Jump to content

Google Nexus 5 (by LG)

kargeo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή μόνο στα παιχνίδια φαίνεται η διαφορά; Δε νομίζω. Μέρα με τη νύχτα δίπλα δίπλα είναι. Άλλο αν στέκεται αξιοπρεπέστατα το gnex ως συσκευή. Δίπλα δίπλα όμως δεν έχουν καμία σχέση, μα καμία.

Τι να σου πω. To είχα καιρό το gnexus και μάλλον εχω "δεθεί" μαζί του (το είχα πάθει και με το defy αυτό).

Η κυρτή οθόνη του gnexus μου φαίνεται πιο βολική και πιο ωραία στο χέρι.

ok, το n5 πετάει, ούτε lag ούτε τίποτα. Πάντως η διαφορά στην αίσθηση με το gnexus δεν είναι χαοτική.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά που είναι το time lapse, το χρονόμετρο; υπάρχουν κάπου και δεν τα βλέπω ή εξαφάνισαν τις μισές επιλογές τις κάμερας;

Τι να σου πω. To είχα καιρό το gnexus και μάλλον εχω "δεθεί" μαζί του (το είχα πάθει και με το defy αυτό).

Η κυρτή οθόνη του gnexus μου φαίνεται πιο βολική και πιο ωραία στο χέρι.

ok, το n5 πετάει, ούτε lag ούτε τίποτα. Πάντως η διαφορά στην αίσθηση με το gnexus δεν είναι χαοτική.

Χαοτικη στην καθημερινή χρηση όχι. Κάτι παραπανω απο αισθητή ναι.

Άλλο και αυτό... Ούτε ρυθμίσεις φωτεινότητας ούτε ρυθμίσεις που είχε sports κτλ. Θα μας τρελάνουν.

Και το ζουμ άλλη παπατζα...

Edited by puzzle21

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για κάμερα, μετά από αυτά που διαβάζω λέω να μη τη κάνω ακόμη..

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Άλλο και αυτό... Ούτε ρυθμίσεις φωτεινότητας ούτε ρυθμίσεις που είχε sports κτλ. Θα μας τρελάνουν.

Εγω πάντως στο nexus4 που την έβαλα δε μου άρεσε,καθυστερούσε να ανοίξει η εφαρμογή συγκριτικά με πριν(ελάχιστα αλλά καθυστερούσε) κ του έλειπαν κ οι έξτρα ρυθμίσεις που ανεφερες κ την απεγκατςστησα την αναβάθμιση γυρνοντας στην παλιά εφαρμογή ,τουλάχιστον μέχρι να την βελτιώσουν

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

...κ μόλις μου ξανά αναβαθμίστηκε μονη της κλαψ

Τι εννοείς μόνη της; βάλε να μη σου κάνει αυτόματες αναβαθμίσεις αλλά να επιλέγεις εσύ ποια θες.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εξαφάνισαν τις μισές :/

Έχει μόνο για την ανάλυση στα settings της εφαρμογής

Αν ρίξετε μια ματιά εδώ : http://www.androidpolice.com/2014/04/16/apk-teardown-advanced-camera-mode-photo-sphere-live-wallpaper-and-more-hiding-in-google-camera/

θα δείτε ότι στην ανάλυση του apk της κάμερας υπάρχουν οι ρυθμίσεις-δυνατότητες που φαινομενικά λείπουν απλά δεν είναι ενεργοποιημένες.Πιθανή μελλοντική αναβάθμιση να τις ενεργοποιήσει μιας και υπάρχουν στον κώδικα.:)

Sharing is caring/Spread the knowledge

Το HDR, το φλας και η μπροστινή κάμερα είναι στις τελίτσες κάτω δεξιά!!

HDR για την μπροστινή αφαιρέθηκε,timelapse αφαιρέθηκε,ρυθμίσεις φωτεινότητας αφαιρέθηκαν.τώρα γιατί το λένε αναβάθμιση κ όχι υποβάθμιση δε μπορω να καταλάβω...

...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

Προς το παρόν γύρισα πίσω την αναβάθμιση. Θα περιμένω λίγο ακόμη.

HDR για την μπροστινή αφαιρέθηκε,timelapse αφαιρέθηκε,ρυθμίσεις φωτεινότητας αφαιρέθηκαν.τώρα γιατί το λένε αναβάθμιση κ όχι υποβάθμιση δε μπορω να καταλάβω...

Για την μπροστινή κάμερα δεν βλέπω να είχε HDR.

Ρυθμίσεις φωτεινότητας, αν εννοείς το exposure, είναι στις ρυθμίσεις για προχωρημένους.

Timelapse κλπ και εγώ δεν είδα, όπως και timer.

Edited by cb600f

Αν με την φωτεινότητα εννοείτε το exposure υπάρχει στα advanced options. Manual exposure = ON

Προσωπικά μου άρεσε η νέα εφαρμογή, κάνει γρηγορότερα focus και νομίζω πως έχουν κάνει και αλλαγές στο hdr Mode (προς το καλύτερο).

Καλησπερα παιδια το πηρα και γω το ρημαδι δεν αντεξα!! Δεν το εχω στα χερια μου ακομα αλλα το περιμενω..1ο πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης. Μπορω να περασω καποιον Kernel χωρις να αλλαξω την stock Rom του κινητου μονο κ μονο για να εχω το knock-knock ξυπνημα και κλειδωμα?? Μαρεσει παραπολυ η Στοκ ρομ του και δεν θελω να την πειραξω..Και αν γινεται αυτο μετα παροτι θα εχω αλλο κερνελ θα περνω κανονικα τις αναβαθμισεις της Google?? Ρωταω γιατι σε ολα τα κινητα μου εκανα root και περνουσα κατευθιαν Custom Rom οποτε και εχανα τα official update..

Και κατι αλλο! Υπαρχει καπου οδηγος για Root Και Custom recovery στα ελληνικα εδω στο site??

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Καλησπερα παιδια το πηρα και γω το ρημαδι δεν αντεξα!! Δεν το εχω στα χερια μου ακομα αλλα το περιμενω..1ο πραγμα που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης. Μπορω να περασω καποιον Kernel χωρις να αλλαξω την stock Rom του κινητου μονο κ μονο για να εχω το knock-knock ξυπνημα και κλειδωμα?? Μαρεσει παραπολυ η Στοκ ρομ του και δεν θελω να την πειραξω..Και αν γινεται αυτο μετα παροτι θα εχω αλλο κερνελ θα περνω κανονικα τις αναβαθμισεις της Google?? Ρωταω γιατι σε ολα τα κινητα μου εκανα root και περνουσα κατευθιαν Custom Rom οποτε και εχανα τα official update..

Και κατι αλλο! Υπαρχει καπου οδηγος για Root Και Custom recovery στα ελληνικα εδω στο site??

τι το θελεις knock-knock για να σου καταπινει την μπαταρια:)

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Εδω εισαι: link .

τι το θελεις knock-knock για να σου καταπινει την μπαταρια:)

Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα??? Τεσπα θα ηθελα να το δω στην πραξη...τελικα γινεται αυτο που λεω?

Spdrosin Ευχαριστω για το λινκ αν και αποτι ειδα στο youtube με το Nexus root toolkit πιο ευκολο φενεται :)

Edited by Dalaz

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Τοσο χαλια ειναι τα πραγματα??? Τεσπα θα ηθελα να το δω στην πραξη...τελικα γινεται αυτο που λεω?

γινεται,θελεις root και custom kernel,ο elementalx το εχει για παραδειγμα,οπως και ο franco!

Nexus 5 red 16GB

γινεται,θελεις root και custom kernel,ο elementalx το εχει για παραδειγμα,οπως και ο franco!

Τελεια αυτο ηθελα να μαθω..Ποιον απο τους 2 προτεινεις? Και μονο με αλλαγη Kernel και οχι Rom εχουμε ΟΤΑ updates?

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Spdrosin Ευχαριστω για το λινκ αν και αποτι ειδα στο youtube με το Nexus root toolkit πιο ευκολο φενεται :)

Το knock knock ή double tap to wake και το sweep to wake δυστυχώς καταναλώνουν αρκετή μπαταρία σε σχέση με άλλες συσκευές και ο developer (bponury) που φτιάχνει αυτά τα modules δεν έχει βρει ακόμα λύση για το drain στο Nexus 5. Παρ' όλα αυτά το drain είναι κάπου +3% την ώρα με κλειστή οθόνη. Μηδαμινό ποσοστό κατ' εμέ για την ευκολία που προσφέρει. Εγώ φοράω αυτόν τον kernel ο οποίος είναι βασισμένος στον franco αλλά με λίγα extra πραγματάκια.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Τελεια αυτο ηθελα να μαθω..Ποιον απο τους 2 προτεινεις? Και μονο με αλλαγη Kernel και οχι Rom εχουμε ΟΤΑ updates?

εγω προτεινω αυτον που εχω τωρα στο nexus μου δηλ των elementalx 0.36,συνδιαζει επιδοσεις και καλητερη μπαταρια απο stock κερνελ!

Nexus 5 red 16GB

Αν με την φωτεινότητα εννοείτε το exposure υπάρχει στα advanced options. Manual exposure = ON

Προσωπικά μου άρεσε η νέα εφαρμογή, κάνει γρηγορότερα focus και νομίζω πως έχουν κάνει και αλλαγές στο hdr Mode (προς το καλύτερο).

Εγώ θα την δοκιμάσω τώρα το 3ημερο....πάντως για το focus έχει 2 επιλογές. Αν βάλεις Ποιότητα εφέ εστίασης χαμηλό έχω την εντύπωση ότι δεν χάνεις ιδιαίτερα και είναι αρκετά γρήγορο.

Το εφέ της εστίασης δεν έχει να λέει και πάρα πολλά μιας και με εφαρμογή από το market μπορείς να επεξεργαστείς παρόμοια τις φωτογραφίες σου χωρίς να κάνεις την διαδικασία που περιγράφει....

Με nova prime και screen off and lock έχω το double tap τουλάχιστον στο κλείσιμο,όχι στο άνοιγμα,αλλα δεν με χαλάει μιας και stock θέλω να παράμεινω.

Η κατανάλωση δεν μπορώ να κρίνω βάση του double tap,αλλα συνολικά σαν συσκευή είναι κατώτερη απο το g2 όπου άνετα 2 ημέρες μου έβγαζε ενώ εδώ 1 με 1.5 μέρα το πολύ και πιο χαλαρή χρήση,πάντα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• The title was changed to Google Nexus 5 (by LG)