Gialakias Δημ. October 6, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Αναβαθμιστηκε με την τελευταια ΟΤΑ 5.1.1 LMY48T. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σου gialakias. Ακόμα και τώρα που η συσκευή φτάνει στο τέλος της επίσημης υποστήριξης ενημερώνει τον οδηγό. Υ.Γ. μου έχει κακό φανεί που σταματάνε οι επίσημες αναβαθμίσεις για το Ν4 πάρα πολύ. Κι ας το είχε ανακοινώσει η Google νωρίτερα, από προχθες με έχει "στενοχωρήσει". Τέλος εποχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πόσο να πάει ρε παιδιά; 2,5 χρόνια δεν είναι το κινητό Ελλάδα ; νταξ αφιερώνεται και η Google στα επόμενα μοντέλα σχεδόν 3 χρόνια μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σου gialakias. Ακόμα και τώρα που η συσκευή φτάνει στο τέλος της επίσημης υποστήριξης ενημερώνει τον οδηγό. Υ.Γ. μου έχει κακό φανεί που σταματάνε οι επίσημες αναβαθμίσεις για το Ν4 πάρα πολύ. Κι ας το είχε ανακοινώσει η Google νωρίτερα, από προχθες με έχει "στενοχωρήσει". Τέλος εποχής. Μη λες τέτοια, όλα τα παιδιά δίνουμε και παίρνουμε πληροφορίες από εδώ. Ότι μπορώ θα κάνω. Τα αγαπώ τα Nexus. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μη λες τέτοια, όλα τα παιδιά δίνουμε και παίρνουμε πληροφορίες από εδώ. Ότι μπορώ θα κάνω. Τα αγαπώ τα Nexus. Το καλό να λέγεται. Αφού έχεις πάρει το nexus 5 και ακόμα ενδιαφέρεσαι για το 4, και κάθεσαι κι ενημερώνεις τον οδηγό, να μην το πω? Άλλος θα τα είχε παρατήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Το καλό να λέγεται. Αφού έχεις πάρει το nexus 5 και ακόμα ενδιαφέρεσαι για το 4, και κάθεσαι κι ενημερώνεις τον οδηγό, να μην το πω? Άλλος θα τα είχε παρατήσει Η αλήθεια είναι ότι επιβλεπω ένα Nexus s, 1 galaxy nexus και 1 nexus 4 γιατί τα έχω αγαπήσει και τα αναβαθμίζω και τα σκαλίζω εγώ, είναι φίλων και συγγενων. Κόλλημα :p Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts