n_kougi Δημοσιεύτηκε November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2013 Καλησπερα. Πριν 2 μηνες αγορασα την οθονη που αναφερεται στον τιτλο (http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA63V). Ολα καλα ολα ωραια μεχρι που μια μερα ανοιγω το pc (τα specs θα τα γραψω στο τελος του ποστ) και η οθονη αρχισε να εμφανιζει κατι καθετες πρασινες γραμμες, να τρεμοπαιζει σε μεγαλο βαθμο η εικονα και εν τελει να δειχνει μονο μαυρο σαν να μην εχω συνδεσει τιποτα πανω. Κατεβαζω την αναλυση σε 800x600 και ηταν μια χαρα, αρχισα να ανεβαζω σταδιακα την αναλυση, με τα συμπτωματα να πρωτοεμφανιζονται σε 1600x900. Η οθονη ηταν σε εγγυηση οποτε την επεστρεψα και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα και πως αυτα τα συμπτωματα υποδεικνυουν προβλημα στην καρτα γραφικων. Εβαλα αλλη οθονη με μεγιστη αναλυση 1680χ1050, και δουλευε μια χαρα. Στη συνεχεια εχοντας συνδεδεμενη αυτη την οθονη συνδεσα με hdmi καλωδιο και μια samsung τηλεοραση που εχω και δουλευε κανονικοτατα στα 1080p. Aυτο με μπερδεψε σε μεγαλο βαθμο,οποτε συνδεσα την lg οθονη με το xbox 360 και δουλευε μια χαρα στα 1080p, γεγονος που με μπερδεψε ακομα περισσοτερο. Συγνωμη αν εγινα κουραστικος απλα επρεπε να γραψω ολες τις λεπτομερειες για να γινει κατανοητο το προβλημα μου. Pc specs GPU: ATI Radeon 5850 (1GB GDDR5, ταχυτητα μνημης δε θυμαμαι) CPU: Intel Core 2 Quad Q9650@3.00 Ghz RAM: Corsais XMS3 2x2GB @ 1333 Mhz PSU: CoolerMaster GX Bronze 750W Εννοειται οτι το να χρησιμοποιησω αλλες μπριζες, καλωδια κλπ το εχω κανει ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Καλησπερα. Πριν 2 μηνες αγορασα την οθονη που αναφερεται στον τιτλο (http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-22EA63V). Ολα καλα ολα ωραια μεχρι που μια μερα ανοιγω το pc (τα specs θα τα γραψω στο τελος του ποστ) και η οθονη αρχισε να εμφανιζει κατι καθετες πρασινες γραμμες, να τρεμοπαιζει σε μεγαλο βαθμο η εικονα και εν τελει να δειχνει μονο μαυρο σαν να μην εχω συνδεσει τιποτα πανω. Κατεβαζω την αναλυση σε 800x600 και ηταν μια χαρα, αρχισα να ανεβαζω σταδιακα την αναλυση, με τα συμπτωματα να πρωτοεμφανιζονται σε 1600x900. Η οθονη ηταν σε εγγυηση οποτε την επεστρεψα και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα και πως αυτα τα συμπτωματα υποδεικνυουν προβλημα στην καρτα γραφικων. Εβαλα αλλη οθονη με μεγιστη αναλυση 1680χ1050, και δουλευε μια χαρα. Στη συνεχεια εχοντας συνδεδεμενη αυτη την οθονη συνδεσα με hdmi καλωδιο και μια samsung τηλεοραση που εχω και δουλευε κανονικοτατα στα 1080p. Aυτο με μπερδεψε σε μεγαλο βαθμο,οποτε συνδεσα την lg οθονη με το xbox 360 και δουλευε μια χαρα στα 1080p, γεγονος που με μπερδεψε ακομα περισσοτερο. Συγνωμη αν εγινα κουραστικος απλα επρεπε να γραψω ολες τις λεπτομερειες για να γινει κατανοητο το προβλημα μου. Pc specs GPU: ATI Radeon 5850 (1GB GDDR5, ταχυτητα μνημης δε θυμαμαι) CPU: Intel Core 2 Quad Q9650@3.00 Ghz RAM: Corsais XMS3 2x2GB @ 1333 Mhz PSU: CoolerMaster GX Bronze 750W Εννοειται οτι το να χρησιμοποιησω αλλες μπριζες, καλωδια κλπ το εχω κανει ηδη. Δηλαδή η ''προβληματική οθόνη'' παίζει στις υπόλοιπες συσκευές ενώ στον υπολογιστή σου όχι? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Δυστυχως δεν εχω αλλον υπολογιστη ή καποια αλλη συσκευη εκτος απο το xbox 360 προς το παρον για να την δοκιμασω. Στο xbox παντως παιζει σε 1080p ενω στον υπολογιστη οχι. Αν εβρισκα εναν δευτερο υπολογιστη και την εβαζα και δουλευε κανονικα, τι θα σημαινε αυτο για τον δικο μου υπολογιστη (ποιο εξαρτημα ειναι προβληματικο και πως μπορω να το διαπιστωσω)? Ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 99% η κάρτα γραφικών σου έχει πρόβλημα. Εννοείται ότι μεγαλύτερη ανάλυση δεν υφίσταται μιας που την οθόνη την πήγες πίσω (στην εγγύηση) και στου την επιστρέψαν πάλι ενώ μπορούσαν απλά να σου την αλλάξουν δωρεάν ή να την επισκευάσουν και καταλαβαίνω ότι γνωρίζεις βασικά θέματα. 0,5% δίνω στο ΚΑΛΩΔΙΟ που συνδέεις την οθόνη σου στον υπολογιστή, 0,25% στο τροφοδοτικό της οθόνης σου και 0,25% στο τροφοδοτικό του υπολογιστή σου :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. November 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Μαλιστα, ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις. Δυστυχως διαβασα αυτο που φοβομουν μιας και την καρτα την ειχα χρυσοπληρωσει αλλα τι να κανουμε, that's life. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts