Mikeg Δημοσιεύτηκε November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ, ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι από αθηνα και συγκεκριμένα Γαλάτσι. Έχω επισκεφτεί στο παρελθόν το φόρουμ σας για να αναζητήσω λύσεις που με αφορούσαν και όντως με βοήθησαν πολύ. Θέλω να ρωτήσω αυτή τη φορά όχι για τεχνολογία αλλά για καφέ. Έχω λοιπόν μια κοπέλα την οποία θέλω να την πάω για καφέ κάπου ωραία και ήρεμα. Σκεφτόμουν Κηφισιά αλλά ήθελα να ακούσω και την άποψη σας. Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ, ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι από αθηνα και συγκεκριμένα Γαλάτσι. Έχω επισκεφτεί στο παρελθόν το φόρουμ σας για να αναζητήσω λύσεις που με αφορούσαν και όντως με βοήθησαν πολύ. Θέλω να ρωτήσω αυτή τη φορά όχι για τεχνολογία αλλά για καφέ. Έχω λοιπόν μια κοπέλα την οποία θέλω να την πάω για καφέ κάπου ωραία και ήρεμα. Σκεφτόμουν Κηφισιά αλλά ήθελα να ακούσω και την άποψη σας. Για ηρεμα θα σου προτεινα την γαυδο αλλα δεν ξερω αν σε βολευει ο χρονος πηγαινε-ελα για καφε. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ, ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι από αθηνα και συγκεκριμένα Γαλάτσι. Έχω επισκεφτεί στο παρελθόν το φόρουμ σας για να αναζητήσω λύσεις που με αφορούσαν και όντως με βοήθησαν πολύ. Θέλω να ρωτήσω αυτή τη φορά όχι για τεχνολογία αλλά για καφέ. Έχω λοιπόν μια κοπέλα την οποία θέλω να την πάω για καφέ κάπου ωραία και ήρεμα. Σκεφτόμουν Κηφισιά αλλά ήθελα να ακούσω και την άποψη σας. απο εκεινα τα μερη δε ξερω.απο πειραια σε πειραικη και ζεα εχει αρκετα ησυχα καφε.αν μπορειτε να κατεβειτε θα εχετε επιλογες. Για ηρεμα θα σου προτεινα την γαυδο αλλα δεν ξερω αν σε βολευει ο χρονος πηγαινε-ελα για καφε. θα σου αρεσαν να σε ειρωνευονται σε ο,τι ερωτημα εχεις; οσο "αστειο" μπορει να φαινεται στους αλλους... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pathos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για ηρεμα θα σου προτεινα την γαυδο αλλα δεν ξερω αν σε βολευει ο χρονος πηγαινε-ελα για καφε. Κλαιωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Εχει δίκιο ο zerokill... έλεος, οχι άλλο κάρβουνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 χαχαχα...γαυδο..μάλιστα, εεε όχι δεν με βολεύει φυσικά.! Συχνάζω Πειραιά και στα εκεί μέρη αλλά για πρώτο ραντεβού σκέφτομαι κάπου πιο κοντά και ήρεμα στο δεύτερο βλέπουμε... Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για κοντα Για ηρεμα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Για κοντα Για ηρεμα μμμ....κοντά σκεφτόμουν με αυτοκίνητο...όποτε κέντρο δεν βολεύει να είσαι με αμάξι...Ευχαριστώ πάντως...πολύ χρήσιμες πληροφοριες!! Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 α νομισα μενεις Πειραια...Ξεχασα το Γαλατσι :p απο Συνταγμα ειναι περιπου 5 λεπτα με τα ποδια, αν πχ πας με ΜΜΜ.... Προσωπικα το αγαπημενο μου καφε η Κιμωλια :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 μμμ....καλο φαίνεται..!!:) Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 δες θρακομακεδόνες ,πολιτεία ,κηφισιά, μαρούσι!! είναι αρκετά ήσυχα και πολύ ωραία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Κηφισιά λεω φιλε μου, Μαρούσι είχα στο μυαλό μου αλλα η Κηφισιά εχει κατι το διαφορετικοοο!!!!συμφωνείς?!!χαχα!! Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ειδα τωρα την πολιτεια, η αληθεια ειναι πως δεν εχω παει ποτε....στην κηφισσια για καφε ειναι καλα εκει στο T.G.I η μπα.??χεχε!! Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla13 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ειδα τωρα την πολιτεια, η αληθεια ειναι πως δεν εχω παει ποτε....στην κηφισσια για καφε ειναι καλα εκει στο T.G.I η μπα.??χεχε!! Ρομαντικά στο TGI? :down: Παράθεση Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 ερωτηση ηταν φιλε μου :) Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 υπαρχει θέμα με προτασεις για καφε, φαγητό κτλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στην Κηφισσία είναι κατα την ΄'αποψη μου σνομπε. TGI, εννοείται με τίποτα. Και εγώ ψηφίζω Κιμωλια, Πλάκα ή στο Μελίνα παλι Πλάκα. Γραφικά και ρομαντικά. Αλλα κι εσυ γιατι καφε? Πηγαινε την για κανένα ποτάκι, καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στην Κηφισσία είναι κατα την ΄'αποψη μου σνομπε. TGI, εννοείται με τίποτα. Και εγώ ψηφίζω Κιμωλια, Πλάκα ή στο Μελίνα παλι Πλάκα. Γραφικά και ρομαντικά. Αλλα κι εσυ γιατι καφε? Πηγαινε την για κανένα ποτάκι, καλύτερα... ναι ναι, καφέ η οτιδήποτε, κατέληξα στην Κηφισιά στον δρόμο της Μέντας,Αγίων Θεοδώρων. Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 υπαρχει θέμα με προτασεις για καφε, φαγητό κτλ δεν πειραζει Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 δεν πειραζειΠοιος λέει πως δεν πειράζει; Πειράζει και παραπειράζει! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ποιος λέει πως δεν πειράζει; Πειράζει και παραπειράζει! Χαχαχα κλασική freak έφαγε φρίκη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikeg Δημ. November 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 γτ πειραζει? Παράθεση Best Regards Μιχάλης Τ. AKMI Metropolitan College (AMC) Candidate for BSc Computing Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Γιατί αν δεν εφαρμόζονται οι κανόνες για την καλή λειτουργία του φόρουμ, θα γίνει μπάχαλο. Σκέψου ενώ υπάρχει ένα θεμα με το αιφοουν 5σ παραδείγματος χάρη, όποιοςέχει απορία σχετικά με το κινητό αυτό, να ανοιγει ξεχωριστό θέμα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Χαχαχα κλασική freak έφαγε φρίκη! :lol: ενα μήλο σταρκιν έφαγα...:lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Γιατί αν δεν εφαρμόζονται οι κανόνες για την καλή λειτουργία του φόρουμ, θα γίνει μπάχαλο. Mikeg μην της πας κόντρα,τη βλέπω αγριεμένη θα φας ξύλο. :lol: ενα μήλο σταρκιν έφαγα...:lol: Με τη φλούδα ή χωρίς? Έχει σημασία! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts