dimitris44 Δημοσιεύτηκε November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2013 Με ποιο πρόγραμμα μπορω να βλεπω μεσω ιντερνετ την οθονη του tablet ή του κιηνητού μου και οτι παταω στο tablet/κινητο να εμφανιζετε και στον υπολογιστη ??? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με ποιο πρόγραμμα μπορω να βλεπω μεσω ιντερνετ την οθονη του tablet ή του κιηνητού μου και οτι παταω στο tablet/κινητο να εμφανιζετε και στον υπολογιστη ??? Με το teamviewer. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με το teamviewer. δεν γινετε! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 δεν γινετε! Γιατί; 10χαρακτηρες Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γιατί; 10χαρακτηρες μα πως τι έκδοση εχεις το εχεις ααγορασει, δινω τοid του tablet και δεν με συνδεει Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 μα πως τι έκδοση εχεις το εχεις ααγορασει, δινω τοid του tablet και δεν με συνδεει Έχω κατεβάσει την δωρεάν έκδοσή του.Όταν ενεργοποιηθείς θα πάρεις έναν κωδικό σαν αυτόν(φωτό)* το ίδιο θα κάνεις και από το tablet/κινητό σου, θα κατεβάσεις από το playstore το teamviewer θα ενεργοποιηθείς και εκεί και μετά από το tablet/κινητό σου βάζεις τον κωδικό που πήρες από τον υπολογιστή και είσαι έτοιμος.:)Οποιαδήποτε απορία να μου πεις. *Ο κωδικός που θα πάρεις θα είναι 9ψήφιος. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 από το tablet προς άλλη συσκευή γίνεται...προς το tablet το έχω δοκιμάσει και εγώ και ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ (μπορεί και να γίνεται αλλά έχω και τις αμφιβολίες μου). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Έχω κατεβάσει την δωρεάν έκδοσή του.Όταν ενεργοποιηθείς θα πάρεις έναν κωδικό σαν αυτόν(φωτό)* το ίδιο θα κάνεις και από το tablet/κινητό σου, θα κατεβάσεις από το playstore το teamviewer θα ενεργοποιηθείς και εκεί και μετά από το tablet/κινητό σου βάζεις τον κωδικό που πήρες από τον υπολογιστή και είσαι έτοιμος.:)Οποιαδήποτε απορία να μου πεις. *Ο κωδικός που θα πάρεις θα είναι 9ψήφιος. πρεπει να το αγοράσω δηλαδη; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 πρεπει να το αγοράσω δηλαδη; Είπαμε όχι θα κατεβάσεις την δωρεάν εκδοση του, δεν είναι δοκιμαστική έκδοση. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts