Jump to content

G2 (D802) : Οδηγοί τροποποίησης / βελτίωσης της συσκευής

elthis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,

Έχω το G2 εδώ και 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα . Θέλω να το κάνω root και ένας μεγάλος λόγος που θέλω να το κάνω root είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την ένταση της μουσικής απο τα ακουστικά , και κάπου είχα διαβάσει ότι με root λύνεται αυτό το θέμα.Επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί με κάτι τέτοιο και επειδή φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά στην συσκευή ήθελα να ρωτήσω ότι ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία όπως την βρήκα στην πρώτη σελίδα και τελειώνω ?

"HOW TO ROOT (έκδοση 4.4.2 Kit Kat!) (ευχαριστούμε τον @Deavon για τις δοκιμές και τον οδηγό )

Κατεβάζουμε το iroot25 .zip και το κάνουμε extract σε ομώνυμο φάκελο και το αφήνουμε στην ακρη.

Έχουμε βάλει το κινητό από development options σε USB debugging και το συνδέουμε με το pc.

Πάμε πάλι πίσω στον φάκελο που έχει δημιουργηθεί μετά το extract , κρατάμε το shift στο πληκτρολόγιο και κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο μας και επιλέγουμε "Open command window" .

Θα μας ανοίξει ένα παράθυρο που εκεί θα κάνετε copy paste Τις παρακάτω εντολές.

adb devices (πατάμε enter)

adb reboot recovery (πατάμε enter)

Τώρα θα κάνει reboot σε στοκ recovery . παταμε Apply from ADB απο την συσκευη μας μεσω τον volume keys.

και τέλος:

adb sideload kk_root.zip (πατάμε enter )

Θα κάνει περίπου 30 δευτερα μετά την τελευταία εντολή και είστε έτοιμοι.

reboot και είστε rooted."

Τέλος ήθελα να ρωτήσω οι εφαρμογές που έχω τώρα λογικά πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή μετά το root ?

Σας ευχαριστώ πολύ

:)

Καλημέρα σε όλους,

Έχω το G2 εδώ και 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα . Θέλω να το κάνω root και ένας μεγάλος λόγος που θέλω να το κάνω root είναι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με την ένταση της μουσικής απο τα ακουστικά , και κάπου είχα διαβάσει ότι με root λύνεται αυτό το θέμα.Επειδή δεν έχω ξαναασχοληθεί με κάτι τέτοιο και επειδή φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά στην συσκευή ήθελα να ρωτήσω ότι ακολουθώ την παρακάτω διαδικασία όπως την βρήκα στην πρώτη σελίδα και τελειώνω ?

"HOW TO ROOT (έκδοση 4.4.2 Kit Kat!) (ευχαριστούμε τον @Deavon για τις δοκιμές και τον οδηγό )

Κατεβάζουμε το iroot25 .zip και το κάνουμε extract σε ομώνυμο φάκελο και το αφήνουμε στην ακρη.

Έχουμε βάλει το κινητό από development options σε USB debugging και το συνδέουμε με το pc.

Πάμε πάλι πίσω στον φάκελο που έχει δημιουργηθεί μετά το extract , κρατάμε το shift στο πληκτρολόγιο και κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο μας και επιλέγουμε "Open command window" .

Θα μας ανοίξει ένα παράθυρο που εκεί θα κάνετε copy paste Τις παρακάτω εντολές.

adb devices (πατάμε enter)

adb reboot recovery (πατάμε enter)

Τώρα θα κάνει reboot σε στοκ recovery . παταμε Apply from ADB απο την συσκευη μας μεσω τον volume keys.

και τέλος:

adb sideload kk_root.zip (πατάμε enter )

Θα κάνει περίπου 30 δευτερα μετά την τελευταία εντολή και είστε έτοιμοι.

reboot και είστε rooted."

Τέλος ήθελα να ρωτήσω οι εφαρμογές που έχω τώρα λογικά πρέπει να τις εγκαταστήσω από την αρχή μετά το root ?

Σας ευχαριστώ πολύ

:)

Καλημέρα και απο μένα root μπορείς να το κάνεις πολυ απλά και χωρίς άγχος με towelroot https://towelroot.com κατεβάζεις και το supersu από το play store δες και κανένα βίντεο στο youtube ειναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται υπολογιστής.;)

Τώρα άμα θες και custom recovery γαι να βάλεις κάποια custom rom πολυ απλά γινεται με αυτήν την εφαρμογή

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963 autorec

Πρέπει να έχεις 4.4.2 έκδοση λογισμικου και η συσκευή σου να είναι το d802.:D

Καλημέρα και απο μένα root μπορείς να το κάνεις πολυ απλά και χωρίς άγχος με towelroot https://towelroot.com κατεβάζεις και το supersu από το play store δες και κανένα βίντεο στο youtube ειναι πολύ απλό και δεν χρειάζεται υπολογιστής.;)

Τώρα άμα θες και custom recovery γαι να βάλεις κάποια custom rom πολυ απλά γινεται με αυτήν την εφαρμογή

https://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585963 autorec

Πρέπει να έχεις 4.4.2 έκδοση λογισμικου και η συσκευή σου να είναι το d802.:D

ok σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Το supersu που μου λές τι ακριβώς κάνει ?

Να είσαι καλά και πάλι

ok σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια . Το supersu που μου λές τι ακριβώς κάνει ?

Να είσαι καλά και πάλι

Το supersu είναι το βασικό εργαλείο που δίνει εντολή στις εφαρμογές που λειτουργούν με root χωρίς αυτό δεν είσαι root.

Το supersu είναι το βασικό εργαλείο που δίνει εντολή στις εφαρμογές που λειτουργούν με root χωρίς αυτό δεν είσαι root.

ok μάλιστα κατάλαβα

Ευχαριστώ πολύ

ok μάλιστα κατάλαβα

Ευχαριστώ πολύ

Για να τα λέμε πιο σωστά root είσαι! Απλώς δεν το SuperSU ή το Superuser είναι οι εφαρμογές που σου δίνουν το δικαίωμα ουσιαστικά της διαχείρισης των φακέλων του συστήματος. Δηλαδή και χωρίς SuperSU το root checker θα βγάλει κανονικά ότι είσαι root. Πρακτικά βέβαια χωρίς αυτές τις εφαρμογές δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικαιώματα διαχειριστή όπως λέει ο vag

Google Pixel 6 Pro

Για να τα λέμε πιο σωστά root είσαι! Απλώς δεν το SuperSU ή το Superuser είναι οι εφαρμογές που σου δίνουν το δικαίωμα ουσιαστικά της διαχείρισης των φακέλων του συστήματος. Δηλαδή και χωρίς SuperSU το root checker θα βγάλει κανονικά ότι είσαι root. Πρακτικά βέβαια χωρίς αυτές τις εφαρμογές δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δικαιώματα διαχειριστή όπως λέει ο vag

Μάλιστα, οκ κατανοητό

Ευχαριστώ πολύ

Παιδια εχω ενα θεμα

δεν μπορω να συνδεθω για κανενα λογο σε 4G δικτυο

εχω δοκιμασει οτι ρομ κυκλοφορει απο stock based μεχρι aosp

αλλα τζιφος

μονο τις πρωτες μερες που ειχα βαλει την mahdi επιασα αλλα μετα τπτ

καμια ιδεα?

Παιδια εκανα ροοτ με towelroot πως μπορω να κανω unroot?

Εχω εκδοση λογισμικου 4.4.2 kit kat

Please!! Παιδια λιγη βοηθεια!

Με επαναφορα εργοστασιακων γινεται? ή υπαρχει και αλλος τροπος?

Lineage os 15.1

Νίκος...

Παιδια εκανα ροοτ με towelroot πως μπορω να κανω unroot?

Εχω εκδοση λογισμικου 4.4.2 kit kat

Please!! Παιδια λιγη βοηθεια!

Με επαναφορα εργοστασιακων γινεται? ή υπαρχει και αλλος τροπος?

Κατεβάζεις το superuser app και από τις επιλογές του διαλέγεις την επιλογή full unroot

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Κατεβάζεις το superuser app και από τις επιλογές του διαλέγεις την επιλογή full unroot

Οκ σε ευχαριστω το εκανα πολυ ευκολος τροπος :)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Γεια χαρά παιδιά ,

Μόλις έχω κάνει root το κινητό μου και θέλω να του βάλω το viper4android για να έχω δυνατότερο ήχο απο τα ακουστικά αλλά μπαίνω μέσα στο googleplay και βλέπω πέντε διαφορετικά viper4android. Ποιο απο όλα πρέπει να βάλω ?

Ευχαριστώ πολύ

Γεια χαρά παιδιά ,

Μόλις έχω κάνει root το κινητό μου και θέλω να του βάλω το viper4android για να έχω δυνατότερο ήχο απο τα ακουστικά αλλά μπαίνω μέσα στο googleplay και βλέπω πέντε διαφορετικά viper4android. Ποιο απο όλα πρέπει να βάλω ?

Ευχαριστώ πολύ

http://vipersaudio.com/blog/?page_id=48

Ποιο απο όλα πρέπει να κατεβάσω στο κινητό μου για εγκατάσταση ? Επίσης ήθελα να ρωτήσω πρίν εγκαταστήσω το Viper πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω το Supersu ?

Σας ευχαριστώ

το πρωτο που λεει latest

πρεπει να εισαι root και να βαλεις και το busybox

εγω παντα supersu χρησιμοποιω αλλα μπορει να δουλευει και με αλλο app(superuser κτλ)

Εγκατέστησα το Viper4android , έβαλα και το busybox free μετά έβαλα και το Supersu και έβαλα να ακούσω μουσική αλλά διστυχώς καμία διαφορά . Τα ίδια πράγματα όπως άκουγα και πρίν μπω στην διαδικασία(root, busybox free , supersu ).

Δέν ξέρω γιατί ?

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι ενεργοποιημένο το Driver Status ? Μήπως φταίει κάτι εδώ ?

[ATTACH]49927[/ATTACH]εμένα είναι οκ για κάνε unistall drivers και ξαναεγκατεστησε τους.

[ATTACH]49927[/ATTACH]εμένα είναι οκ για κάνε unistall drivers και ξαναεγκατεστησε τους.

Το δοκίμασα και αυτό που μου λές vag τίποτα τα ίδια . Συνεχίζει το Driver Status να είναι απενεργοποιημένο . Αρα δεν βλέπει τους drivers να υποθέσω?Δέν ξέρω τι να πώ ?

Thank you φίλε

Edited by OAL

root εισαι κανονικα ετσι??

την πρωτη φορα που θα τρεξεις την εφαρμογη θα σου ζητησει να κανεις ινσταλ τους drivers

το εκανε αυτο?