kostast1 Δημ. October 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν έχει light sensor ή εγώ δεν το βλέπω Εχει φιλε μου,το βλεπεις και στο παρακατω video στο 4.44---> Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos6191 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εχει φιλε μου,το βλεπεις και στο παρακατω video στο 4.44---> Στο homepage τις Doogee http://www.doogee.cc/en/gb/pro_params.asp?id=115 δεν το γραφει όμως Στο μόνο που κολαω να το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 30, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Στο homepage τις Doogee http://www.doogee.cc/en/gb/pro_params.asp?id=115 δεν το γραφει όμως Στο μόνο που κολαω να το αγορασω Δυσκολα να κανει λαθος το antutu......:) Απαντηση παντως δεν εχω παρει απο αυτους,σε σχετικο ερωτημα μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos6191 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Δυσκολα να κανει λαθος το antutu......:) Απαντηση παντως δεν εχω παρει απο αυτους,σε σχετικο ερωτημα μου. Σωστά, όμως στο youtube (4΄43"),το antutu δείχνει G-sensor : not support Edited October 31, 2013 by giorgos6191 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Σωστά, όμως στο youtube (4΄43"),το antutu δείχνει G-sensor : not support Ναι αυτο το ειδα,αλλα για τον light sensor βλεπω οτι εχει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Πηρα σημερα τα 2 dg300. Δεν τα χω πιασει ακομα στα χερια αλλα η γυναικα που την εβαλα να μου κανει τηλεφωνικο..... Review, μου ειπε πως μεγαλο μειον του ειναι η οθονη.πολυ μικρη γωνια θεασης. Αν το πλαγιασεις λιγακι... Τα βλεπεις ολα σαν αρνητικο... Γκρι αρνητικο. Αν καταλαβαινετε τι εννοω καλως... Ο,τι αλλη ερωτηση εχετε θα χαρω να απαντησω απο αυριο Τι έγινε τελικά με το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Τι έγινε τελικά με το τηλέφωνο? Αυτο το σχολιο απο τον galaxy_singer που το βρηκες και το εκανες παραθεση?? Σε καποιο αλλο τοπικ?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Στο topic του DG100 το είχε γράψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Στο topic του DG100 το είχε γράψει... Οκ το κοιταγα εδω και δεν το εβλεπα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Το παρήγγειλα σήμερα για ένα φίλο που ήθελε κάτι φθηνό με μεγάλη οθόνη για τηλέφωνα,λιγο fb,youtube κτλ.Η γνώμη μου ήταν να πάει στο zopo zp820 αλλά του φαινόταν πολλά τα 110€ για κινέζικο.Οπως το βλέπω εδώ το θέμα θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει ολοκληρωμένες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κινητό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αύριο-μεθαύριο βγαίνει από το τελωνείο το δικό μου, οπότε θα σας πω τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Το παρήγγειλα σήμερα για ένα φίλο που ήθελε κάτι φθηνό με μεγάλη οθόνη για τηλέφωνα,λιγο fb,youtube κτλ.Η γνώμη μου ήταν να πάει στο zopo zp820 αλλά του φαινόταν πολλά τα 110€ για κινέζικο.Οπως το βλέπω εδώ το θέμα θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει ολοκληρωμένες εντυπώσεις για το συγκεκριμένο κινητό. Σε ποιο μαγαζί το παρήγγειλες Χρήστο ; στο geek ; Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Οχι απο aliexpress με sg post.Τώρα αν θα έρθει,θα δείξει.... Αύριο-μεθαύριο βγαίνει από το τελωνείο το δικό μου, οπότε θα σας πω τι γίνεται... Απο geekbuying με deutche post στο έστειλαν; Edited November 4, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αύριο-μεθαύριο βγαίνει από το τελωνείο το δικό μου, οπότε θα σας πω τι γίνεται... Γιατί τελωνείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γιατί το τσίμπησαν σε κάποιον έλεγχο που έγινε για κρέμες-αρώματα και την άρπαξα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γιατί το τσίμπησαν σε κάποιον έλεγχο που έγινε για κρέμες-αρώματα και την άρπαξα... Με ποια εταιρία στο έστειλαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Γερμανικό απλο ταχυδρομείο. Αλλά βλέπανε ότι είχε χώρα αναχώρησης την Σινγκαπούρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Καλησπερα παιδια απο το Λονδινο.Παρακολουθω το φορουμ εδω και λιγο καιρο και αποφασισα να συμμετασχω και εγω. Δεν ξερω αν το εχετε βρει ηδη αλλα υπαρχει ενα αντιστοιχο φορουμ στην Ισπανια και εχουν παραλαβει το κινητο. Φωτογραφιες και βιντεο στο http://www.htcmania.com/showthread.php?t=701049&page=3 Χρησιμοποιηστε το μεταφραστη της Google αν θελετε αλλα απο οτι καταλαβαινω υπαρχει θεμα με την οθονη , μαλλον δεν ειναι IPS, οπως εχει αναφερει και καποιος φιλος στο DG100. GPS φαινεται ενταξει , η καμερα οχι τοσο. Περιμενω και εγω το δικο μου απο dx.com με singapore post (η γνωστη ιστορια , παραγγελια 8 Οκτωβριου ,απλο ταχυδρομειο )..... Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Η οθόνη αν την κοιτάς ελάχιστα υπο γωνία έχει θέμα από ότι βλέπω στο βιντεο που ανέβασε ο ισπανός.Η κάμερα αναμενόμενη για κινητό των 70€.Με απλά λόγια ότι πληρώνεις-παίρνεις. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Συμφωνώ BBBB, το θέμα είναι ότι το κινητό διαφημίζεται ως IPS σε όλο το ίντερνετ.... Όταν κάποιος το παραλάβει ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει , ιδιαίτερα για τα βασικά, ποιότητα τηλεφωνηματος, Wi-Fi, διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Συμφωνώ BBBB, το θέμα είναι ότι το κινητό διαφημίζεται ως IPS σε όλο το ίντερνετ.... Όταν κάποιος το παραλάβει ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει , ιδιαίτερα για τα βασικά, ποιότητα τηλεφωνηματος, Wi-Fi, διάρκεια μπαταρίας. Είναι το DG100 με 5" οθόνη. Μην περιμένεις τίποτα διαφορετικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Συμφωνώ BBBB, το θέμα είναι ότι το κινητό διαφημίζεται ως IPS σε όλο το ίντερνετ.... Όταν κάποιος το παραλάβει ας κάνει τον κόπο να μας ενημερώσει , ιδιαίτερα για τα βασικά, ποιότητα τηλεφωνηματος, Wi-Fi, διάρκεια μπαταρίας. Εστειλα και ενα email στην κατασκευαστρια εταιρια του κινητου σχετικα με την οθονη.Περιμενω απαντηση τους.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctuk Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Ακομα ενα βιντεακι για να περνα η ωρα.. http://www.youtube.com/watch?v=0AWgGoGZ75o δεν το στριβουνε και λιγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galaxy_singer Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 λοιπον... το dg300 οπως ειπα και στο αλλο τοπικ, εχει οθονη... μετριοτατη, θυμιζει παλια κινητα στο θεμα θεασης. ips δεν ειναι με τιποτα !!! lcd ειναι και το πιο σπαστικο ειναι πως οταν κοιτας ορθιο το κινητο ειναι οκ αλλα αν το ξαπλωσεις λιγααακι, αρχιζει να χανεται-σκοτεινιαζει η οθονη και να φαινεται καπως σαν "αρνητικο-γκρι". αυτο το κανει και οταν πας να το πλαγιασεις απτη δεξια μερια ενω απο αριστερα και απο πανω.. παραμενει καλουτσικη η εικονα. οκ, δυσκολο στην περιγραφη αλλα ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω(εαν θελετε βιντεακι... θα το κανω). Τι εννοουσα σπαστικο? οτι αν το εχεις μπροστα σου στο τραπεζι... δε βλεπεις τιποτα... προσφατα μου ηρθαν και 2 mpai s720 τα οποια ειναι κιαυτα στην ιδια κατηγορια οθονης αλλα τουλαχιστον η οθονη χανεται μονο οταν το κοιτας με γωνια απο πανω. δηλαδη στο τραπεζι μπροστα σου βλεπεις μια χαρα. εχει 3 γωνιες σωστες και μία λαθος(αυτη που σχεδον ποτε δε χρησιμοποιουμε). Το καλο του dg300 ειναι το gps! πιανει πολυ γρηγορα δορυφορους !!! τρομακτικα γρηγορα σε σχεση με mtk6589. Ποιοτητα τηλεφωνηματος... καλη, ανεκτη(ελπιζω οι αποσυνδεσεις να ηταν λογω σημειου). Γενικα ειναι αυτο που ειπατε... ο,τι πληρωνεις... παιρνεις. Γενικα δουλευει οκ, ομορφο ειναι αλλα αυτη η οθονη... προσωπικα με χαλαει. Η οθονη ειναι η μιση αρχοντια. Παντως αν θελετε τοοοοσο φτηνο 5ιντσο, ειναι απλα οκ. Αν θελετε να ταχετε ολα σε πολυ καλη τιμη.. thl w200!!! το κινητο ειναι ΕΡΩΤΑΣ!!! 150ευρω και ξενιασες.. χαχαχα κανω και προμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SgalaxySadvance Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 File galaxy_singer den mporeis na mas to dei3eis apo konta? Kallithea egw p.faliro, konta einai!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts