Jump to content

LG Optimus L9 II (D605)

LotusEater
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μου κόλησε στην οθόνη κόλλα από κάποιο αυτοκόλλητο χαρτάκι το οποίο δεν φεύγει εύκολα και έχει μουτζουρωθεί η οθόνη.

Να δοκιμάσω με οινόπνευμα;;

Γενικά, πως καθαρίζονται οι οθόνες αυτές;;;

OnePlus 6, A6000

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά το knock on και knock lock πού είναι???4.4.2

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα,

Μου κόλησε στην οθόνη κόλλα από κάποιο αυτοκόλλητο χαρτάκι το οποίο δεν φεύγει εύκολα και έχει μουτζουρωθεί η οθόνη.

Να δοκιμάσω με οινόπνευμα;;

Γενικά, πως καθαρίζονται οι οθόνες αυτές;;;

Εγω οταν λερωνεται η οθονη απο σκονες πχ ή αν εχω λερωμενα χερια και την λερωσω, την καθαριζω βαζοντας ειτε οινοπνευμα ειτε νερο σε ενα χαρτι και μετα την σκουπιζω με ενα αλλο καθαρο και γινεται τζαμι. Οποτε δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα με το οινοπνευμα, τωρα αν θα καθαρισει σιγουρα η κολλα δεν το ξερω.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Παίδες υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή για ραδιόφωνο..όχι streaming όμως ,fm σαν της συσκευής για να δοκιμασω γιατι τρώει κατι κολληματάκια..

Spirit Lite, αν έχεις κάνει root στη συκευή σου.

εγω χρησιμοποιω μαντηλακια υγρα καθαρισμου για οθονες της pelikan τα εχει με τρια ευρω στα jumbo...και κανουν για οθονες η/υ:)

Τρίτη μέρα με την ΚΙΤΚΑΤ και έχω την εντύπωση πως έχω άλλο κινητό!

Όλα δουλεύουν ρολόι, η μπαταρία διαρκεί εμφανώς περισσότερο και κατέβασα και το on-screen phone και έχω πάθει πλάκα!

Κάνεις τα πάντα στον έλεγχο του κινητού μέσω του υπολογιστή!!! Μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας sd, μπορείς να γράψεις sms από τον υπολογιστή, να κάνεις κλήση και γενικώς ότι θα έκανες με το ίδιο το κινητό. Μέχρι και τα παιχνίδια του κινητού, με κάποιο lag λόγω της ασύρματης σύνδεσης, μπορείς να παίξεις!:w00t::drool:

Για κάποιο λόγο όμως το πρόγραμμα υπάρχει μόνο στο site της LG UK http://www.lg.com/uk/support-mobile/lg-D802 και σαν υποστήριξη σε ένα μόνο κινητό . Θα το βρείτε στην καρτέλα OSP της σελίδας.

Το knock on χάλι μαύρο Lag εννοείται υπάρχει.

Γεια σας και απο μενα !

Σχετικα με καποια θεματα που εχουν αναφερθει και απο αλλους για χαμενα sms και κολληματα του ραδιο δεν εχω αντιμετωπισει κατι αλλο!

Καποια/καποιες εφαρμογες/λυσεις για τα παραπανω εχει βρει κανεις? Επισης δοκιμασα τα παντα για να αλλαζω σταθμους στο ραδιο απο τα Handsfree αλλα τζιφος ! Help ! :P

Το knock on χάλι μαύρο Lag εννοείται υπάρχει.

το knock on για το L9 II ειναι σκετη αποτυχια , ναι μεν κλειδωνει καλα αλλα το ξεκλειδωμα δε πιανει καθολου και αν αφησεις το κινητο σε τραπεζι με το παραμικρο ξεκλειδωνει , γενικος οτι θελει κανει !!

Εγω το απενεργοποιησα , αλλωστε με βολευει που εχει το On-Off στο πλαι και το ξεκλειδώνω απο κει.

γενικος το κινητο δεν εχει αντιπαλο , παει απιστευτα καλα αν εξαιρέσουμε το knock on , και κατι που προσεξα ακομα ειναι με την μπαταρια του , το εχω φορτισει 2 φορες απο τοτε που το πηρα, και απο το 100% πεφτει λιγο αποτομα μεχρι το 60 με 65% , μετα κραταει μια χαρα !!

ΟΛΑ τα υπολιπα στο κινητο δουλευουν ΑΨΟΓΑ , ουτε με radiο FM αλλα και με ξυπνητήρι εχω το παραμικρο , ολα τελεια !!

Για μενα καλο ειναι να γινει ενα hard reset μετα απο αναβάθμιση σε KIT KAT , εγω οταν εκανα αναβάθμιση και μπηκα μου διακοπικε 2 φορες το αλμπουμ , μετα εκανα 2 φορες hard reset και το κινητο πεταει , δεν κανει το παραμικρο πουθενα !!

Edited by jimmis1974

Το εχω απο αρχες Νοεμβριου και δουλευει αψογα. Μονο μια φορα σε μια κληση κατι κολλησε μαλλον και δεν ακουγα τιποτα. Του εκανα επανεκκινηση και εφτιαξε. Στην τιμη που εχει αυτη τη στιγμη δε νομιζω να βρεις κατι καλυτερο, εκτος ισως απο το Moto G.

Ευχαριστώ πολύ!! Σε λιγες μέρες ελπίζω να σχολιαζω ως χρήστης!!

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακομα, αν βρω μπαταρία στις ιδιες διαστάσεις (πχ νομίζω λ7) με μεγαλύτερη χωρητικότητα να την παρω ή ενδέχεται να κάψει το κινητό?

Εμένα με χαλάει κάπως η αίσθηση της αφής

παιδια αγόρασα χθες το l9 II και μου ήρθε σήμερα ενημέρωση λογισμικού os να την κάνω μέσω με wifi ή με usb,χρειάζεται να κάνω τπτ πριν την αναβάθμιση? Edited by chris87

Καλό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ακριβώς πριν και αμέσως μετά την αναβάθμιση. Εγώ προσωπικά δεν το έκανα και η αναβάθμιση κάθισε μια χαρά αλλά καλό είναι να το κάνεις.

Καλό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ακριβώς πριν και αμέσως μετά την αναβάθμιση. Εγώ προσωπικά δεν το έκανα και η αναβάθμιση κάθισε μια χαρά αλλά καλό είναι να το κάνεις.

οκ.

Mε wifi ή με pcsuite?

Καμιά διαφορα είδατε μετά το upgrade?

αν βρω μπαταρία στις ιδιες διαστάσεις (πχ νομίζω λ7) με μεγαλύτερη χωρητικότητα να την παρω ή ενδέχεται να κάψει το κινητό?

ΠΕΡΙ DOWNGRADE:

Αρχικα κατεβαζεις αυτο: http://www.multiupload.nl/DHRATH3HK4

και το αρχειο που θα φλασαρεις για να πας σε JELLY-BEAN απο εδω ( εγω πχ εχω κατεβασει την V10A Greek, μπορειτε να κατεβασετε οποια θελετε αρκει να ειναι V10A αφου θα παει για downgrade ): http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37

1. Απενεργοποιεις το τηλεφωνο και βγαζεις την μπαταρια
  2. Το συνδεεις το κινητο με το PC μεσω USB, χωρις την μπαταρια
  3. Κρατας το "volume up" και ταυτοχρονα βαζεις την μπαταρια -θα μπεις σε download ( ή emergency mode ), θα στο βγαλει και σε ενα πλαισιο στην οθονη του κινητου- και το αφηνεις ετσι.
  4. Αποσυμπιεζεις το kdz flasher που εχεις κατεβασει και κανεις εγκατασταση το msxml.msi.
  5. Τρεχεις το KDZ_FW_UPD.exe, στο "type" επιλεγεις το 3GQCT και στο "phonemode" το DIAG.
  6. Επειτα επιλεγεις το αρχειο που κατεβασες ωστε να το φλασαρεις.
  7. Πατας "Launch software update" και περιμενεις. Το κινητο πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη και να ειναι σε download mode που το ειχες βαλει απο πριν, δεν το πειραζουμε με τιποτα το κινητο την ωρα που φλασαρεις το .kdz. Υπαρχει περιπτωση να κολλησει το προγραμμα που κανει το flashing, το αφηνουμε και δεν αποσυνδεουμε το κινητο εκτος αν κολλησει για καμια ωρα. Εμενα πχ μου ειχε κολλησει τα πρωτα δευτερολεπτα και μετα ολα οκ, καποια λεπτα παιρνει η ολη διαδικασια μεχρι να τελειωσει.
  8. Μολις τελειωσει, το αφηνουμε να κανει reboot μονο του.

EXTRA-BOOTLOOPS: Ως συνεχεια του 8, αν ειχατε προβλημα οπως ειχα και εγω με bootloops επειτα που θα το αφησετε για καμποσα λεπτα και δεν κανει reboot αλλα δειχνει μονο το logo της lg τοτε πρεπει να κανετε HARD RESET οπως εκανα και εγω πραγμα που σημαινει οτι θα χασετε οτι ειχε το κινητο μεσα απο εφαρμογες κλπ. Για να κανετε HARD RESET, βγαζετε την μπαταρια, την ξαναβαζετε, και πατατε μαζι το power+volume down, θα εμφανιστει στο κινητο η οθονη για αυτο, και επειτα οπως θα σας λεει και η οθονη θα πρεπει να πατησετε 2 φορες το power. Το αφηνετε, θα κανει reset και θα κανει reboot μονο του, ολα οκ απο εκει και περα.

Πηγαινετε στις ρυθμισεις, σιγουρεψτε οτι ειστε στην 4.1.2 και επειτα ακολουθηστε αυτα τα βηματα για να συνεχισετε ως προς root για kit kat:

Μετά το downgrade, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα , έπεσα "θύμα" bootloop".

Αυτή τη στιγμή η συσκευή δεν ανοίγει με κανένα συνδιασμό κουμπιών και όταν την συνδέσω στον υπολογιστή, κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο άγνωστης συσκευής.

Καμιά ιδέα κανείς;

Μετά το downgrade, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς πρόβλημα , έπεσα "θύμα" bootloop".

Αυτή τη στιγμή η συσκευή δεν ανοίγει με κανένα συνδιασμό κουμπιών και όταν την συνδέσω στον υπολογιστή, κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο άγνωστης συσκευής.

Καμιά ιδέα κανείς;

Ακολουθησες ολα τα βηματα σωστα ετσι; Δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και να την ξαναβαλεις, και να πατησεις ταυτοχρονα volume down+power, δεν σε παει στο μενου για hard reset; Αν οχι, αν επαναλαβεις το βημα 3 της διαδικασιας σε βαζει σε download mode;

Δοκιμασε τα και πες μου, αν δεν δουλευουν τοτε θα δοκιμασουμε κατι αλλο.

Αριθμομηχανή Δωρεάν, Γρήγορη χρησιμοποιώντας πολύ λίγη μνήμη και ΧΩΡΙΣ διαφημισεις.

e22dc34ff3.png

Καμιά ιδέα κανείς;

το είχα πάθει και εγω αυτό τρεχα γύρευε η συσκεύη κατέληξε στα σκουπίδια.

Μπα δε θα το ακουμπήσω καθόλου καλά είναι έτσι σιγά το knock on και μ@@@@ τέρμα το κάψιμο...

Ποτε δεν παει στα σκουπιδια, αν τιποτα δεν γίνει υπαρχει και το service απο εκει που το πηρες!

Λοιπον puzzle, περιεργο που δεν ανταποκρινεται με τιποτα η συσκευη, εγω μεχρι να λυσω το θεμα των bootloops ειχα φλασαρει 4-5 φορες την kdz και δεν αντιμετωπισα προβλημα μη ανταποκρισης. Στο λεω διότι αυτο που μου περιγραφεις μπορεί να συμβεί αν κατά τη διάρκεια του φλασαρισματος το πειράξεις ή οτιδήποτε!

Τελος παντων, κατέβασε το lg pc suite συνδεσε το κινητό, ανοιξε το αστο να κάνει bootloops (κάνει ακόμα άμα το ανοίξεις σωστά; ) και πήγαινε κινητη συσκευή--->αποκατάσταση σφαλμάτων αναβαθμισης και καντην! Ακομα και αν δεν σου δείχνει το κινητό συνδεδεμένο κανε το. Αναμενω απαντηση σου.

Edited by Pavlos1908

e22dc34ff3.png

οκ, αν ανοιξεις το κινητο τωρα κανονικα με το power σκετο κανει ακομα bootloops ετσι;

το είχα πάθει και εγω αυτό τρεχα γύρευε η συσκεύη κατέληξε στα σκουπίδια.

Μπα δε θα το ακουμπήσω καθόλου καλά είναι έτσι σιγά το knock on και μ@@@@ τέρμα το κάψιμο...

Η 4.4.2 ειναι φοβερη, ειτε αν την περασεις μεσω pc suite ειτε με τον τροπο τον αλλο ωστε να την κανεις root. Δεν ειναι μονο το knock on ( που δεν το χρησιμοποιω κιολας ) το χαρακτηριστικο που αξιζει.

Με μπαταρία το εκανα εγώ όταν χρειάστηκε.

Πριν που σου είπα να επαναλαβεις το 3 βημα, εννοούσα μαζί με τα 1,2. Να είναι συνδεδεμενο στο pc χωρίς την μπαταρία, να πατας volume up και να βάλεις την μπαταρία και να μου πεις αν μπαίνει σε download mode.

Edited by mindfield

e22dc34ff3.png

Η αποκατάσταση δεν μπορεί να εκτελεστεί.

Αυτό είναι το μήνυμα που παίρνω στην αποκατάσταση.

Απο την στιγμή που ολοκληρώθηκε το downgrade η συσκευή έκανε bootloop.

Συνέχισα όπως έλεγες στον οδηγό, αφαιρώντας την μπαταρία.

Απο εκεί και μετά, η συσκευή δεν άνοιξε.

Όταν πατάω το On, δεν κάνει τίποτα. Δεν ανοίγει για να κάνει bootloop.

Όταν την συνδέω στο usb, ο υπολογιστής κάνει τον ήχο όπως όταν βρίσκει άγνωστη συσκευή.

Όταν κρατάω παρατεταμένα το On, τότε ο υπολογιστής δείχνει να αναγνωρίζει την συσκευή, αλλά ως εκεί.

Στην Διαχείριση Συσκευών δείχνει την παρακάτω είκονα.

Η αποκατάσταση δεν μπορεί να εκτελεστεί.

Αυτό είναι το μήνυμα που παίρνω στην αποκατάσταση.

Απο την στιγμή που ολοκληρώθηκε το downgrade η συσκευή έκανε bootloop.

Συνέχισα όπως έλεγες στον οδηγό, αφαιρώντας την μπαταρία.

Απο εκεί και μετά, η συσκευή δεν άνοιξε.

Όταν πατάω το On, δεν κάνει τίποτα. Δεν ανοίγει για να κάνει bootloop.

Όταν την συνδέω στο usb, ο υπολογιστής κάνει τον ήχο όπως όταν βρίσκει άγνωστη συσκευή.

Όταν κρατάω παρατεταμένα το On, τότε ο υπολογιστής δείχνει να αναγνωρίζει την συσκευή, αλλά ως εκεί.

Στην Διαχείριση Συσκευών δείχνει την παρακάτω είκονα.

Σου εστειλα pm.

e22dc34ff3.png

• The title was changed to LG Optimus L9 II (D605)