BackToBasics Δημοσιεύτηκε November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2013 Καλησπέρα, Ξαφνικά ο υπολογιστής μου, ενώ χθες λειτουργούσε κανονικά, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει 3 'μπιπ' αντί για ένα σύντομο που έκανε τόσο καιρό και ενώ δίνει ρεύμα παντού η οθόνη μένει σε αναμονή! Δοκίμασα να το φυσήξει μπας και ήταν θέμα σκόνης, άλλαξα θέση στις μνήμες αλλά δεν έφτιαξε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα, Ξαφνικά ο υπολογιστής μου, ενώ χθες λειτουργούσε κανονικά, όταν πάω να τον ανοίξω κάνει 3 'μπιπ' αντί για ένα σύντομο που έκανε τόσο καιρό και ενώ δίνει ρεύμα παντού η οθόνη μένει σε αναμονή! Δοκίμασα να το φυσήξει μπας και ήταν θέμα σκόνης, άλλαξα θέση στις μνήμες αλλά δεν έφτιαξε. Οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη! Αυτά τα μπιπ ''αποκοδικοποιούνται''.Ψάξε στο manual της μητρικής σου στα σφάλματα και θα δεις τι πρόβλημα έχει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BackToBasics Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Λέει ότι είναι video card problem. Το κοίταξα και εγώ αμέσως μετά το ποστ μου εδώ ;-) ! Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών αλλά να δουλεύει το ανεμιστηρακι κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Λέει ότι είναι video card problem. Το κοίταξα και εγώ αμέσως μετά το ποστ μου εδώ ;-) ! Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών αλλά να δουλεύει το ανεμιστηρακι κανονικά? Ναι, υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει το τσιπάκι των γραφικών ενώ το ανεμιστηράκι να είναι μια χαρά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BackToBasics Δημ. November 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Την δοκίμασα και σε άλλον υπολογιστή και κάνει τα ίδια οπότε δυστυχώς όντως αυτό φταίει! Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 3beep σημαίνει κάρτα η δεν κάθετε σωστά η συνάντησε τον άγιο πετρο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 3beep σημαίνει κάρτα η δεν κάθετε σωστά η συνάντησε τον άγιο πετρο :p Περιμένει στην ουρά με τους άλλους για να πάει στον παράδεισο.:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Περιμένει στην ουρά με τους άλλους για να πάει στον παράδεισο.:lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Πάμε on topic πάλι κύριοι. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts