plou13 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) βγηκε και η επισημη 2.12... και βγηκε και σε εκδοση ρουταρισμενη. αμα την θελει κανεις ας μου πει... Εγω!!Εχεις links?? :) EDIT:Αυτη ειναι? ROM Edited October 17, 2014 by plou13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Εγω!!Εχεις links?? :) EDIT:Αυτη ειναι? ROM ναι την δοκιμασες? αν οχι με gapps και το patch εδω: https://mega.co.nz/#F!kspGGKRT!woE7HN5roO-S-GQDx8_hsA Edited October 17, 2014 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) ναι την δοκιμασες? αν οχι με gapps και το patch εδω: https://mega.co.nz/#F!kspGGKRT!woE7HN5roO-S-GQDx8_hsA Ευχαριστω!Τωρα την δοκιμαζω και ηδη νομιζω πως ανακαλυψα ενα bug..οποιο email client και να βαλω κρασαρει...:!: Kρασαρει και στις ρυθμισεις καποιες φορες.Αυτο το ειχαν οι εκδοσεις μετα την 2.06 νομιζω. Το προβλημα με το whatsapp παραμενει.Αρχιζω να πιστευω οτι η πιο αξιοπιστη μεχρι στιγμης ειναι η 2.06 Edited October 18, 2014 by plou13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ευχαριστω!Τωρα την δοκιμαζω και ηδη νομιζω πως ανακαλυψα ενα bug..οποιο email client και να βαλω κρασαρει...:!: Kρασαρει και στις ρυθμισεις καποιες φορες.Αυτο το ειχαν οι εκδοσεις μετα την 2.06 νομιζω. Το προβλημα με το whatsapp παραμενει.Αρχιζω να πιστευω οτι η πιο αξιοπιστη μεχρι στιγμης ειναι η 2.06 αφου το εκανες το φορματ.δοκιμασε και την miui πανω Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 αφου το εκανες το φορματ.δοκιμασε και την miui πανω Αν μου σπασει τα νευρα που οπως παει θα το κανει θα την δοκιμασω.Προς το παρον την αφηνω γιατι εχω βαλει παλι ολες τις εφαρμογες και βαριεμαι να το φτιαχνω ξανα.Αν αποδειχθει και αυτη μαπα θα γυρισω ξανα στην 2.06 και βλεπουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αν μου σπασει τα νευρα που οπως παει θα το κανει θα την δοκιμασω.Προς το παρον την αφηνω γιατι εχω βαλει παλι ολες τις εφαρμογες και βαριεμαι να το φτιαχνω ξανα.Αν αποδειχθει και αυτη μαπα θα γυρισω ξανα στην 2.06 και βλεπουμε!! για δοκιμασε στα ΑTX settings να παιξεις λιγο... "the error seems to be caused by listview if you have atx settings try disable it clear dalvik cache" Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 για δοκιμασε στα ΑTX settings να παιξεις λιγο... "the error seems to be caused by listview if you have atx settings try disable it clear dalvik cache" το εκανα αυτο αλλα τα προβληματα παραμενουν..δεν τους βλεπω να το διορθωνουν αμεσα τουλαχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smauimyass Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Αν μου σπασει τα νευρα που οπως παει θα το κανει θα την δοκιμασω.Προς το παρον την αφηνω γιατι εχω βαλει παλι ολες τις εφαρμογες και βαριεμαι να το φτιαχνω ξανα.Αν αποδειχθει και αυτη μαπα θα γυρισω ξανα στην 2.06 και βλεπουμε!! Καλημέρα, έχω βάλει και εγώ την 2.06 με 4.2.2 android την οποία κατέβασα από το ιντερνετ, αλλά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα... Δεν δουλεύει το 3g. Ενώ το έχω ενεργοποιημένο και έχω επιλέξει WCDMA δίκτυο τα data δεν λειτουργούν. Ούτε το σήμα του 3g εμφανίζεται. Το έχει αντιμετωπίσει κίαλλος αυτό το πρόβλημα? Thanx Edited October 24, 2014 by smauimyass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλημέρα, έχω βάλει και εγώ την 2.06 με 4.2.2 android την οποία κατέβασα από το ιντερνετ, αλλά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα... Δεν δουλεύει το 3g. Ενώ το έχω ενεργοποιημένο και έχω επιλέξει WCDMA δίκτυο τα data δεν λειτουργούν. Ούτε το σήμα του 3g εμφανίζεται. Το έχει αντιμετωπίσει κίαλλος αυτό το πρόβλημα? Thanx οχι φιλε μου δεν ειχα ποτε αυτο το προβλημα.δοκιμασες να κλεισεις το wifi να ανοιξεις τα δεδομενα και να προσπαθησεις να ανοιξεις μια σελιδα στο ιντερνετ?Εγω ειχα προβλημα με το wifi που εχανε το σημα που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλημέρα, έχω βάλει και εγώ την 2.06 με 4.2.2 android την οποία κατέβασα από το ιντερνετ, αλλά έχω ένα σημαντικό πρόβλημα... Δεν δουλεύει το 3g. Ενώ το έχω ενεργοποιημένο και έχω επιλέξει WCDMA δίκτυο τα data δεν λειτουργούν. Ούτε το σήμα του 3g εμφανίζεται. Το έχει αντιμετωπίσει κίαλλος αυτό το πρόβλημα? Thanx 4.4.2 android :P βαλε το δικτυο στο αυτοματο. κλεισε το wifi. πανε καπου που εχεις καλο σημα. και κανε ενα ρεσταρτ το κινητο. αν δε πιασει τπτ ξαναπερνα την ρομ... Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 (edited) ο επιμένων νικά https://cloud.mail.ru/public/d919a4d21835/H212_mod.zip λοιπον αυτη ειναι 2.12 και συμφωνα με τις πληροφοριες ειναι μια χαρα και δουλευουν και whatsapp και viber ειναι ενσωματωμενα τα gapps δεν εχω ιντερνετ τωρα, απο τεταρτη μπορω να το δοκιμασω και εγω... με twrp εγινε install. αλλα νομιζω κανει και cmw 6.0.4.7 για πειτε εντυπωσεις ps. για την ωρα ειναι σιγουρα μεταφρασμενη στα αγγλικα... δεν ξερω για λοιπες γλωσσες. Edited October 27, 2014 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 ο επιμένων νικά https://cloud.mail.ru/public/d919a4d21835/H212_mod.zip λοιπον αυτη ειναι 2.12 και συμφωνα με τις πληροφοριες ειναι μια χαρα και δουλευουν και whatsapp και viber ειναι ενσωματωμενα τα gapps δεν εχω ιντερνετ τωρα, απο τεταρτη μπορω να το δοκιμασω και εγω... με twrp εγινε install. αλλα νομιζω κανει και cmw 6.0.4.7 για πειτε εντυπωσεις ps. για την ωρα ειναι σιγουρα μεταφρασμενη στα αγγλικα... δεν ξερω για λοιπες γλωσσες. Καποιος που να την εβαλε για να μας πει εντυπωσεις?Μην την βαλουμε οι υπολοιποι αδικα!! ;):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Καποιος που να την εβαλε για να μας πει εντυπωσεις?Μην την βαλουμε οι υπολοιποι αδικα!! ;):rolleyes: Την εβαλα και πραγματικα ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης αλλα μηπως πρεπει να βαλουμε καποιο patch μαζι?Για την υπογραφη της εκδοσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Την εβαλα και πραγματικα ολα δουλευουν καλα μεχρι στιγμης αλλα μηπως πρεπει να βαλουμε καποιο patch μαζι?Για την υπογραφη της εκδοσης... τι patch? αμα δεν εχει θεμα η rom γιατι να βαλεις? το patch ειναι αμα εχει καποιο θεματακι που διορθωθηκε υστερα, η για εξτρα πες λοιπον τι εχει μεσα. απο μεταφραση πως παει, whatsapp κτλ κτλ μην μας αφηνεις ετσι... :P θα ειμαι αυριο σπιτι για να δω Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 τι patch? αμα δεν εχει θεμα η rom γιατι να βαλεις? το patch ειναι αμα εχει καποιο θεματακι που διορθωθηκε υστερα, η για εξτρα πες λοιπον τι εχει μεσα. απο μεταφραση πως παει, whatsapp κτλ κτλ μην μας αφηνεις ετσι... :P θα ειμαι αυριο σπιτι για να δω Επειδη στην 2.12 που ειχα βαλει απο την anzi εβαζες μετα την εγκατασταση ενα patch με το ονομα signed. Απο μεταφραση,χρησιμοποιω τα αγγλικα,ειναι μια χαρα.Στην μια ωρα που την εχω δεν εχω βρει κατι αμεταφραστο.Δεν υπαρχει προβλημα.Εχει μεσα τα βασικα απο google,δηλαδη playstore και ημερολογιο μονο και οτι ειχαν και οι προηγουμενες εκδοσεις.Το whatsapp δουλευει μια χαρα και δεν κρασαρει οπως και στις ρυθμισεις που κρασαρε καμια φορα τωρα δεν το κανει.Αιτια ηταν το atx το οποιο βγαλανε σε αυτη την εκδοση.Οποια αλλη ερωτηση εχετε...ελευθερα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Επειδη στην 2.12 που ειχα βαλει απο την anzi εβαζες μετα την εγκατασταση ενα patch με το ονομα signed. Απο μεταφραση,χρησιμοποιω τα αγγλικα,ειναι μια χαρα.Στην μια ωρα που την εχω δεν εχω βρει κατι αμεταφραστο.Δεν υπαρχει προβλημα.Εχει μεσα τα βασικα απο google,δηλαδη playstore και ημερολογιο μονο και οτι ειχαν και οι προηγουμενες εκδοσεις.Το whatsapp δουλευει μια χαρα και δεν κρασαρει οπως και στις ρυθμισεις που κρασαρε καμια φορα τωρα δεν το κανει.Αιτια ηταν το atx το οποιο βγαλανε σε αυτη την εκδοση.Οποια αλλη ερωτηση εχετε...ελευθερα!!:p δεν το βγαλανε σε αυτην την εκδοση... απλα η κινεζικη ομαδα atx το βαζει συνεχεια εξτρα πανω στην αυθεντικη ρομ... και uninstall να το εκανες παλι ειχε προβλημα... αυτη η ρομ ειναι απο την αυθεντικη ρομ, επεξεργασμενη απο το ρωσικο φορουμ. το patchaki που εβαζες ηταν για να μπορεις να πατας τις γωνίες του κινητου και να κανει διαφορα κολπακια (κλειδωνει κτλ κτλ )... ε ενταξει απο την στιγμη που εχει google services περνας οποιο προγραμμα της google θες... ε δες αν αλλαξεις σε ελληνικα αμα στις ρυθμισεις τα εχει ολα μεταφρασμενα τοτε ολα κομπλε... το ραδιοφωνο δουλευει? "Changes: 1. Translation 2. Remove trash 3. The kernel with 2nd tapom (the July) 4. Add the photo to fill the screen + the author for the work done 5. GAPS 6. Ruth 7. Keyboard experia 8. Maybe something else " υποθετω προσθεσε μεταφρασεις, αφαιρεσε τα κινεζικα app, προσθεσε ενα ρωσικο app για full screen call και τα gapps, το keyboard το οποιο εχω ακουσει βολευει... και τωρα το ruth δεν εχω ιδεα.... edit. μαλλον το root εννοει το αγαπητο γουγλ τρανσλειτ :P Edited October 28, 2014 by phoinixtk Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 δεν το βγαλανε σε αυτην την εκδοση... απλα η κινεζικη ομαδα atx το βαζει συνεχεια εξτρα πανω στην αυθεντικη ρομ... και uninstall να το εκανες παλι ειχε προβλημα... αυτη η ρομ ειναι απο την αυθεντικη ρομ, επεξεργασμενη απο το ρωσικο φορουμ. το patchaki που εβαζες ηταν για να μπορεις να πατας τις γωνίες του κινητου και να κανει διαφορα κολπακια (κλειδωνει κτλ κτλ )... ε ενταξει απο την στιγμη που εχει google services περνας οποιο προγραμμα της google θες... ε δες αν αλλαξεις σε ελληνικα αμα στις ρυθμισεις τα εχει ολα μεταφρασμενα τοτε ολα κομπλε... το ραδιοφωνο δουλευει? "Changes: 1. Translation 2. Remove trash 3. The kernel with 2nd tapom (the July) 4. Add the photo to fill the screen + the author for the work done 5. GAPS 6. Ruth 7. Keyboard experia 8. Maybe something else " υποθετω προσθεσε μεταφρασεις, αφαιρεσε τα κινεζικα app, προσθεσε ενα ρωσικο app για full screen call και τα gapps, το keyboard το οποιο εχω ακουσει βολευει... και τωρα το ruth δεν εχω ιδεα.... To ραδιοφωνο δουλευει μια χαρα!!Και τα ελληνικα απ'οτι βλεπω ειναι καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 To ραδιοφωνο δουλευει μια χαρα!!Και τα ελληνικα απ'οτι βλεπω ειναι καλα!! 2 θεματα διαβασα μονο το doule tap screen awakening (οταν ειναι σβηστή η οθονη διπλο ταπ πανω και αναβει) που διορθωνεται με αυτο https://yadi.sk/d/nnQlfjaHcAZb4 το IR δεν δουλευει ισως διορθωνεται περνωντας το stock kernel https://cloud.mail.ru/public/b49f178e4386/stock.zip και καποιοι λενε οτι ανεβαζει θερμοκρασία... αλλα και αυτο ισως διορθωνεται με το kernel Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 2 θεματα διαβασα μονο το doule tap screen awakening (οταν ειναι σβηστή η οθονη διπλο ταπ πανω και αναβει) που διορθωνεται με αυτο https://yadi.sk/d/nnQlfjaHcAZb4 το IR δεν δουλευει ισως διορθωνεται περνωντας το stock kernel https://cloud.mail.ru/public/b49f178e4386/stock.zip και καποιοι λενε οτι ανεβαζει θερμοκρασία... αλλα και αυτο ισως διορθωνεται με το kernel Ακομα κατι που ανακαλυψα τωρα ειναι οτι δεν κανει εγκατασταση το foursquare για οποιον το χρησιμοποιει..Λεει οτι η συσκευη δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 2 θεματα διαβασα μονο το doule tap screen awakening (οταν ειναι σβηστή η οθονη διπλο ταπ πανω και αναβει) που διορθωνεται με αυτο https://yadi.sk/d/nnQlfjaHcAZb4 το IR δεν δουλευει ισως διορθωνεται περνωντας το stock kernel https://cloud.mail.ru/public/b49f178e4386/stock.zip και καποιοι λενε οτι ανεβαζει θερμοκρασία... αλλα και αυτο ισως διορθωνεται με το kernel Το προβλημα με το IR επιβεβαιωνω οτι διορθωνεται με την stock kernel.Την περασα και δουλεψε μια χαρα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Το προβλημα με το IR επιβεβαιωνω οτι διορθωνεται με την stock kernel.Την περασα και δουλεψε μια χαρα! :rolleyes: μαλλον θα το αλλαξω το κινητο... το εχω απο τον μαρτιο και απο τοτε μου εχει πεσει μεσα σε πισινα, επανηλθε η λειτουργια του χανοντας το vol up, εχει σπασει η οθονη του και την εχω αλλαξει, ετσι εχασα την λειτουργια του κουμπιου της καμερας, και η μπροστινη καμερα ειναι λιγο θολη (επεσε κολλα πανω στο τζαμι)... στην πορεια εχω χασει και το vol down, σημερα δεν αναγνωριζει την σιμ... θα βαλω αργοτερα αλλη ελπιζωντας οτι ειναι μονο η σιμ... αλλα δεν νομιζω... :P Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plou13 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 μαλλον θα το αλλαξω το κινητο... το εχω απο τον μαρτιο και απο τοτε μου εχει πεσει μεσα σε πισινα, επανηλθε η λειτουργια του χανοντας το vol up, εχει σπασει η οθονη του και την εχω αλλαξει, ετσι εχασα την λειτουργια του κουμπιου της καμερας, και η μπροστινη καμερα ειναι λιγο θολη (επεσε κολλα πανω στο τζαμι)... στην πορεια εχω χασει και το vol down, σημερα δεν αναγνωριζει την σιμ... θα βαλω αργοτερα αλλη ελπιζωντας οτι ειναι μονο η σιμ... αλλα δεν νομιζω... :P Τι εχει τραβηξει το καημενο το κινητο!!Στο δικο μου μονο coca cola εχει πεσει μονο και κολλαει λιγο μωρε τωρα!!:lol::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 καλησπέρα. Εγώ παιδιά αφού πέρασα από όλες τις rom κατέληξα στην 209 που την έχει ανεβάσει η nubia στο site της ως επισημη αναβαθμηση και δουλεύουν όλα. Θέλω να μου πείτε όμως για ακουστικά. αν έχετε να προτείνετε κάποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoinixtk Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 καλησπέρα. Εγώ παιδιά αφού πέρασα από όλες τις rom κατέληξα στην 209 που την έχει ανεβάσει η nubia στο site της ως επισημη αναβαθμηση και δουλεύουν όλα. Θέλω να μου πείτε όμως για ακουστικά. αν έχετε να προτείνετε κάποια. μπορεσες και την ρουταρες? τεσπα αυτο ειναι και το τελευταιο μου ποστ εδω. μιας και αλλαζω κινητο... (τελος δε μου βρισκει σιμ) αλλα ναι η καλυτερη ρομ μεχρι στιγμης την περνατε με cwm i twrp 1 https://cloud.mail.ru/public/d919a4d21835/H212_mod.zip 2 https://cloud.mail.ru/public/b49f178e4386/stock.zip 3 https://yadi.sk/d/nnQlfjaHcAZb4 4 https://yadi.sk/d/eNQz_1SMQMX7u και δουλεουν ολα ρολοι... και gapps και gps, IR, double touch... ολα μεταφρασμενα σε ολες τις γλωσσες... συν το xperia πληκτρολογιο... τουλαχιστον πεθανε το κιν αλλα βρηκα την καλυτερη ρομ :P Παράθεση Katw i apple :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conectoras Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Ναι φίλε την ρούταρα. θέλω κάτι με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας αλλιώς δεν παίζει να την αλλάξω. Για πες μας όμως τι κινητό θα πάρεις τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts