silentpower Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 οχι δυστυχως Δεν ξερω και να φορτιζει κιολας . ΘΑ μεινω απο μπαταρια και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Το kdz αρχείο που είχα κατεβάσει εγω ήταν 1,9 gb αν κατάλαβα καλά δεν βλέπει το τηλέφωνο ο υπολογιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 εβαλα το imei σε ενα site και μου εβγαλε να κατεβασω αυτη τη stock rom, και η ευρωπαικη open που πηγα να περασω καπου τοση ηταν. λες να φταιει αυτο? σε download mode οχι μαλλον δεν το βλεπει Το αλλο που εγινε ειναι ανοιξα κανονικα το lg support tool και πηγα να κανω upgrade recovery εβακα imei k μετα απο κατι αποσυνδεσεις οταν ειχε φτασει να το βλεπει μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει αρκετη μπαταρια και το σταματησε.. Τωρα εχω το κινητο στο φορτιστη χωρις λαμπακι να αναβει( ας ελπισουμε οτι φορτιζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 εβαλα το imei σε ενα site και μου εβγαλε να κατεβασω αυτη τη stock rom, και η ευρωπαικη open που πηγα να περασω καπου τοση ηταν. λες να φταιει αυτο? σε download mode οχι μαλλον δεν το βλεπει Το αλλο που εγινε ειναι ανοιξα κανονικα το lg support tool και πηγα να κανω upgrade recovery εβακα imei k μετα απο κατι αποσυνδεσεις οταν ειχε φτασει να το βλεπει μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν εχει αρκετη μπαταρια και το σταματησε.. Τωρα εχω το κινητο στο φορτιστη χωρις λαμπακι να αναβει( ας ελπισουμε οτι φορτιζει) Θα φορτίσει μετα απεγκατεστησε από τον υπολογιστή σου τα προγράμματα flash tool και εγκατέστησε το flash tool που σου έστειλα σε πμ κανε ότι λέει ο developer και θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wylde667 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) Λογικα σε download mode θα πρεπει να μπαινεις! Μην αγχωνεσαι, δυστυχως την πατησαν κ' αλλοι μ' αυτο το αρχειο! Θα μπεις σε download mode και θα περασεις ξανα καποιο επισημο firmware, ακουλουθησε τις οδηγιες της πρωτης σελιδος. Μπορεις να ψαξεις στο xda και το flash tool 2014, googlαρισε το, εχουν πει καποια παιδια οτι δουλευει και ειναι ευκολη η διαδικασια! Δοκιμασε να μπεις σε download κουμπωνοντας το micro usb απο κατω ενω εχεις πατημενο το volume up. Δυστυχως δεν μπορω να κανω τπτ απο αυτα που λεει ο οδηγος για το λογο οτι το κινητο αρνειται να μπει σε download mode. Πρεπει να εχω δοκιμασει πανω απο 1000 φορες αλλα αυτο τπτ. Υπαρχει κανενα παιδι απο Αθηνα να μπορει να βοηθησει? Και κερναω καφε, μπυρα, σαντουιτς.:D:D:D Edited September 1, 2014 by wylde667 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Θα φορτίσει μετα απεγκατεστησε από τον υπολογιστή σου τα προγράμματα flash tool και εγκατέστησε το flash tool που σου έστειλα σε πμ κανε ότι λέει ο developer και θα είσαι οκ. Θα φορτισει ποτε? einai etoimo na kleisei Γιατι το αφησα ολη νυχτα κλειστο στην πριζα και τπτ θα ξαναδοκιμασω το flash tool thx a lot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Θα φορτισει ποτε? einai etoimo na kleisei Γιατι το αφησα ολη νυχτα κλειστο στην πριζα και τπτ θα ξαναδοκιμασω το flash tool thx a lot Τι φίλε μου δεν φορτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυστυχως δεν μπορω να κανω τπτ απο αυτα που λεει ο οδηγος για το λογο οτι το κινητο αρνειται να μπει σε download mode. Πρεπει να εχω δοκιμασει πανω απο 1000 φορες αλλα αυτο τπτ. Υπαρχει κανενα παιδι απο Αθηνα να μπορει να βοηθησει? Και κερναω καφε, μπυρα, σαντουιτς.:D:D:D ++ ακριβως εκει ειμαι και εγω γραφει fastboot mode startet reset portchange και σταματαει εκει. + δεν ξερω τι θα γινει αν αποφορτισει... Δυστυχως ο φιλος vag74 ειναι θεσσαλονικη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ++ ακριβως εκει ειμαι και εγω γραφει fastboot mode startet reset portchange και σταματαει εκει. + δεν ξερω τι θα γινει αν αποφορτισει... Δυστυχως ο φιλος vag74 ειναι θεσσαλονικη :p Αφήστε και οι 2 τα κινητά να κάνουν πλήρη φόρτιση κανένα 2 ωρο για να ηρεμήσετε μετα απεγκαταστηστε ολα τα προγράμματα από το pc που είχατε βάλει ως τώρα και έχουν σχέση με lg εκτος από το kdz αρχείο.Εγκαταστήστεττα προγράμματα από τον παρακάτω οδηγό και ακολουθήστε τον.:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αφήστε και οι 2 τα κινητά να κάνουν πλήρη φόρτιση κανένα 2 ωρο για να ηρεμήσετε μετα απεγκαταστηστε ολα τα προγράμματα από το pc που είχατε βάλει ως τώρα και έχουν σχέση με lg εκτος από το kdz αρχείο.Εγκαταστήστεττα προγράμματα από τον παρακάτω οδηγό και ακολουθήστε τον.:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 VAG74 εισαι κορυφη! Εγω εχω 2 ζητηματα Μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να το φορτισω και ανησυχω αν αποφορτισει μετα τι θα γινει? + οτι στο download mode εγω βλεπω το κινητο οχι στο PORTS αλλα στο Other Devices σαν Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 VAG74 εισαι κορυφη! Εγω εχω 2 ζητηματα Μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να το φορτισω και ανησυχω αν αποφορτισει μετα τι θα γινει? + οτι στο download mode εγω βλεπω το κινητο οχι στο PORTS αλλα στο Other Devices σαν Android. Είχες custom recovery πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) οχι δυστυχως απο επισημη ασιατικη πηγαινα σε ευρωπαϊκη το factory reset menu το βλεπω αλλα δεν μπορει να το επαναφερει. Δεν ειναι περιεργο που οταν παω να το ανοιξω κανονικα τα windows to αναγνωριζουν στα devices φυσικα οχι το δισκο του αλλα σε download mode το βαζουν στο other devices σαν android phone μπορω να flasharo χωρις να ειμαι σε download mode δεν βρηκα κατι περα απο το επισημο tool. Edited September 2, 2014 by silentpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 οχι δυστυχως απο επισημη ασιατικη πηγαινα σε ευρωπαϊκη το factory reset menu το βλεπω αλλα δεν μπορει να το επαναφερει. Δεν ειναι περιεργο που οταν παω να το ανοιξω κανονικα τα windows to αναγνωριζουν στα devices φυσικα οχι το δισκο του αλλα σε download mode το βαζουν στο other devices σαν android phone μπορω να flasharo χωρις να ειμαι σε download mode δεν βρηκα κατι περα απο το επισημο tool. Οχι φίλε μου νομίζω μόνο με το επίσημο tool θα φλασαρεις.δοκιμασε να μπεις σε recovery (factory reset) και εκεί να δοκιμάσεις να το φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Οχι φίλε μου νομίζω μόνο με το επίσημο tool θα φλασαρεις.δοκιμασε να μπεις σε recovery (factory reset) και εκεί να δοκιμάσεις να το φορτίσεις. Κανενα σημαδι οτι φορτιζει ουτε σε factory χανω ελπιδες.....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κανενα σημαδι οτι φορτιζει ουτε σε factory χανω ελπιδες.....:( Πόση ώρα το φορτιζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ε το αφηνω 10 λεπτα ουτε ζεσταινεται ο φορτιστης/κινητο ουτε ledaki... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 ε το αφηνω 10 λεπτα ουτε ζεσταινεται ο φορτιστης/κινητο ουτε ledaki... Μπας και έχει φορτίσει πλήρως.για δοκίμασε να αρχίσεις την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυσκολο , δεν το αφησα τοση πολυ ωρα. Δοκιμασα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142&highlight=32gb παλι δεν βλεπω αρχεια Η μονη περιπτωση που αναγνωριζεται η συσκευη ειναι οχι σε download mode σε windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυσκολο , δεν το αφησα τοση πολυ ωρα. Δοκιμασα και αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142&highlight=32gb παλι δεν βλεπω αρχεια Η μονη περιπτωση που αναγνωριζεται η συσκευη ειναι οχι σε download mode σε windows Τι αρχεία να δεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silentpower Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κατω απο /dev/sdb* δεν το κανει καν mount. To θεμα κολλαει στο οτι δεν αναγνωριζεται το κινητο σε download mode εστω σε fastboot mode που φτανει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Κατω απο /dev/sdb* δεν το κανει καν mount. To θεμα κολλαει στο οτι δεν αναγνωριζεται το κινητο σε download mode εστω σε fastboot mode που φτανει . Φίλε δοκίμασε να μπεις σε download mode και ταυτόχρονα νατο συνδέσεις στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wylde667 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αφήστε και οι 2 τα κινητά να κάνουν πλήρη φόρτιση κανένα 2 ωρο για να ηρεμήσετε μετα απεγκαταστηστε ολα τα προγράμματα από το pc που είχατε βάλει ως τώρα και έχουν σχέση με lg εκτος από το kdz αρχείο.Εγκαταστήστεττα προγράμματα από τον παρακάτω οδηγό και ακολουθήστε τον.:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 Αδερφέ έχω όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω τα πάντα. Αλλά πως να τα καταφέρω όταν εδω και δυο ώρες παλεύω να το βάλω σε download mode και αυτο δεν κανει τπτ? Το κινητό φορτίζει κανονικά κ απο το φορτιστή κ οταν το συνδέω στο pc. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω φτάνει μέχρι το σήμα της lg που ακουγεται μια μουσικη καλοσορίσματος σταματάει και ξαναεπαναλαμβανει αυτο με το σημα και τη μουσικη. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω.:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Αδερφέ έχω όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω τα πάντα. Αλλά πως να τα καταφέρω όταν εδω και δυο ώρες παλεύω να το βάλω σε download mode και αυτο δεν κανει τπτ? Το κινητό φορτίζει κανονικά κ απο το φορτιστή κ οταν το συνδέω στο pc. Όταν προσπαθώ να το ανοίξω φτάνει μέχρι το σήμα της lg που ακουγεται μια μουσικη καλοσορίσματος σταματάει και ξαναεπαναλαμβανει αυτο με το σημα και τη μουσικη. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κανω.:cry::cry::cry: Φίλε μου ποιά πλήκτρα πατάς για μπεις σε download mode;έκανες μήπως την διαδικασία φλασαρισματος stock rom που αναφέρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wylde667 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Φίλε μου ποιά πλήκτρα πατάς για μπεις σε download mode;έκανες μήπως την διαδικασία φλασαρισματος stock rom που αναφέρουμε. VOLUME UP και συνδεω το usb στο κινητο αλλα αυτο δεν κανει τπτ. Απλα δειχνει το σημα της lg και μετα δειχνει πως η μπαταρια φορτιζει... Δεν μπορω να κανω καμια διαδικασια φιλε γιατι το κινητο δεν μπαινει σε download mode, ουτε σε hard reset...:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 VOLUME UP και συνδεω το usb στο κινητο αλλα αυτο δεν κανει τπτ. Απλα δειχνει το σημα της lg και μετα δειχνει πως η μπαταρια φορτιζει... Δεν μπορω να κανω καμια διαδικασια φιλε γιατι το κινητο δεν μπαινει σε download mode, ουτε σε hard reset...:wacko::wacko::wacko: Volume up και power ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts