Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

53 minutes ago, elkons said:

Ούτε στο χολ; 😏😏

Εννοώ ότι δεν πέφτει από φουλ σήμα σε no signal. Καλά στο χωλ μου και με τον Ιλον Μασκ να κρατάει 2 κεραίες παλι δεν θα έχω σήμα... 

7 minutes ago, VIPdriver said:

Εννοώ ότι δεν πέφτει από φουλ σήμα σε no signal. Καλά στο χωλ μου και με τον Ιλον Μασκ να κρατάει 2 κεραίες παλι δεν θα έχω σήμα... 

Από φουλ σε no signal δε γίνεται ούτε στις καλύτερες οικογένειες,από κανένα πάροχο.

Δεν γίνεται να έχεις φουλ και δίπλα No signal το σήμα μπορεί να περάσει ακόμα σε πολλούς τοίχους. 

2 minutes ago, elkons said:

Από φουλ σε no signal δε γίνεται ούτε στις καλύτερες οικογένειες,από κανένα πάροχο.

Δεν γίνεται να έχεις φουλ και δίπλα No signal το σήμα μπορεί να περάσει ακόμα σε πολλούς τοίχους. 

Δεν λεω οτι μου συμβαίνει συχνά. Απλά σε Νοβα δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει ποτέ. Μετά βάζω την βόνταφον στα πιο λιγα no signal και τέλος η Κοσμοτε θυμάμαι περισσοτερα no signal. Αναφέρομαι σε σταθερότητα παντα. 

7 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν λεω οτι μου συμβαίνει συχνά. Απλά σε Νοβα δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει ποτέ. Μετά βάζω την βόνταφον στα πιο λιγα no signal και τέλος η Κοσμοτε θυμάμαι περισσοτερα no signal. Αναφέρομαι σε σταθερότητα παντα. 

Ανάλογα πόσα χρόνια είσαι, επι Wind αβέρτα γινόταν παλιά σε πάρα πολλές πόλεις.

Vodafone αν πιάνει η Nova πιάνει και αυτή, έχουν κοινό backhaul 2g ούτως ή άλλως.

11 ώρες πριν, Arinos said:

Τελικά λεφτά έχει ή όχι;

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2287167/united-fiber-hrhmatodothsh-95-ekat-me-eurobank-kai.html

Αν και λέει για επιτάχυνση, ποιος ήταν ο αρχικός στόχος για γραμμές FTTH που θα έχει τέλος του 2025;

1 εκατομμύριο γραμμές FTTH τέλος πρώτου τριμήνου του 2026. 

13 minutes ago, VIPdriver said:

Η Cosmote γενικά πρέπει να δει το θέμα στους εσωτερικούς χώρους. 

Ρε φίλε έχουν καλά μηχανήματα (εκτός από τα omni είναι καταστροφή) ακόμα και με αύξηση στην ισχύ δε νομίζω να δούμε κάτι σπουδαίο από τη COSMOTE δε ξέρω τι κανουν λάθος εκτός από την επιλογή υψηλών bands,πρέπει να πάρει λίγο μπρος ο Νεμπης ακόμα το δίκτυο κινητής είναι εποχής Τσαμάζ.

Nova Vodafone επίσης έχουν Β28,πιο δυνατή δηλαδή σε κάλυψη από Β20 οπότε πάλι θα πιάνει σε δύσκολα σημεία συγκριτικά από Cosmote, αναγκαστικά. 

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

1 εκατομμύριο γραμμές FTTH τέλος πρώτου τριμήνου του 2026. 

Το θέμα είναι πως θα ξεπληρώσει όλα αυτά στις τράπεζες;

Μη δούμε καμιά αύξηση στα τιμολόγια πάλι. 

Edited by elkons

1 minute ago, elkons said:

Ρε φίλε έχουν καλά μηχανήματα (εκτός από τα omni είναι καταστροφή) ακόμα και με αύξηση στην ισχύ δε νομίζω να δούμε κάτι σπουδαίο από τη COSMOTE δε ξέρω τι κανουν λάθος εκτός από την επιλογή υψηλών bands,πρέπει να πάρει λίγο μπρος ο Νεμπης ακόμα το δίκτυο κινητής είναι εποχής Τσαμάζ.

Ισχύει συνέχεια η Cosmote έχει πιο χαμηλό σήμα μέσα χρησιμοποιεί ήδη υψηλές μπάντες αν έχεις χαμηλό πολύ θα αναγκαστεί να χαμηλώσει, πάλι δε φτάνει

3 minutes ago, elkons said:

Το θέμα είναι πως θα ξεπληρώσει όλα αυτά στις τράπεζες;

Μη δούμε καμιά αύξηση στα τιμολόγια πάλι. 

Από την μητρική United Group που έχει μια εταιρεία που χρηματοδοτεί. Πρόσφατα πήρε δάνειο από αυτή.

Οπότε χρεώνεται το δάνειο ο όμιλος και όχι η ίδια εταιρεία 

Τελικά ο όμιλος δε θα σπάσει αφού αλλού πάει η nova αλλού οι άλλες εταιρείες της ug..

11 minutes ago, elkons said:

Οπότε χρεώνεται το δάνειο ο όμιλος και όχι η ίδια εταιρεία 

Τελικά ο όμιλος δε θα σπάσει αφού αλλού πάει η nova αλλού οι άλλες εταιρείες της ug..

Κεφαλαιακή ένεση στη Nova

Μέσω ομολογιακού δανείου, που εκδίδει θυγατρική της μητρικής United Group, θα λάβει χρηματοδότηση η NOVA. Το ύψος του (ανεξασφάλιστου) ομολογιακού δανείου ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ και καλύπτεται από την ολλανδική Adria Cable της United. Θα έχει τη μορφή της ανανεούμενης πίστωσης, η διάρκειά του είναι 10ετής και λήγει στις 30/11/2034, ενώ το ετήσιο επιτόκιο θα ανέρχεται σταθερό σε ποσοστό 7,5%. Όπως αναφέρεται στην προ ημερών απόφαση για την έγκριση του δανείου, η έκδοσή του είναι απολύτως αναγκαία για τη χρηματοδότηση κεφαλαίου κίνησης της εκδότριας.