moikan21 Δημοσιεύτηκε October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2013 εκανα εγκατασταση το l2gold.se και οταν το ανοιγω (η μαλλον δεν το ανοιγω) μου λεει "δεν ηταν δυνατη η σωστη εκινηση της εφαρμογης (0xc0000005)". εχω windows 7. οποιος μπορει να ξερει ας βοηθησει. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 εκανα εγκατασταση το l2gold.se και οταν το ανοιγω (η μαλλον δεν το ανοιγω) μου λεει "δεν ηταν δυνατη η σωστη εκινηση της εφαρμογης (0xc0000005)". εχω windows 7. οποιος μπορει να ξερει ας βοηθησει. ευχαριστω! Δες αυτό. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moikan21 Δημ. October 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 φιλε τα αγγλικα μου ειναι κατι παραπανω απο απαραδεκτα.. μηπως μπορεισ να βοηθησεις λιγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts