Jump to content

Αντικατασταση drivers απο Μ$

alfa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα που θα σπάσω το κεφάλι μου, κόλλησα :(.

Έχω ένα Sony Vaio (VPCF136FM) φοράω Win7 64bit ... εχω βάλει κανονικά όλους τους οδηγούς αλλά εχω πρόβλημα με αυτούς του ΒΤ.

Έχω ένα ποντίκι (Microsoft Sculpt Touch Mouse) το οποίο είναι ΒΤ. το κακό είναι ότι μέχρι τώρα δεν βρήκα λύση για τις πολλές αποσυνδέσεις που κάνει (και που με όσα διάβασα φταίνε οι οδηγοί από το ΒΤ), εχω βάλει τους οδηγούς από την σελίδα της Sony και τελευταία από την Μ$ τους Generic BT drivers, εδώ είναι που αρχίζει το πρόβλημα,.... βρήκα χθες κάτι νέους οδηγούς (για Win8) που από ότι διάβασα δεν έχουν πρόβλημα με αποσυνδέσεις, το κακό όμως είναι ότι ΔΕΝ μπορώ να τους περάσω. Συγκεκριμένα τους εγκαθιστώ αλλά όταν καταργήσω τους drivers της Μ$ για το ΒΤ και κατά την επανεκκίνηση μου περνάει μόνο του πάλι τους drivers της Μ$... δεν μου βγάζει καν την επιλογή κατά την απεγκατάσταση να διαγράφει το λογισμικό των οδηγών (όπως σε άλλες περιπτώσεις) ότι και να κάνω μου περνάει πάντα τους οδηγούς της Μ$.

κάθε βοήθεια δεκτή.

Μπορεις να δοκιμασεις το εξης

Εφοσον τους κατεβασεις σαν ξεχωριστο αρχειο τους drivers για 8 πηγαινε device manager απεγκατεστησε του drivers uninstall δηλαδη,κλεισε τη συνδεση στο ιντερνετ προσωρινα και περνα την εγκατασταση χειροκινητα παλι μεσα απο device manager δηλαδη πας update drivers και επιλεγεις το δευτερο ''browse my computer for driver software'' και επιλεγεις τον φακελο με το αρχειο που κατεβασες.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

το ειχα δοκιμασει και αυτο, δεν γινοταν τιποτα, επρεπε να επιλεξω να μην περναει αυτοματα τους οδηγους (εχει επιλογη τετοια) και μετα να τους περασω, κατι παρομοιο με αυτο που εγραψες απλα θελει και την επιλογη για τους οδηγους να μην τους περναει αυτοματα.

να σαι καλα παντως.