spartak Δημοσιεύτηκε August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2004 Παιδιά καλημέρα, ψάχνω ένα προγραμματάκι για να κάνω partition σε ένα δίσκο που είναι ήδη formatted και δε βολεύει να τον φορμάρω ξανά. Εχει τα win xp μέσα. Υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι (κατά προτίμηση free αλλιώς να δουλεύει έστω για λίγες μέρες, μια φορά θα το χρησιμοποιήσω); Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Κάνε μια έρευνα για το Partition Magic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 είναι free αυτό το πρόγραμμα? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 όχι αλλά με λίγο ψάξιμο όλα διορθώνονται... :devil: ;) Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Το έχω δει το συγκεκριμένο ότι είναι καλό, αλλά στο tucows μου λέει ότι είναι demo..... Manoz, Revan καμμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laM3R Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spartak (27 Αύγ. 2004 , 13:41) Το έχω δει το συγκεκριμένο ότι είναι καλό, αλλά στο tucows μου λέει ότι είναι demo..... Μoderation mode Απαγορεύονται τέτοιου είδους links. http://briefcase.pathfinder.gr/download/lam3r/26025/308669/0/blackdot.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 partition magic απλά πολύ απλά πρ;aγματα :) http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Ο δίσκος είναι 160 gb. Ποιά έκδοση πρέπει να βρω; Κατέβασα το demo αλλά όπως φαντάζεστε δεν παίζει... αν κάποιος έχει καμμιά ιδέα ας μου στείλει ένα pm..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Wirelessly posted (Nokia6220/2.0 (5.15) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από spartak Ο δίσκος είναι 160 gb. Ποιά έκδοση πρέπει να βρω; Κατέβασα το demo αλλά όπως φαντάζεστε δεν παίζει... αν κάποιος έχει καμμιά ιδέα ας μου στείλει ένα pm..... Φίλε μου θα στο έστελνα αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εκτός (διακοπές). Καλά ρε παιδιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανείς? Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Παντως αν κανεις partition μην προσπαθησεις να το ξαναενωσεις χωρις να εχεις κανει back-up τα δεδομενα σου...!!!!!!!! Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickmix Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 το partion magic θα το βρεις πολυ ευκολα αλλα θα ειναι demo. κατεβασε απο το *****s.am το ***** του και θα δουλεψει μια χαρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 εγώ έκανα search στο google για partition magic βρήκα ένα powerquest partition magic 8.0 (demo) αλλά δεν κάνει τίποτα γιατί είναι demo + δεν έχει πουθένα να βάλεις serial... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (31 Αύγ. 2004 , 13:55) εγώ έκανα search στο google για partition magic βρήκα ένα powerquest partition magic 8.0 (demo) αλλά δεν κάνει τίποτα γιατί είναι demo + δεν έχει πουθένα να βάλεις serial... Υπάρχουν και άλλοι τρόποι εκτός από σειριακό αριθμό. Ο Nickmix πιο πάνω τα λέει όλα νομίζω...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Antoni το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, βρίσκω το demo μόνο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Check @ warez... Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Επειδή βλέπω ότι καταλήξατε πως χρειάζεται το partition magic και επειδή πλέον ρωτάτε μόνο για το πως να παρακάμψετε τους περιορισμούς της demo έκδοσης, το topic κλειδώνεται. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts