αλλά δεν έφτιαξε.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη!

Καλησπέρα,

Ξαφνικά ο υπολογιστής μου, ενώ χθες λειτουργούσε κανονικά, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει 3 'μπιπ' αντί για ένα σύντομο που έκανε τόσο καιρό και ενώ δίνει ρεύμα παντού η οθόνη μένει σε αναμονή!

Δοκίμασα να το φυσήξει μπας και ήταν θέμα σκόνης, άλλαξα θέση στις μνήμες αλλά δεν έφτιαξε.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη!

Αυτά τα μπιπ ''αποκοδικοποιούνται''.Ψάξε στο manual της μητρικής σου στα σφάλματα και θα δεις τι πρόβλημα έχει.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Λέει ότι είναι video card problem. Το κοίταξα και εγώ αμέσως μετά το ποστ μου εδώ ;-) !

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών αλλά να δουλεύει το ανεμιστηρακι κανονικά?

Λέει ότι είναι video card problem. Το κοίταξα και εγώ αμέσως μετά το ποστ μου εδώ ;-) !

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών αλλά να δουλεύει το ανεμιστηρακι κανονικά?

Ναι, υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το τσιπάκι των γραφικών ενώ το ανεμιστηράκι να είναι μια χαρά.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Την δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και κάνει τα ίδια οπότε δυστυχώς όντως αυτό φταίει! Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια!

3beep σημαίνει κάρτα η δεν κάθετε σωστά η συνάντησε τον άγιο πετρο :p

Περιμένει στην ουρά με τους άλλους για να πάει στον παράδεισο.:lol:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν