kostas_kanal0011 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ααααααχ θα με πορωσετε να ξαναβαζω custom roms!1% την ωρα ειναι καλα.θα κοιταξωωτωρα για paranoid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εγω δεν ξανα βαξω custom rom(μαλλον δλδ γιατι ειναι πορωση και πειρασμος) εγω με KK 4.4.2 και φλασαρα τ modslim κ παει σφαιρα....ουτε προβλημα με ραμ εχω....ουτε κλεινει καποια εφαρμογη οπως αναφερατε μερικοι.....τ ακουστικο στις κλησεις ποτε δεν ειχα προβλημα..μπαταριααα τελειαααα.....κ με τ clean master 1 φορα την βδομαδα κανω εναν καθαρισμο κ ολα κομπλε!! Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εγω δεν ξανα βαξω custom rom(μαλλον δλδ γιατι ειναι πορωση και πειρασμος) εγω με KK 4.4.2 και φλασαρα τ modslim κ παει σφαιρα....ουτε προβλημα με ραμ εχω....ουτε κλεινει καποια εφαρμογη οπως αναφερατε μερικοι.....τ ακουστικο στις κλησεις ποτε δεν ειχα προβλημα..μπαταριααα τελειαααα.....κ με τ clean master 1 φορα την βδομαδα κανω εναν καθαρισμο κ ολα κομπλε!! Δοκίμασα να περάσω το modslim, μόνο το 1ο μου φλασαρε το 2ο εβγαζε error. Τελικά περασα ενα root uninstaller και αφαίρεσα εγώ κάποιες εφαρμογές. Ελάχιστη διαφορά είδα. Τελικά μάλλον το κινητό είναι ότι σου τύχει, φίλος μου πήρε μετά απο μια βδομάδα το ίδιο και δεν του κάνει προβλήματα. Εμένα μέχρι κ το wallpaper στην lockscreen δεν περνάει (πρέπει να κάνεις restart κατ ευθείαν για να περαστεί) και στου φίλου μου το κάνει απροβλημάτιστα. Επίσης μου πε δεν έχει θέμα που κάνει restart το homescreen. Τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εχει κανεις υποψιν του αν βγει καμια αναβαθμιση 4.4.4 απο την LG ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimos23 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το κηνιτο δεν ειναι οτι σου τυχει.. ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε... και εμενα στην αρχη δουλευε τελεια μετα απο καποιους μηνες αρχισε να κολλαει, να κανει restart το homescreen ,να με πεταει εξω απο εφαρμογες, να μην αλλαζει το wallpaper στη lockscreen κλπ με την jelly bean δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε ειναι καθαρα θεμα της stock ρομ 4.4.2 οι λυσεις ειναι: 1)βαζεις custom rom 2)κανεις downgrade σε jelly bean εγω με paranoid ειμαι πολυ ευχαριστημενος :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) ακυρο1!!! παρακαλω να διαγραφει Edited September 20, 2014 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Το κηνιτο δεν ειναι οτι σου τυχει.. ολοι τα ιδια προβληματα εχουμε... και εμενα στην αρχη δουλευε τελεια μετα απο καποιους μηνες αρχισε να κολλαει, να κανει restart το homescreen ,να με πεταει εξω απο εφαρμογες, να μην αλλαζει το wallpaper στη lockscreen κλπ με την jelly bean δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε ειναι καθαρα θεμα της stock ρομ 4.4.2 οι λυσεις ειναι: 1)βαζεις custom rom 2)κανεις downgrade σε jelly bean εγω με paranoid ειμαι πολυ ευχαριστημενος :cool: Αφου δεν είναι θέμα τύχης τότε εξήγησε μου πως γίνεται να το πήραμε με 1 βδομάδα διαφορά, περάσαμε κατ ευθείαν την 4.4.2 και εμένα απ' την αρχή έκανε προβλήματα ενώ το δικό του όχι, με σχεδόν ολόιδια χρήση. Και πως γίνεται να μην περνάει εμένα το wallpaper όσες φορές και να δοκιμάσω (εκτός κ αν κάνω ρεσταρτ) ενω το δικό του να τα αλλάζει όλα κατ ευθειαν; Και εμένα απ την 2η μέρα να κάνει restart τo homescreen ενω το δικό του όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Παιδια μια βοηθεια!εκανα μια χαζομαρα εσβησα μια χρησιμη εφαρμογη και δεν ειχε σημα το κινητο.εγκατεστησα τη stock rom ξανα αλλα χωρις f.reset.Μονο wipe cash και dalvic.Τωρα χαθηκε το root παω να μπω recovery και δεν μπαινει!πως να μπω; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμαται κανεις πως μπαινει στο recovery ενω ειναι κλειστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ο ευκολότερος τρόπος είναι με pc. Μπαινεις cmd κ πατας adb reboot recovery. Χωρις pc δεν θυμαμαι, νομιζω απο κλειστο κινητο παταγες power+vol down μεχρι να εμφανιστουν κατι ασπρα γραμματα κ πρεπει να αφησεις αμεσως τα κουμπια οταν εμφανιστουν. Στο xda θυμαμαι εξηγουσε ακριβως τον τροπο οποτε γκουκλαρε το κ θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ευχαριστω φιλε μου αλλα προλαβα και το γ@@@@α τη μανα!πατησα power+vol up βγηκαν τα ασπρα γραμματα και μετα recovery αλλα μου τα εσβησε ολα πανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis14 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 παιδια ειμαι καινουργιος εδω και γενικοτερα αρκετα ασχετος. εχω παραγγειλει το κινητο το οποιο και ερχεται αυριο και διαβαζω εδω και παρα πολυ ωρα τα σχολια σας χωρις να βγαλω ιδιαιτερη ακρη. το ξερω ισως εχουν καποια απαντηθει απλα θα εκτιμουσα να μου απαντησει καποιος. οταν το παρω στα χερια μου, ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να κανω με τις εφαρμογες του κινητου που το φορτωνουν, με το paranoid(το οποιο εχω κατεβασει). θα ηταν καλο να το βαλω και αν ναι πως? σορρυ αν κουρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Εξαρταται τι θελεις φιλε μου.Εγω θα ελεγα αν ειναι εκδοση 4.1.2 αστο ετσι θα ειναι μια χαρα.Αν ειναι 4.4.2 μετα θα σου πουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis14 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ok ευχαριστω πολυ..θα το δω αυριο και θα σας πω! εγω αυτο που θελω ειναι να μην κολλαει..δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις ουτε εχω σκοπο να το υπερφορτωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αφου δεν είναι θέμα τύχης τότε εξήγησε μου πως γίνεται να το πήραμε με 1 βδομάδα διαφορά, περάσαμε κατ ευθείαν την 4.4.2 και εμένα απ' την αρχή έκανε προβλήματα ενώ το δικό του όχι, με σχεδόν ολόιδια χρήση. Και πως γίνεται να μην περνάει εμένα το wallpaper όσες φορές και να δοκιμάσω (εκτός κ αν κάνω ρεσταρτ) ενω το δικό του να τα αλλάζει όλα κατ ευθειαν; Και εμένα απ την 2η μέρα να κάνει restart τo homescreen ενω το δικό του όχι. Εχεις βαλει slim και ακομα σου κλεινει εφαρμογες???? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εχεις βαλει slim και ακομα σου κλεινει εφαρμογες???? Μόνο το πρώτο slim, το 2ο δεν μου το φλασάρει. Με root uninstaller έσβησα κάποιες εφαρμογές, αλλά ναι το κάνει ακόμα. Και θα το κάνει όποτε φουλάρει η ραμ. Χτες άκουγα μουσική και άνοιξα τον browser και με το που φόρτοσε σελίδα, έκλεισε την μουσική. Θα δοκιμάσω πάλι 4.1.2 και αν δεν μ αρεσει πάω για custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Μόνο το πρώτο slim, το 2ο δεν μου το φλασάρει. Με root uninstaller έσβησα κάποιες εφαρμογές, αλλά ναι το κάνει ακόμα. Και θα το κάνει όποτε φουλάρει η ραμ. Χτες άκουγα μουσική και άνοιξα τον browser και με το που φόρτοσε σελίδα, έκλεισε την μουσική. Θα δοκιμάσω πάλι 4.1.2 και αν δεν μ αρεσει πάω για custom rom. Περιεργο.. εχεις δει καποια εφαρμογη που καταναλωνει πολλη ram?οντως συμπεριφερεται καπως το κινητο σου. Εγω ππαντως περασα χτες την JB.δειχνει πολυ πιο γρηγορο το κινητο.για προβληματα θα δουμε μιας και ειναι νωρις ακομα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Περιεργο.. εχεις δει καποια εφαρμογη που καταναλωνει πολλη ram?οντως συμπεριφερεται καπως το κινητο σου. Εγω ππαντως περασα χτες την JB.δειχνει πολυ πιο γρηγορο το κινητο.για προβληματα θα δουμε μιας και ειναι νωρις ακομα. Αυτά που τρέχουν πάντα είναι facebook, messenger, viber και whatsapp. Δοκίμασα κ στης μάνας μου το L9 ii και στο δικό της όταν φορτώνει η ραμ το ίδιο κάνει. Είναι θέμα διαχείρισης απ' το λογισμικό. Δεν θέτει προτεραιότητες και κλείνει ό,τι βρει (αμά δεις μερικά ποστ πριν, έγραφα που μου το κανε με την κάμερα όταν τράβαγα βίντεο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Αυτά που τρέχουν πάντα είναι facebook, messenger, viber και whatsapp. Δοκίμασα κ στης μάνας μου το L9 ii και στο δικό της όταν φορτώνει η ραμ το ίδιο κάνει. Είναι θέμα διαχείρισης απ' το λογισμικό. Δεν θέτει προτεραιότητες και κλείνει ό,τι βρει (αμά δεις μερικά ποστ πριν, έγραφα που μου το κανε με την κάμερα όταν τράβαγα βίντεο). Ειναι μια εφαρμογη λεγεται fastbook.καλυτερα βαλτε αυτην ειναι ελαφρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τελικα το πολλα υποσχομενο android βγαινει σιγα σιγα μαπα το καρπουζι.Απορω 1giga μνημη(750 εστω) και να μην φτανει για εναν browser...γινεται τραγικο.. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τελικα το πολλα υποσχομενο android βγαινει σιγα σιγα μαπα το καρπουζι.Απορω 1giga μνημη(750 εστω) και να μην φτανει για εναν browser...γινεται τραγικο.. 760 ΜΒ δεν ειναι το ιδιο με το 1GB. Δες τη ραμ του l9ii σε συγκριση με του nexus 7 μου, με σχεδον τις ιδιες εφαρμογες. Εκει τα προβληματα με τη ραμ ειναι αμελητεα, ουτε καν τα προσεχω τις περισσοτερες φορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 760 ΜΒ δεν ειναι το ιδιο με το 1GB. Δες τη ραμ του l9ii σε συγκριση με του nexus 7 μου, με σχεδον τις ιδιες εφαρμογες. Εκει τα προβληματα με τη ραμ ειναι αμελητεα, ουτε καν τα προσεχω τις περισσοτερες φορες. μπα,ακομα και στο Lg pad(αν θυμαμαι καλα) διαβασα οτι εχει lag με 2gb... Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 μπα,ακομα και στο Lg pad(αν θυμαμαι καλα) διαβασα οτι εχει lag με 2gb... Το lag οφειλεται στα custom UI των εταιριων, τα οποια ειναι βαρια ή κακογραμμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis8 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Μεχρι κ τ Lg g3 εχει lag.. Παράθεση Fast&Furious v1.3 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qQUZxUlprMnB4amM/view?usp=sharing F.F STOCK 1.0 https://drive.google.com/file/d/0B-t2HdM_977qdXlIUHUwYTJTeHc/view?usp=sharing MODS https://drive.google.com/drive/my-drive Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 εγω πιστεύω το lag οφείλεται στη χαμηλή ραμ, έτρεξα απο περιέργεια το angry birds go και το καρτ μου πήγαινε σε slow motion.. και δεν ειναι ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδια παλι προβλημα.Με σωστη εγκατασταση stock KK (2 f.reset) σημερα παλι μου εκανε αυτο με τον ηχο!Κανεις που εχει 4.1.2 εχει θεματα με ηχο-μηνυματα;;;Τι να κανω;Δεν ξερω ποια rom να βαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts