TUPAC_RIP Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 μπορει και να δοκιμασει σε αλλο pc..τοεχω δει και αυτο,, ;) Κι εγω το εχω ζησει.... Ειμαι με xp sp3 και δεν εχω καταφερει ακομα να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη. Στο notebook της δουλειας με win 8 ολα μια χαρα απο μονο του. Δεν πειραζει θα μεταφερω τα αρχεια με τη βοηθεια του meenova SD adaptor. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Αν μουλαρωσουν τα πατζουρια δεν υπαρχει λυση.... δοκιμάστε σε αλλο pc ή γυρίστε πίσω με system restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Αν μουλαρωσουν τα πατζουρια δεν υπαρχει λυση.... δοκιμάστε σε αλλο pc ή γυρίστε πίσω με system restore Στο κινητο εννοεις ? Factory Reset ? Edit : Oλα οκ!!!Επρεπε να περασω τους drivers χειροκινητα για καθε επιλογη στο κινητο!! Edited December 25, 2013 by fraris Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα με πολύ υγεία και αγάπη. Στον οδηγό άλλαξε το custom recovery σε Philz_touch μιας και δουλεύει άψογα και χωρίς το bug του wipe cache/dalvik που παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Elthis δεν ξέρω αν τσεκαρες το kingoapp root. Ο akaloithi ανέφερε που ρουταρεις και ξερουταρεις με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν το δοκιμασία προσωπικά αλλά αν ισχυει αξίζει να περαστεί στη πρωτη σελιδα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Elthis δεν ξέρω αν τσεκαρες το kingoapp root. Ο akaloithi ανέφερε που ρουταρεις και ξερουταρεις με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν το δοκιμασία προσωπικά αλλά αν ισχυει αξίζει να περαστεί στη πρωτη σελιδα.. Δε το έχω δοκιμάσει αλλά μιας που το ανέφερες θα το κοιτάξω...Thanks. Και ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι απο τον Great SotMax..... Ultimate Stock V3 Lg G2 Download MD5:::E20BB5F4AD09AB082D4F57BB4B8B1C49 Changelog...something that i change not really remember D802 10e Based Pre rooted Odexed Busyboxed Ram scripts Rise max windows to 5 Low keyboard vibrate lever to half some more. ''Δεν εβαλα αρωμα καθως δεν προλαβαινα. Ειναι φουλ στοκ και προτεινεται καθαρη εγκατασταση. Το dirty flashing μπορει να δωσει σφαλματα. Φυσικα recovery και root πριν απο ολα... Καλοταξιδη...αφηστε την να στρωσει για 2 μερες και μετα αλλαξτε λαδια.'' Edited December 25, 2013 by m7ixalis spam Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με root αλλα στοκ ρομ και recovery εχω προβλημα με τις OTA; Γνωρίζετε αν θα έχω πρόβλημα με ΟΤΑ? Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Γνωρίζετε αν θα έχω πρόβλημα με ΟΤΑ? Θα βλεπεις τις ενημερωσεις αλλα επουδενει μην προχωρησεις γιατι λογω του custom recovery θα φας bootloop. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Θα βλεπεις τις ενημερωσεις αλλα επουδενει μην προχωρησεις γιατι λογω του custom recovery θα φας bootloop. μονο ροοτ θα κανω . δεν θα βαλω custom recovery Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 μονο ροοτ θα κανω . δεν θα βαλω custom recovery Α, σορρυ, παρανοησα. Αρα νομιζω οτι δε θα εχεις προβλημα. Δεν το εχω κανει αλλα απ'ο,τι διαβαζω γινεται. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Α, σορρυ, παρανοησα. Αρα νομιζω οτι δε θα εχεις προβλημα. Δεν το εχω κανει αλλα απ'ο,τι διαβαζω γινεται. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν δεν κανω λαθος θα σου γραψει οτι εχεις επεμβει στην συσκευη και δεν θα σε αφησει να προχωρησεις στην αναβαθμιση OTA αλλα οχι οτι θα κολλησει το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Αν δεν κανω λαθος θα σου γραψει οτι εχεις επεμβει στην συσκευη και δεν θα σε αφησει να προχωρησεις στην αναβαθμιση OTA αλλα οχι οτι θα κολλησει το τηλεφωνο. Μονο με root;; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Μονο με root;; Ναι αλλα οκ δεν ορκιζομαι κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Ναι αλλα οκ δεν ορκιζομαι κιολας. Μπορει να εχεις δικιο. Ουτε εγω ειμαι σιγουρος. Το μονο που ξερω ειναι οτι με custom recovery τρως bootloop και πως με μονο root δεν υπαρχει κινδυνος να χαλασει η συσκευη. Ή δε θα σε αφησει οπως λες ή θα συνεχισει χωρις προβλημα το update. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Αν καποιος ξερει κατι διαφορετικο ας διαφωτισει παιδες.. Υπαρχει περιπτωση να βαλουμε το Weather Widget απο τον Stock Launcher της LG στο Νοva Launcher..? Γιατι καπου διαβασα απο ερχεται πακετο με το UI Framework της LG...Ξερει καποιος κατι διαφορετικο ? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 twrp εχει usb-otg? δε το βρισκω :( 2.6.3.3 τι θα κανω για nandroid backup σε usb-otg ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Και ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι απο τον Great SotMax..... Ultimate Stock V3 Lg G2 Download MD5:::E20BB5F4AD09AB082D4F57BB4B8B1C49 Changelog...something that i change not really remember D802 10e Based Pre rooted Odexed Busyboxed Ram scripts Rise max windows to 5 Low keyboard vibrate lever to half some more. ''Δεν εβαλα αρωμα καθως δεν προλαβαινα. Ειναι φουλ στοκ και προτεινεται καθαρη εγκατασταση. Το dirty flashing μπορει να δωσει σφαλματα. Φυσικα recovery και root πριν απο ολα... Καλοταξιδη...αφηστε την να στρωσει για 2 μερες και μετα αλλαξτε λαδια.'' Καλησπέρα και από εμένα και Χρόνια Πολλά. Έκανα καθαρή εγκατάσταση, όλα καλά αλλά μετά την εγκατάσταση στις πληροφορίες λογισμικού μου βγάζει αυτό: [ATTACH]38979[/ATTACH] D80210a και όχι D80210e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 twrp εχει usb-otg? δε το βρισκω :( 2.6.3.3 τι θα κανω για nandroid backup σε usb-otg ? η θα περάσεις philz recovery που υποστηρίζει κανονικά usb otg ή αν θες twrp κατέβασε την τελευταία έκδοση 2.6.3.4 είναι αν δεν κάνω λάθος! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 To εγραψα και στο αλλο thread με τους οδηγους η 2.6.3.4 λύνει το προβλημα του αργου backup - wipe case dalvik κλπ... με αποτελεσμα να μην χρειαζεσαι κατι αλλο πλην TWRP.. το μονο κακο ειναι οτι ο developer αλλαξε συσκευη και δεν υπαρχει πλεον support για επερχόμενες εκδόσεις.. προσωπικα προτιμώ TWRP ελέω συνήθειας... απο εκει και περα ομως αν δεν υπάρξει συνεχεια πάμε για αλλα. (philz).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Δε το έχω δοκιμάσει αλλά μιας που το ανέφερες θα το κοιτάξω...Thanks. Και ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι απο τον Great SotMax..... Ultimate Stock V3 Lg G2 Download MD5:::E20BB5F4AD09AB082D4F57BB4B8B1C49 Changelog...something that i change not really remember D802 10e Based Pre rooted Odexed Busyboxed Ram scripts Rise max windows to 5 Low keyboard vibrate lever to half some more. ''Δεν εβαλα αρωμα καθως δεν προλαβαινα. Ειναι φουλ στοκ και προτεινεται καθαρη εγκατασταση. Το dirty flashing μπορει να δωσει σφαλματα. Φυσικα recovery και root πριν απο ολα... Καλοταξιδη...αφηστε την να στρωσει για 2 μερες και μετα αλλαξτε λαδια.'' Μήπως υπάρχει το link για το πώς είναι η rom; (πχ xda ή το site του SOTMAX αν υπάρχει) Edited December 27, 2013 by gkas1973 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μήπως υπάρχει το link για το πώς είναι η rom; (πχ xda ή το site του SOTMAX αν υπάρχει) Όχι,δεν υπάρχει κάτι άλλο....είναι closed stock πάντως. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 πως δινω στον root explorer σωστά δικαιώματα (rw-r-r)...εμενα μου βγαζει μονο στο mount r/w mount r/o kai r/o mount r/w.... το (rw-r-r) πως ενεργοποιηται..?? το εκανα ρουτ με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 πως δινω στον root explorer σωστά δικαιώματα (rw-r-r)...εμενα μου βγαζει μονο στο mount r/w mount r/o kai r/o mount r/w.... το (rw-r-r) πως ενεργοποιηται..?? το εκανα ρουτ με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα..!! Επιλέγεις (παρατεταμένο πάτημα) το αρχείο που θες με τον root explorer, και πατας permissions, σου βγάζει ένα πινακάκι και διορθώνεις ότι θες. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Πήγα να περάσω την recovery του Philz αλλά μάλλον κάτι πήγε στραβά. Κατέβασα το αρχείο zip και με το flashify δοκίμασα να το περάσω αλλά τζίφος. Στην συνέχεια πέρασα το img αρχείο από το zip κι εκεί πλέον μου βγάζει μαύρη οθόνη όταν κάνω restart σε recovery αφού πρώτα μου γράφει κάτι για certificate με μικρά γράμματα πάνω αριστερά.. Σας έχει τύχει? Τώρα τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts