polll Δημοσιεύτηκε November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 21, 2013 Θέλοντας να εισάγω φωτο στον υπολογιστή απο ενα κινητό, εμφανίζεται το γνωστό παράθυρο των Windows και ως εδώ όλα καλά. Πατώντας την επιλογή Ρυθμίσεις εισαγωγής δεν λέει να ανοίξει με τίποτα, εμφανίζεται μέσα σε διακεκομμένες κουκκίδες και αδυνατεί να ανοίξει, τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ποιο κινητό είναι; Προγραμμα δικό του δεν έχει που να κάνει τη μεταφορά αυτόματα; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. November 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Samsung, το πρόγραμμα του είναι το kies, υποθέτω καταλαβαίνεις γιατί το έβγαλα από τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Samsung, το πρόγραμμα του είναι το kies, υποθέτω καταλαβαίνεις γιατί το έβγαλα από τον υπολογιστή. όχι, αν εννοείς όμως ότι είναι βαρύ ή κολλάει το έχω και εγώ και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Θέλεις να μας πεις περισσότερα; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. November 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Στην ενότητα του galaxy s οι περισσότεροι το θεωρούν άχρηστο πρόγραμμα. Πάντως δεν με απασχολεί ο τρόπος μεταφοράς, περισσότερο με καίει γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το tab ρυθμίσεις εισαγωγής στη συγκεκριμένη εφαρμογή των windowς. Έχω τα 7αρια, παίζει να λείπει κάποιο στοιχείο των windowς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Στην ενότητα του galaxy s οι περισσότεροι το θεωρούν άχρηστο πρόγραμμα. Πάντως δεν με απασχολεί ο τρόπος μεταφοράς, περισσότερο με καίει γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το tab ρυθμίσεις εισαγωγής στη συγκεκριμένη εφαρμογή των windowς. Έχω τα 7αρια, παίζει να λείπει κάποιο στοιχείο των windowς; Περι ορέξεως....πρασόπιτα.... Τώρα όσον αφορά το να λείπει κάτι, δεν το θεωρώ πιθανόν...θα το είχαν κάνει download μάλλον τα windows. Οπότε δοκίμασε το πρόγραμμα και ψάξε λίγο να δεις θέμα συμβατότητας ή όχι με το κινητό σου...και δες κανένα troubleshooting επίσης (αν τα αγγλικά σου είναι καλά)...ίσως πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο για να βρεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts