mxz Δημοσιεύτηκε November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 22, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό. Το λάπτοπ που έχω το είχα πάρει από Ιταλία και άρα η γλώσσα είναι στα ιταλικά, με αποτέλεσμα να μου βγαίνουν διάφορες ειδοποιήσεις και να μην καταλαβαίνω και πολλά! Όταν το είχα πάρει μου είχαν πει ότι για να αλλάξω την γλώσσα από ιταλική σε αγγλική ή ελληνική πρέπει να κάνει ο υπολογιστής αναζήτηση για ενημερώσεις και να βρει το αντίστοιχο πακέτο γλωσσών και εγώ μετά να το επιλέξω και να το εγκαταστήσω. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο καιρό κάνω όλο ενημερώσεις και δεν βρίσκει τίποτα σχετικό με πακέτο γλωσσών. Έχω φτάσει σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω... Ξέρει μήπως κανένας αν πουλάει κάποιο κατάστημα το πακέτο γλωσσών? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα βοήθεια σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό. Το λάπτοπ που έχω το είχα πάρει από Ιταλία και άρα η γλώσσα είναι στα ιταλικά, με αποτέλεσμα να μου βγαίνουν διάφορες ειδοποιήσεις και να μην καταλαβαίνω και πολλά! Όταν το είχα πάρει μου είχαν πει ότι για να αλλάξω την γλώσσα από ιταλική σε αγγλική ή ελληνική πρέπει να κάνει ο υπολογιστής αναζήτηση για ενημερώσεις και να βρει το αντίστοιχο πακέτο γλωσσών και εγώ μετά να το επιλέξω και να το εγκαταστήσω. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο καιρό κάνω όλο ενημερώσεις και δεν βρίσκει τίποτα σχετικό με πακέτο γλωσσών. Έχω φτάσει σε σημείο να μην ξέρω τι να κάνω... Ξέρει μήπως κανένας αν πουλάει κάποιο κατάστημα το πακέτο γλωσσών? Tι windows έχεις;Πακέτα γλωσσών βγαίνουν για (αν έχεις 7)Professional και Ultimate.Aν έχεις κάποια άλλη έκδοση θα σου πω ακριβώς τι να κατεβάσεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxz Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 windows 7 έχω.. και έχω ψάξει παντού πώς γίνεται αυτή η διαδικασία με τις ενημερώσεις, αλλά και πάλι δεν μου βρίσκει με τίποτα τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 windows 7 έχω.. και έχω ψάξει παντού πώς γίνεται αυτή η διαδικασία με τις ενημερώσεις, αλλά και πάλι δεν μου βρίσκει με τίποτα τα πακέτα. Ποια ακριβή έκδοση των 7? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxz Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπήκα κάπου και έλεγε windows 7 home premium και 64bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπήκα κάπου και έλεγε windows 7 home premium και 64bit Θα κατεβασεις το Vistalizator, και την ελληνική γλώσσα και όποια άλλη απορία πες μου. Επίσης στα Home premium δεν υποστηρίζεται η εγκατάσταση γλωσσών από το windows update. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxz Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το πρώτο που μου είπες το κατέβασα! και μετά πάτησα εκεί που λες ''ελληνική γλώσσα'',έδειξε ότι κατέβηκε, και μετά που πάτησα add languages το βρήκε το αρχείο αλλά μόλις το επιλέγω μου βγάζει error... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Το πρώτο που μου είπες το κατέβασα! και μετά πάτησα εκεί που λες ''ελληνική γλώσσα'',έδειξε ότι κατέβηκε, και μετά που πάτησα add languages το βρήκε το αρχείο αλλά μόλις το επιλέγω μου βγάζει error... Δοκίμασε αυτό. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mxz Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Πάλι τα ίδια μου βγάζει... :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Πάλι τα ίδια μου βγάζει... :lost: Περίεργο...μήπως έχεις κάποιο teamviewer να δω τι γίνεται;Αν δεν θέλεις δεν πειράζει το είπα απλώς για αμεσότητα. Edited November 23, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του περάσεις Ελληνικά Win. Εφαρμογές που αλλάζουν τη γλώσσα μάλλον χειρότερα κάνουν την κατάσταση παρά καλύτερη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του περάσεις Ελληνικά Win. Εφαρμογές που αλλάζουν τη γλώσσα μάλλον χειρότερα κάνουν την κατάσταση παρά καλύτερη. Δεν νομίζω.Πριν κανα μήνα πέρασα win7 στον υπολογιστή της αδερφής μου αγγλικά και με αυτό το πρόγραμμα το πέρασα ελληνικά.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία εφαρμογή (πχ.να βγάζει αλαμπουρνέζικα) ούτε και με τα ίδια τα windows βέβαια. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts