Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δυστηχως δεν παιρνει sd το συγκεκριμενο κιν Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δυστηχως δεν παιρνει sd το συγκεκριμενο κιν Το ξερω βρε συ.Το ιδιο εχω!!Βαλε το αρχειο που κατεβασες απο τον υπολογιστη σου σε εναν φακελο στο κινητο και μετα κανει την διαδικασια που σου ειπα..Δες και αυτο το Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω.... χωρις pc γινεται εγκατασταση? Edited January 21, 2015 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω Αν εχεις προβλημα με το recovery στειλε ξανα μηνυμα :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 [ATTACH]55782[/ATTACH] Τι κανω με την υπογραφη? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω.... χωρις pc γινεται εγκατασταση? γινεται..απλα πρεπει να εχεις αυτο το αρχειο σε εναν φακελο του κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [ATTACH]55782[/ATTACH] Τι κανω με την υπογραφη? τι αρχειο ειναι αυτο που προσπαθεις να εγκαταστησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτο που μου εστειλες το λινκ Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Αυτο που μου εστειλες το λινκ Αυτο εδω? Λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι αυτο ακριβως Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι αυτο ακριβως Περιεργο γιατι αυτο βαζω συνεχεια εγω και δεν εχω προβλημα.Δοκιμασε και αυτο Link παιρνεις αυτο το αρχειο οπως ειναι σε rar μορφη το βαζεις σε εναν φακελο στο κινητο μετα το βαζεις σε recovery και κανεις install from sd card..Αυτο κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι αυτο εκανα Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι αυτο εκανα Δοκιμασε και το αλλο που σου εστειλα.Το playstore δεν ειναι στο κινητο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχει playstore το κινητο Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχει playstore το κινητο χαχα!!επομενως δεν χρειαζεται να κανεις αυτη την διαδικασια!! λοιπον πηγαινε προφραμματα/all και πες μου αν βλεπεις το Google Play services και το Google play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το services δεν το εχει αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο store γτ δεν παιρνει τον λογαριασμο μου Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το services δεν το εχει αλλα δεν μπορω να κατεβασω απο store γτ δεν παιρνει τον λογαριασμο μου Τι να σου πω!Κανε διαγραφη τον λογαριασμο clear cache στο play store επανεκκινηση και προσπαθησε να βαλεις ξανα τον λογαριασμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν εχει μπει ο λογαριασμος.....δεν μπαινει εξ αρχης τι να διαγραψω λογαριασμο? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν εχει μπει ο λογαριασμος.....δεν μπαινει εξ αρχης τι να διαγραψω λογαριασμο? Κανε clear cache μπας και δουλεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Τιποτα φιλε μου...και το δευτερο λινκ επισης δεν το εγκαθιστα... "Signature verification failed Edited January 21, 2015 by Nikosni Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τιποτα φιλε μου...και το δευτερο λινκ επισης δεν το εγκαθιστα... "Signature verification failed μπαινεις σε recovery πηγαινεις στο Toggle signature verification και το απενεργοποιεις..Μετα δοκιμασε να βαλεις ξανα το rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν βρηκα τετοια επιλογη στο recovery....που ειναι? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν βρηκα τετοια επιλογη στο recovery....που ειναι? ποιο recovery εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν ειμαι σχετικος με software σε κινητα...που το βλεπω αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως ειναι <V1> ? Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Δεν ειμαι σχετικος με software σε κινητα...που το βλεπω αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως ειναι <V1> ? μπες σε recovery και πηγαινε στο install zip και εκει λογικα θα το βρεις το toggle signature.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κοιτα πως ειναι το recovery μου... [ATTACH]55784[/ATTACH] Δεν βρηκα την επιλογη που ειπες Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts