tares Δημοσιεύτηκε September 12, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2003 Φίλοι μου καλοί καλοί μου φίλοι, Πηγα και εγώ με όλα τα μυαλά στο κεφάλι και αγόρασα εναν λογογράφο γιατί με εξυπηρετεί πολύ στην δουλεία μου. Όμως επείδή κάνω συχνές παύσεις για να σκεφτώ τι θέλω να πω στην συνέχεια σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω ένα δημοσιογραφικό μαγνητοφ. που θα μπορώ να το σταματώ ότποτε θέλω. Έλα όμως που ο λογογράφος δεν είχε την ίδια εντύπωση με μένα. Ενώ δηλ άμα του μιλάω απευθείας στο μικρόφωνο τα πάμε μια χαρά το μαγνητοφωνάκι ούτε θέλει να το βλέπει μπροστά του και ... μουγκα στην στρούγκα. Καμμιά καλή πατέντα έχει να προτείνι κανείς????? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2003 ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. Μακάρι. Πολύ καλό!!!!!!!!!! :D ;) :) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts