Jump to content

Εισαγωγή φωτογραφιών και βίντεο με χρήση των Windows.

polll
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλοντας να εισάγω φωτο στον υπολογιστή απο ενα κινητό, εμφανίζεται το γνωστό παράθυρο των Windows και ως εδώ όλα καλά.

Πατώντας την επιλογή Ρυθμίσεις εισαγωγής δεν λέει να ανοίξει με τίποτα, εμφανίζεται μέσα σε διακεκομμένες κουκκίδες

και αδυνατεί να ανοίξει, τι μπορεί να φταίει;

Ποιο κινητό είναι; Προγραμμα δικό του δεν έχει που να κάνει τη μεταφορά αυτόματα;

Samsung, το πρόγραμμα του είναι το kies, υποθέτω καταλαβαίνεις γιατί το έβγαλα από τον υπολογιστή.

όχι, αν εννοείς όμως ότι είναι βαρύ ή κολλάει το έχω και εγώ και δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Θέλεις να μας πεις περισσότερα;

Στην ενότητα του galaxy s οι περισσότεροι το θεωρούν άχρηστο πρόγραμμα. Πάντως δεν με απασχολεί ο τρόπος μεταφοράς, περισσότερο με καίει γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το tab ρυθμίσεις εισαγωγής στη συγκεκριμένη εφαρμογή των windowς. Έχω τα 7αρια, παίζει να λείπει κάποιο στοιχείο των windowς;

Στην ενότητα του galaxy s οι περισσότεροι το θεωρούν άχρηστο πρόγραμμα. Πάντως δεν με απασχολεί ο τρόπος μεταφοράς, περισσότερο με καίει γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το tab ρυθμίσεις εισαγωγής στη συγκεκριμένη εφαρμογή των windowς. Έχω τα 7αρια, παίζει να λείπει κάποιο στοιχείο των windowς;

Περι ορέξεως....πρασόπιτα....

Τώρα όσον αφορά το να λείπει κάτι, δεν το θεωρώ πιθανόν...θα το είχαν κάνει download μάλλον τα windows.

Οπότε δοκίμασε το πρόγραμμα και ψάξε λίγο να δεις θέμα συμβατότητας ή όχι με το κινητό σου...και δες κανένα troubleshooting επίσης (αν τα αγγλικά σου είναι καλά)...ίσως πρέπει να κάνεις κάτι συγκεκριμένο για να βρεις αυτό που θέλεις.