Jump to content

Ντοπέ και ο Σαμπάνης ???

Wappy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ήταν παρόρμηση της στιγμής... Μακάρι να μην το έδινε αλλά τελικά θα το δώσει... Δεν γίνεται και αλλιώς! :(

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι έκανε ο Σαμπάνης χρήση αναβολικών... κάτι μου βρωμάει... και να του το πάρουν το μετάλιο για μένα θα είναι πάντα ολυμπιονίκης.

Τώρα να παίζει τόσο θέατρο που να ορκίζεται στα παιδιά του; Δεν νομίζω, άρα και εγώ τον πιστεύω. Μακάρι να μάθουμε κάποτε τι έγινε...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (22 Αύγ. 2004 , 16:32)

Τώρα να παίζει τόσο θέατρο που να ορκίζεται στα παιδιά του; Δεν νομίζω, άρα και εγώ τον πιστεύω. Μακάρι να μάθουμε κάποτε τι έγινε...

Έφτανε μόνο αυτό για να πειστείς ε; :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Αύγ. 2004 , 16:34)

Γίνε εσύ πατέρας και μετά ορκίσου στα παιδιά σου για κάτι που δεν ισχύει και τα ξαναλέμε... :whistle: Και για να σου απαντήσω, όχι δεν μου φτάνει 100% αλλά 99%, ΟΚ; ;)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και μόνο το γεγονός ότι τον Σαμπάνη τον στηρίζει η ομοσπονδία του κάτι δείχνει.

Όχι σαν τον Κεντέρη και τη Θάνου όπου ο καθένας είχε λερώσει τη φωλιά του και κοίταζαν πώς θα σωθούν.

Το παιδί είναι αθώο!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Αύγ. 2004 , 14:34)

δηλαδη σε τι πρεπει να ορκιστει το παιδι για να πεις οτι ειναι αθωος να παρει σβαρνα ολους τους αγιους την μανα του τα παιδια του τον παππου του και οτι αλλο του κατεβει δεν θελω να νομιζω οτι το ενοουσες ετσι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (22 Αύγ. 2004 , 18:34)

παιδια τα μεταλια τα δινουν στον αμεσως επομενο η το κρατανε?

Στον επόμενο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε έναν από τη Βενεζουέλα αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια ο Ιακώβου είπε ότι θα το κυνηγήσουν σε κάποιο ανώτατο δικαστήριο... οπότε δεν ξέρω, αν το προχωρήσουν και τους δικαιώσει τι θα γίνει; θα του το "ξανα" επιστρέψουν; :alien:

Συμφωνώ μαζί σας οτι μάλλον ο Σαμπάνης είναι καθαρός. Τόσοι γιατροί λένε ότι δεν θα είχε νόημα να πάρει αναβολικά την μέρα του αγώνα αλλά η ΔΟΕ...μαρμελάδα στ'αυτιά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (22 Αύγ. 2004 , 18:38)

δηλαδη σε τι πρεπει να ορκιστει το παιδι για να πεις οτι ειναι αθωος να παρει σβαρνα ολους τους αγιους την μανα του τα παιδια του τον παππου του και οτι αλλο του κατεβει δεν θελω να νομιζω οτι το ενοουσες ετσι

Μην του την πέφτεις. :) Μάλλον δεν μπορεί να χωνέψει ότι πιστεύω περισσότερο τον Σαμπάνη με τον όρκο στα παιδιά του και τους λυγμούς του από τα «πήγα να μαζέψω τα προσωπικά μου αντικείμενα» και τα «τροχαία» μερικών άλλων (ονόματα δεν λέμε :p). Φυσικά δεν αποδεικνύεται τίποτα και για τον μεν και για τους δε, προσωπικές μου πεποιθήσεις εκφράζω (και το γεγονός ότι δεν θέλω να με περνάνε μερικοί μερικοί για ηλίθιο).

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

και μονο οτι βγηκε στα καναλια και εκλαψε σαν μικρο παιδι αυτο τα λεει ολα εγω νομιζω οτι η δοε κραταει μια πισινη διοτι μπορει να του ειπε ξερεις κατι να κατα πασα πιθανοτητα να εγινε ετσι αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι οι κανονες απο οτι ακουσα μονο ο μπουμκα ηταν ελαστικος μαζι του διοτι ηταν και αυτος καποτε αθλητης (εγω ξερω και κατι αλλο οτι μπορεις να βρεις και την ωρα που ηπιες το φαρμακο) ειναι 100% καθαρος αλλα γιατι η γιαννα ειπε να μην την μλεξουνε με αυτα μου λετε.....

Φαίνεται ρε παιδιά στα μάτια του είναι αθώος. Μαύρο στη ΔΟΕ!

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Kι ομως παιδιά απίστευτο κι όμως αληθινό.Βρέθηκε άνθρωπος (?)μάλλονν γιατρός που στο πάνελ του Αλτερ βρήκε με το βρώμικο μυαλό του αφου έψαξε λέει πολύ καθόσον όντως δεν υπήρχε νόημα ο Σαμπάνης να πάρει αυτην την ουσία με τίποτε μια και μόνη εξήγηση!! :eek: Ποιά είναι αυτή??Να την βάλανε-πήρανε λέει αυτή την ουσία για να μπορούν να επικαλούνται αυτά περι μή λογικού που επικαλούνται τώρα όλοι,επειδή είναι εύκολα ανιχνεύσιμη οπότε η πληθώρα της και η άμεση ανακάλυψή της να ΣΚΕΠΑΖΕ ΑΛΛΕΣ ΟΥΣΙΕΣ!!! :eek: :mad: Και το όνομα αυτού..ΖΟΥΡΟΣ!!! :angry:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (22 Αύγ. 2004 , 19:14)

Μην του την πέφτεις. :) Μάλλον δεν μπορεί να χωνέψει ότι πιστεύω περισσότερο τον Σαμπάνη με τον όρκο στα παιδιά του και τους λυγμούς του από τα «πήγα να μαζέψω τα προσωπικά μου αντικείμενα» και τα «τροχαία» μερικών άλλων (ονόματα δεν λέμε :p). Φυσικά δεν αποδεικνύεται τίποτα και για τον μεν και για τους δε, προσωπικές μου πεποιθήσεις εκφράζω (και το γεγονός ότι δεν θέλω να με περνάνε μερικοί μερικοί για ηλίθιο).

Μάλιστα :)

Ενημερωτικά, κι εγώ πιστεύω στην αθωότητα του Σαμπάνη όχι γιατί έδωσε έναν βαρύ όρκο, όχι γιατί έκλαψε σα μικρό παιδί, αλλά και γιατί από την αρχή αυτή η ιστορία με το κυνήγι των Ελλήνων αθλητών βρωμούσε.

Κάποιοι το κατάλαβαν αργά, κάποιοι νωρίτερα. Δε πειράζει.

Αυτό που έχει για μένα σημασία είναι η υποκριτική στάση όλων μας στην πρώτη περίπτωση και η συγχώρεση που έδωσε ολόκληρος ο λαός στη δεύτερη.

Και όπως αναφέρεις κι εσύ δεν αποδυκνείεται τίποτα για τους μεν και τους δε κι όμως πόσες φορές εσύ κι άλλοι έχετε ακυρώσει το τεκμήριο της αθωότητας για τους 2 αθλητές....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (22 Αύγ. 2004 , 18:38)

Πράγματι δε το εννοούσα έτσι οπότε δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Αύγ. 2004 , 21:35)

Πράγματι δε το εννοούσα έτσι οπότε δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση :)

μα δεν υπηρχε γενικα καμια παρεξηγηση εμενα παντως μου την σπαει που τους κοβουν τα κεφαλια για μερικα λεφτουδακια παραπανω διοτι να κανουν αυτα τα πραγματα και μαλιστα οι δικοι μας ε δεν μπορει παλι τα λεφτα θα ειναι απο πισω :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (22 Αύγ. 2004 , 23:26)

Αυτό που έχει για μένα σημασία είναι η υποκριτική στάση όλων μας στην πρώτη περίπτωση και η συγχώρεση που έδωσε ολόκληρος ο λαός στη δεύτερη.

Πιστεύεις ότι πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις; Μόνο εγώ διακρίνω τόσες διαφορές μεταξύ τους;

Και αν δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, τότε γιατί θά έπρεπε ο λαός να τις αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (23 Αύγ. 2004 , 10:23)

Πιστεύεις ότι πρόκειται για ίδιες περιπτώσεις; Μόνο εγώ διακρίνω τόσες διαφορές μεταξύ τους;

Και αν δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, τότε γιατί θά έπρεπε ο λαός να τις αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο;

Ναι, πιστεύω ότι και στις 2 περιπτώσεις το κυνήγι των αθλητών ήταν μεθοδευμένο.

Από κει και πέρα σίγουρα έγιναν διαφορετικοί χειρισμοί αλλά η ουσία είναι ίδια.

Άλλωστε στην 2η περίπτωση φάνηκε ότι είχαν μάθει από τα λάθη της πρώτης και το χειρίστηκαν αλλιώς (όρκοι και κλάματα) κι έτσι κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους όλη την κοινή γνώμη ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (23 Αύγ. 2004 , 10:32)

Ναι, πιστεύω ότι και στις 2 περιπτώσεις το κυνήγι των αθλητών ήταν μεθοδευμένο.

Από κει και πέρα σίγουρα έγιναν διαφορετικοί χειρισμοί αλλά η ουσία είναι ίδια.

Άλλωστε στην 2η περίπτωση φάνηκε ότι είχαν μάθει από τα λάθη της πρώτης και το χειρίστηκαν αλλιώς (όρκοι και κλάματα) κι έτσι κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους όλη την κοινή γνώμη ;)

Δηλαδή θεωρείς ότι οι όρκοι και τα δάκρυα ήταν ψεύτικα; Δυνητικά θα μπορούσε, αλλά πιστεύεις ότι ο Σαμπάνης μπορεί να παίξει ΤΟΣΟ θέατρο; ΤΟΣΟ πολύ; ΤΟΣΟ ανήθικα;

Και υπάρχει και άλλο ένα θέμα, ότι από αυτά που μας λένε, δεν υπάρχει καν κίνητρο, δεδομένου ότι η τεστοστερόνη δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει αυτή τη στιγμή.

Στο κάτω-κάτω αν ήταν ίδια περίπτωση, αφού ο Σαμπάνης ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα δεν θα έπρεπε καν να παρουσιαστεί για έλεγχο (αλά Κεντέρης-Θάνου), προφασιζόμενος κάποια δικαιολογία, παραδεχόμενος όμως σιωπηρώς ότι είχε πάρει ντόπα. Δεν το έκανε όμως.

Εκεί που θα συμφωνήσω πάντως απολύτως είναι ότι μας την είχανε στημένη. Και τους Κεντέρη-Θάνου τους πούλησαν (παρότι ήταν ντοπέ), γιατί δεν θα έμπαιναν καν στο ολυμπιακό χωριό αν δεν είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, και με τον Σαμπάνη (που κατά την γνώμη μου δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος) δημιούργησαν πρόβλημα.

Για το ποιος και το γιατί, μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι θέλει, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιος/κάτι βρίσκεται από πίσω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digeorgeous (23 Αύγ. 2004 , 10:55)

Δηλαδή θεωρείς ότι οι όρκοι και τα δάκρυα ήταν ψεύτικα; Δυνητικά θα μπορούσε, αλλά πιστεύεις ότι ο Σαμπάνης μπορεί να παίξει τόσο θέατρο;

Και υπάρχει και άλλο ένα θέμα, ότι από αυτά που μας λένε, δεν υπάρχει καν κίνητρο, δεδομένου ότι η τεστοστερόνη δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει αυτή τη στιγμή.

Στο κάτω-κάτω αν ήταν ίδια περίπτωση, αφού ο Σαμπάνης ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα δεν θα έπρεπε καν να παρουσιαστεί για έλεγχο (αλά Κεντέρης-Θάνου), προφασιζόμενος κάποια δικαιολογία, παραδεχόμενος όμως σιωπηρώς ότι είχε πάρει ντόπα. Δεν το έκανε όμως.

Εκεί που θα συμφωνήσω πάντως απολύτως είναι ότι μας την είχανε στημένη. Και τους Κεντέρη-Θάνου τους πούλησαν (παρότι ήταν ντοπέ), γιατί δεν θα έμπαιναν καν στο ολυμπιακό χωριό αν δεν είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, και με τον Σαμπάνη (που κατά την γνώμη μου δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος) δημιούργησαν πρόβλημα.

Για το ποιος και το γιατί, μπορεί ο καθένας να υποθέσει ότι θέλει, αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιος/κάτι βρίσκεται από πίσω...

1) Όπως έχω ξαναπεί τον πιστεύω και για τα δάκρια και για τους όρκους αλλά και για πολλούς άλλους λόγους.

2) Σύμφωνοι αλλά δεν μπορούμε να μαστε και 1000% σίγουροι για ποιο λόγο θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα πάντως είναι ένα σοβερό επιχείρημα υπέρ της αθωότητας του.

3)Λάθος! Τα γεγονότα απέδειξαν ότι την αποφυγή του ελέγχου από τους 2 πρωταθλητές του στοίβου μας, η πλειοψηφία την εξίσωσε με ενοχή. Χωρίς να το θεωρώ σωστό και να το υιοθετώ σαν άποψη, διαπιστώνω με λύπη ότι αυτό ήταν το βασικό λάθος που έκαναν από την αρχή Κεντέρης και Θάνου.

4) Και το αστείο είναι ότι τελικά θα αθωωθούν, καθώς δεν τους παραδώθηκε προσωπικά η πρόσκληση και αυτό η IAFF το θεωρεί πλέον βέβαιο.. Βιαστήκανε κάποιοι να τους καταδικάζουν σε όλα τα μήκη κύματος και σε κάθε ευκαιρία που έβρισκαν στα παράθυρα. Πραγματικά πιστεύω ότι ζήσαμε μέρες τηλεοπτικής ιεράς εξέτασης.

5)Πράγματι :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (23 Αύγ. 2004 , 11:09)

3)Λάθος! Τα γεγονότα απέδειξαν ότι την αποφυγή του ελέγχου από τους 2 πρωταθλητές του στοίβου μας, η πλειοψηφία την εξίσωσε με ενοχή. Χωρίς να το θεωρώ σωστό και να το υιοθετώ σαν άποψη, διαπιστώνω με λύπη ότι αυτό ήταν το βασικό λάθος που έκαναν από την αρχή Κεντέρης και Θάνου.

4) Και το αστείο είναι ότι τελικά θα αθωωθούν, καθώς δεν τους παραδώθηκε προσωπικά η πρόσκληση και αυτό η IAFF το θεωρεί πλέον βέβαιο.. Βιαστήκανε κάποιοι να τους καταδικάζουν σε όλα τα μήκη κύματος και σε κάθε ευκαιρία που έβρισκαν στα παράθυρα. Πραγματικά πιστεύω ότι ζήσαμε μέρες τηλεοπτικής ιεράς εξέτασης.

3) Σύμφωνα με την ηθική (και την κοινή λογική) η αποφυγή ελέγχου ντόπιγκ είναι σαν να είσαι ντοπέ. Απλά πράγματα.

4) Η IAAF μπορεί να απαιτεί προσωπική παράδωση, η ΔΟΕ όμως όχι. Και πρόλαβαν οι «ήρωες» να παραδώσουν τις διαπιστεύσεις τους πριν εξεταστεί το θέμα στη ΔΟΕ (ενώ ήταν «αθώοι» σύμφωνα με δηλώσεις τους).

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (23 Αύγ. 2004 , 11:26)

3) Σύμφωνα με την ηθική (και την κοινή λογική) η αποφυγή ελέγχου ντόπιγκ είναι σαν να είσαι ντοπέ. Απλά πράγματα.

4) Η IAAF μπορεί να απαιτεί προσωπική παράδωση, η ΔΟΕ όμως όχι. Και πρόλαβαν οι «ήρωες» να παραδώσουν τις διαπιστεύσεις τους πριν εξεταστεί το θέμα στη ΔΟΕ (ενώ ήταν «αθώοι» σύμφωνα με δηλώσεις τους).

3) Η οποία αποφυγή θα μπορούσε να οφείλονταν σε πληροφορίες που είχαν ότι τους την είχαν στημένη κι ότι θα γινόταν κάτι σα την περίπτωση του Λεωνίδα, που ενώ δεν πήρε ποτέ την ουσία, κάποιοι κατάφεραν (άγνωστο πώς) να τον παγιδέψουν. Δεν αντιδρούνε όλοι ξέρεις με τον ίδιο τρόπο.

Επίσης το θέμα είναι πολύ βαθύτερο για να το αντιμετωπίζουμε απλοϊκά, ότι αποφυγή = ενοχή κτλ. Ούτε καν για την αποφυγή δεν είμαστε βέβαιοι.

4) Κι όμως τελικά το θέμα παραπέμφθηκε από την Δοε στην IAAF. Άρα θα κριθούν με βάση τους δικούς της κανόνες κι όχι αυτούς που ψηφίστηκαν πριν μόλις ένα μήνα ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (23 Αύγ. 2004 , 11:09)

Σύμφωνοι, αλλά δε νομίζω πάντως ότι ήταν απλώς "η αποφυγή του ελέγχου" που έκανε τον κόσμο να την εξισώσει με ενοχή. Είναι οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών και όλο αυτό το κακοστημένο θέατρο που ακολούθησε. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, όσο καλή πρόθεση και να είχε κάποιος...