dimitris44 Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2013 παιδια ο υπολογιστης καποιες φορες αφαιρειται και οπως ειμαι σε ενα αρχειο τα 'windows' εκει στο χ(κλεισιμο) _ (ελαχιστοποιηση)κλπ απο κοκκινο γινεται μαυρο δηλαδη αφαιρειται τι φταιει?? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 παιδια ο υπολογιστης καποιες φορες αφαιρειται και οπως ειμαι σε ενα αρχειο τα 'windows' εκει στο χ(κλεισιμο) _ (ελαχιστοποιηση)κλπ απο κοκκινο γινεται μαυρο δηλαδη αφαιρειται τι φταιει?? Όταν λες αφαιρείται δηλαδή φεύγει;Δεν πατιέται; Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Όταν λες αφαιρείται δηλαδή φεύγει;Δεν πατιέται; οπως ειμαι σε ενα προγραμμα 'φευγει΄και παει σε ενα αλλο και μετα παταω κλικ στο προγραμμα που ήμουν πριν για να συνεχισω (αυτο γινεται κυριως στα παιχνιδια οπως το need for speed word) ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 οπως ειμαι σε ενα προγραμμα 'φευγει΄και παει σε ενα αλλο και μετα παταω κλικ στο προγραμμα που ήμουν πριν για να συνεχισω (αυτο γινεται κυριως στα παιχνιδια οπως το need for speed word) Αυτό γίνεται από την εναλλαγή aero στο κλασικό θέμα όταν ανοίγεις παιχνίδια η γενικώς εφαρμογές που λειτουργούν σε πλήρη οθόνη· Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts