dimitris44 Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2013 παιδια η αδερφη μου γραφει μια εργασια για το πανεπιστημιο στην πληροφορικη και εχει απαντησεις τις 10 ερωτησεις απο τις εκατο και αν κλεισει το browser θα θεωριθει οτι απετυχε γιατι επιτρπετε μονο μια προσπαθεια, αν κλεισω τον υπολογιστη με ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ τοτε η εργασια θα σωθει (ειναι στο ιντερνετ) και ξαναανοιξω το πρωι τον υπολογιστη ειναι σαν να συναιχιζω την δουλεια μου κανονικα ?????????? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 παιδια εχω windows vista home premium γινετε να τον αφησω ανοιχτω δυο μερες για να μηνα χασω μια εργασια????? θα παθει τιποτα??? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 αν εχεις καλο ανεμιστηρακι τιποτα! μηνα+ βαραει το δικο μου :p αναμονη? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) ΤΙ περιεχει ο κομβος??:εργασια πανεπστημιου μια μηχανη ανασητησης ειναι.....................???? ενας ιστοτοπος αποτελει μια εψαρμογη.................??? ενας ιστοτοπος απαρτιζετε απο ενα συνολο.............=???? το διαδικτιο αποτελειτε απο ενα συνολο δυκτιακων τοπων Σ/Λ Ένας ιστότοπος είναι μια πολυμεσική εφαρμογήΣ/Λ Ένας ιστότοπος περιλαμβάνει υπερσυνδέσεις προς τις ιστοσελίδες τουΣ/Λ Ένας ιστότοπος περιλαμβάνει υπερσυνδέσεις προς τις ιστοσελίδες άλλων ιστότοπωνΣ/Λ Το διαδίκτυο αποτελείται από ένα σύνολο δικτυακών τόπωνΣ/Λ Ένας ιστότοπος είναι μια εφαρμογή υπερκειμένουΣ/Λ Το αρχείο τύπου gif διακινείται εύκολα μέσω διαδικτύου γιατί είναι διανυσματικόΣ/Λ Οι ιστοσελίδες ενός δικτυακού τόπου είναι αποθηκευμένες στο διαδίκτυοΣ/Λ Με μία ποιοτική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μπορώ να τραβήξω διανυσματικές φωτογραφίεςΣ/Λ Να υπολογιστεί η διάρκεια ενός τραγουδιού, με ακρίβεια δύο δεκαδικών) σε αρχείο 1ΜΒ που έχει προκύψει από δειγματοληψία 44100Hz και έχει μέγεθος δείγματος 8bit ............................????? Ένας φάκελος σε γραφικό περιβάλλον εργασίας μπορεί να περιέχει: Άλλους φακέλους Μια περιφερειακή συσκευή Ένα σύνολο αρχείων Ιστοσελίδες πολλών ιστοτόπων Edited November 3, 2013 by dimitris44 ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Λογικά θα έχει κ διάρκεια χρόνου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 δε θα παθει τιποτα. λαπτοπ χρησιμοποιω, μεεεεεεεεεεεεεεερες ανοιχτο. ουτε αναμονες, ουτε τιποτα. σπανια κλεινει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δεν ξέρω πως έχουν βγει αυτές οι ιδέες ότι οι υπολογίστες πρέπει να κλείνουν για να μην χαλάσουν... Και το δικό μου λαπτοπ στο σπίτι είναι ανοιχτό για πάνω από 4 χρόνια τώρα. Κάθε μέρα, όλη μέρα. Μόνο μία φορά κάθε 2 μήνες του κάνω μία επανεκκίνηση για να έρχεται στα ίσα του το λειτουργικό... http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts