chris_21k Δημοσιεύτηκε October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2013 Καλησπέρα, κάνω μία μελέτη πάνω στις ιστοσελίας που μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου ραδιοφωνικό σταθμό και ταυτόχρονα να τον φιλοξενήσεις. Έχω βρει κάποιες αλλά επειδή θέλω να κάνω συγκριτική παρουσίαση δυστυχώς δεν έχουν όλες πληροφορίες (όπως χρόνος ακρόασης, αριθμός αποθηκευτικού χώρου) Αν μπορεί κανείς να μου πει κάποιες (με ενδιαφέρει αν γίνεται να έχουν και δυνατότητα chat, skype και streaming) ανεξαρτήτου κόστους. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Και γιατί απλά δεν στέλνεις μήνυμα στην κάθε μια? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. November 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Έχω στείλει οι 2 μου απαντησαν απλά ήθελα τις πιο δημοφιλείς γι αυτό ρώτησα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts