margoutas Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 re paidia mia erwthsi...sto htc one p exw den exei energopoihthei akoma to 4 g ti prepei na kanw?mipws na alaxw sim? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Φιλε μου καλησπερα.Καταρχην σε ποιο δικτυο εισαι;Εγω που ειμαι στην "πρασινη",οταν εφτασα σε περιοχη που υποστηριζε 4g μου ηρθε ενα μυνημα να στειλω 4G στο 1330 νομιζω..και απο εκει και περα ειχα 4g οπου αυτο υποστηριζεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 re paidia mia erwthsi...sto htc one p exw den exei energopoihthei akoma to 4 g ti prepei na kanw?mipws na alaxw sim? 1ο. Απαγορεύεονται τα greeklish στο παρών forum. 2o. Γιατί δηλαδή να φταίει το τηλέφωνο κι όχι ο πάροχός σου? Το έψαξες μαζί τους? 3ο. Για τέτοιες ερωτήσεις δεν χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα, μπορείς καλιστα να απευθυνθείς στο επίσημο. Ως εκ τούτου το παρόν :lock:. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts