memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 01:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:26 μμ (edited) 5 ώρες πριν, p_k said: Υπάρχουν 2 τρόποι, είτε με τον αριθμό είτε με username και password Και πως φτιάχνεις username & password στο site; 11 minutes ago, johnny_htc said: Ο CEO που θα την οδηγήσει στο ξεπούλημα; Κλασσικ τακτική τελευταίας στιγμής φαίνεται Σαν το βαπόρι που πάει για φούντο στην Φαλκονέρα και την κάνει πρώτος ο καπετάνιος... Edited Τρίτη στις 01:36 μμ by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 01:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:30 μμ 3 minutes ago, memoriesradio said: Και πως φτιάχνεις username & password στο site; Σαν το βαπόρι που πάει για φούντο και την κάνει πρώτος ο καπετάνιος... Ακριβώς. Που να ξερε ο άμοιρος.. Θα χάρηκε για λίγο εκεί στα γραφεία, φιλιά, αγκαλιές, χειραψίες, σαμπάνιες και τελικά βουρ προς τα κάτω... 🥲🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 01:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:32 μμ (edited) 28 minutes ago, johnny_htc said: Ακριβώς. Που να ξερε ο άμοιρος.. Θα χάρηκε για λίγο εκεί στα γραφεία, φιλιά, αγκαλιές, χειραψίες, σαμπάνιες και τελικά βουρ προς τα κάτω... 🥲🤣 Όπου ακούς πολλά κεράσια (από την αρχή)... Και κατά την γνώμη μου από την αρχή μιλάμε για Βαλκάνια, με ότι αυτό συνεπάγεται σε σοβαρότητα, αξιοπιστία και ξέπλυμα... Τώρα θα πουλάει και ρεύμα και αέριο... Ότι αρπάξει ο κώ..ς μας... Τουλάχιστον στη Σερβία, ο πρωθυπουργός της χώρας, παραιτήθηκε για το σιδηροδρομικό ατύχημα στο σταθμό του Νόβι Σαντ. Εδώ δυστυχώς είμαστε πολύ πιο μαφιόζοι ακόμα και από αυτούς... Edited Τρίτη στις 02:00 μμ by memoriesradio 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:34 μμ Just now, memoriesradio said: Όπου ακούς πολλά κεράσια (από την αρχή)... Και κατά την γνώμη μου από την αρχή μιλάμε για Βαλκάνια, με ότι αυτό συνεπάγεται σε σοβαρότητα, αξιοπιστία και ξέπλυμα... Τώρα θα πουλάει και ρεύμα και αέριο... Ότι αρπάξει ο κώ..ς μας... Πραγματικά, είναι που είναι τα Βαλκάνια, τώρα μας έχουν κάνει ολοιδιους και την απόλυτη χαβουζα. Με τις υγείες μας. Ήπιαν σαμπάνια και για μας τα κορόιδα σήμερα εννοείται 😉😏😂 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:36 μμ Τι 💩 δίκτυο έχουν στήσει; Όλη την ώρα Β28 και Β20 με βάζει σπίτι, η Cosmote με χειρότερο σήμα παίζει πολύ καλύτερα με 1800. Κρίμα είναι πολύ κακό τελικά εδώ το δίκτυο. Μόνο στο πίσω μπαλκόνι NOVA LTE 2600+800 πάει 60mbps βέβαια RSRQ -7 και Cosmote με RSRQ -13 2600+1800 πάει γύρω στα 20mbps..αλλά στο 5G πάλι η Cosmote τη πατάει ξέρω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:39 μμ 1 minute ago, elkons said: Τι 💩 δίκτυο έχουν στήσει; Όλη την ώρα Β28 και Β20 με βάζει σπίτι, η Cosmote με χειρότερο σήμα παίζει πολύ καλύτερα με 1800. Κρίμα είναι πολύ κακό τελικά εδώ το δίκτυο. Μόνο στο πίσω μπαλκόνι NOVA LTE 2600+800 πάει 60mbps βέβαια RSRQ -7 και Cosmote με RSRQ -13 2600+1800 πάει γύρω στα 20mbps..αλλά στο 5G πάλι η Cosmote τη πατάει ξέρω. Το μόνο που τους νοιάζει, είναι να βγάλουν τη ρετσινιά ότι δεν έχουν σήμα, που κρατάει μέχρι τώρα. Ιδού τα αποτελέσματα. Κακές υλοποιήσεις, χάλια αποδόσεις. Με τις υγείες μας. Μου φαίνεται στο τέλος, μόνο τη σταθερή θα αγοράσουν οι καινούργιοι γαμπροί 😂🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 01:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δείτε στο σαλόνι του σπιτιού μου απλά τι κανει βάζει την 800αρα και μια χαρά 💀 Με απογοήτευσαν εδώ και 3 χρόνια είναι ίδιο ακριβώς. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:11 μμ (edited) https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/135037_nova-mpainei-sti-deyteri-fasi-anaptyxis-kai-xilonei-ti-dioikitiki-omada Έρχονται οι Άραβες με τα δώρα!😉 Πάλι καλά βελτίωσαν το δίκτυο κινητής! Η σταθερή είναι σε καλύτερη κατάσταση! 4 ώρες πριν, elkons said: Δείτε στο σαλόνι του σπιτιού μου απλά τι κανει βάζει την 800αρα και μια χαρά 💀 Με απογοήτευσαν εδώ και 3 χρόνια είναι ίδιο ακριβώς. Θα πρότεινα να αλλάξεις κάρτα SIM! Edited Τρίτη στις 05:45 μμ by Chrischal1908 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenboy7535 Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ 19 ώρες πριν, memoriesradio said: Μόλις μπήκα και έκανα εγγραφή (για λογαριασμό ενός φίλου) στο Nova Account (website) για ένα κινητό που έχει. Δυστυχώς ότι πιο άθλιο υπάρχει! Δεν έχει καθόλου επιλογές για την διαχείριση της γραμμής του! Ούτε ρυθμίσεις της σύνδεσης (Άρθρο 11, Φραγές, κτλ), ούτε καν pdf του λογαριασμού! Ξεφτίλα... Έχει κανονικα Πάνω στο εικονίδο σε ρυθμίσεις. Ιδιωτικοτητας κτλ Pdf λογαρισμου όταν βγει ο λογαριασμος ..όταν γράφτηκες σήμερα δεν θα σου φέρει τους προηγούμενους σε pdf .από τον επόμενο θα εμφανίστει. Σε κάθε υπηρεσία έχει παροχές . Addon για Data κτλ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:14 μμ 2 minutes ago, Chrischal1908 said: !Θα πρότεινα να αλλάξεις κάρτα SIM! Πόσο άλλο θα τη δικαιολογήσεις? Αφού έχω δει και 100 με αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα Χρήστο ομοϊδεάτη! Απλώς μας έχει παρατήσει. Ακόμα και η Vodafone πιο σταθερή είναι εδώ παρα που έχει χειρότερο σήμα από τη nova! Θα μετρήσω όσο μπορώ σμρ κ θα τα ανεβάσω μετά. Και προχτές που ήρθαν γνωστοί μ με 5g ίδιες ταχύτητες με συμβόλαιο. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 02:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:16 μμ 2 minutes ago, elkons said: Πόσο άλλο θα τη δικαιολογήσεις? Αφού έχω δει και 100 με αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα Χρήστο ομοϊδεάτη! Απλώς μας έχει παρατήσει. Ακόμα και η Vodafone πιο σταθερή είναι εδώ παρα που έχει χειρότερο σήμα από τη nova! Θα μετρήσω όσο μπορώ σμρ κ θα τα ανεβάσω μετά. Παλάτια στην άμμο δυστυχώς, δεν χτίζονται.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 02:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:18 μμ 3 minutes ago, elkons said: Πόσο άλλο θα τη δικαιολογήσεις? Αφού έχω δει και 100 με αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα Χρήστο ομοϊδεάτη! Απλώς μας έχει παρατήσει. Ακόμα και η Vodafone πιο σταθερή είναι εδώ παρα που έχει χειρότερο σήμα από τη nova! Θα μετρήσω όσο μπορώ σμρ κ θα τα ανεβάσω μετά. Δεν την δικαιολογώ αλλά δεν είναι όσο τραγική τα παρουσιάζετε! Άμα αλλάξεις sim θα δεις διαφορά! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 02:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:19 μμ Just now, Chrischal1908 said: Δεν την δικαιολογώ αλλά δεν είναι όσο τραγική τα παρουσιάζετε! Άμα αλλάξεις sim θα δεις διαφορά! Μη με τρελαίνεις είπα παραπάνω και με NOVA συμβόλαιο. Εγώ τεστάρω LTE ούτως η άλλως δεν έχει Ν78 αλλα θα ανοίξει 5G μ παν στην εξυπηρέτηση σε μια εργάσιμη 1 minute ago, Chrischal1908 said: αλλά δεν είναι όσο τραγική τα παρουσιάζετε! Άμα δε με πιστεύεις το σπίτι μου είναι ανοιχτό,έλα να μετρήσεις με τη Nova σου. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 02:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:23 μμ 3 minutes ago, elkons said: Μη με τρελαίνεις είπα παραπάνω και με NOVA συμβόλαιο. Εγώ τεστάρω LTE ούτως η άλλως δεν έχει Ν78 αλλα θα ανοίξει 5G μ παν στην εξυπηρέτηση σε μια εργάσιμη Άμα δε με πιστεύεις το σπίτι μου είναι ανοιχτό,έλα να μετρήσεις με τη Nova σου. Σε ποιά περιοχή είσαι; https://www.insider.gr/epiheiriseis/351881/stathopoylos-bc-partners-megales-ependytikes-eykairies-stin-eyropi-ti-eipe-gia Προμηνύει την πώληση της United Group BV. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:04 μμ 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Σε ποιά περιοχή είσαι; https://www.insider.gr/epiheiriseis/351881/stathopoylos-bc-partners-megales-ependytikes-eykairies-stin-eyropi-ti-eipe-gia Προμηνύει την πώληση της United Group BV. Γιατί θα μ φέρεις τους Άραβες; δε θέλω θα μου βάλουν ολόκληρο mm wave απ έξω..να μου λείπει 😂 Φίλε ξέρω το δίκτυο της NOVA και της Vodafone και της COSMOTE απέξω και ανακατωτά σε όλη τν Εύβοια. Την έχω σαρώσει όλη,πριν γίνω μέλος στο φόρουμ είχα Vodafone κιόλας. Δεν είμαι χτεσινός ξέρω τι μου γίνεται. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 04:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:33 μμ (edited) 30 minutes ago, elkons said: Γιατί θα μ φέρεις τους Άραβες; δε θέλω θα μου βάλουν ολόκληρο mm wave απ έξω..να μου λείπει 😂 Φίλε ξέρω το δίκτυο της NOVA και της Vodafone και της COSMOTE απέξω και ανακατωτά σε όλη τν Εύβοια. Την έχω σαρώσει όλη,πριν γίνω μέλος στο φόρουμ είχα Vodafone κιόλας. Δεν είμαι χτεσινός ξέρω τι μου γίνεται. Κάνεις δεν έχει πει ότι η Εύβοια έχει γίνει ή έχει ολοκληρωθεί κάποια αναβάθμιση! Δυστυχώς, μόνο η Νότια πλευρά έχει προτεραιότητα. Απλά αν και φέτος δεν γίνει κάποια αλλαγή βελτίωση σηκώνεσαι και φεύγεις κύριος! https://www.google.gr/amp/s/www.businessdaily.gr/epiheiriseis/135047_apohorei-apo-mayroboynio-kai-bosnia-erzegobini-i-mitriki-tis-nova%3famp?espv=1 Όλα αυτά την στιγμή που εντείνονται οι φήμες ότι πλησιάζει η πώληση της United Group καθώς το BC Partners fund, μέσω του κ. Σταθόπουλου, έχει εκφράσει την στόχευση να αποχωρήσει από τον τηλεπικοινωνιακό όμιλο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Σαουδάραβες της STC (Saudi Telecom Company), φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτηση της Nova, ενώ η Etilsat από το Άμπου Ντάμπι πιθανολογείται ότι είναι ο βασικός υποψήφιος για τα υπόλοιπα asset της United Group. Edited Τρίτη στις 04:34 μμ by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 04:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:36 μμ 2 minutes ago, Chrischal1908 said: Κάνεις δεν έχει πει ότι η Εύβοια έχει γίνει ή έχει ολοκληρωθεί κάποια αναβάθμιση! Δυστυχώς, μόνο η Νότια πλευρά έχει προτεραιότητα. Απλά αν και φέτος δεν γίνει κάποια αλλαγή βελτίωση σηκώνεσαι και φεύγεις κύριος! Δεν έχουν κάνει και κάτι. Αν λες Νότια Εύβοια τίποτα εκεί δεν έκαναν έχει και κεραία Β20 μόνο στο Αλιβέρι. Έχω φύγει ήδη ένα καρτοκινητο έχω για δοκιμές και πολύ τους είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τρίτη στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:05 μμ (edited) 3 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχουν κάνει και κάτι. Αν λες Νότια Εύβοια τίποτα εκεί δεν έκαναν έχει και κεραία Β20 μόνο στο Αλιβέρι. Έχω φύγει ήδη ένα καρτοκινητο έχω για δοκιμές και πολύ τους είναι. Προτείνω να πάρεις νέο καρτοκινητό με την νέα προσφορά με τα απεριόριστα που τρέχει! 5 ώρες πριν, elkons said: Πόσο άλλο θα τη δικαιολογήσεις? Αφού έχω δει και 100 με αυτή δεν υπάρχει πρόβλημα Χρήστο ομοϊδεάτη! Απλώς μας έχει παρατήσει. Ακόμα και η Vodafone πιο σταθερή είναι εδώ παρα που έχει χειρότερο σήμα από τη nova! Θα μετρήσω όσο μπορώ σμρ κ θα τα ανεβάσω μετά. Και προχτές που ήρθαν γνωστοί μ με 5g ίδιες ταχύτητες με συμβόλαιο. https://www.techgear.gr/cosmote-ta-kalytera-diktya-kinitis-tilefonias-sto-2024-41072 Αποκλείεται να είναι σε τόση μεγάλη απόκλιση στη τρίτη θέση η μαύρη. Edited Τρίτη στις 07:47 μμ by Chrischal1908 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Τρίτη στις 06:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:28 μμ 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/135037_nova-mpainei-sti-deyteri-fasi-anaptyxis-kai-xilonei-ti-dioikitiki-omada Έρχονται οι Άραβες με τα δώρα!😉 https://youtu.be/7CCQkx7Uosg?si=JL0I2AilMBAezNcg 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:34 μμ 5 minutes ago, memoriesradio said: https://youtu.be/7CCQkx7Uosg?si=JL0I2AilMBAezNcg Με τη μάνικα θα μας λούζουν και αυτοί 5G δηλαδη;;; 😆 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Χμμμ https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2283590/unitednova-saoydaraves-vs-ntragkan-solak-gia-to-po.html 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 7 ώρες πριν, MIKU said: Χμμμ https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2283590/unitednova-saoydaraves-vs-ntragkan-solak-gia-to-po.html Βέβαια το ότι όλα τα υψηλά στελέχη αντικαταστάθηκαν χθες από Σέρβους, δεν ξέρω κατά πόσο δηλώνει κάτι…. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 32 minutes ago, TakeOverNet said: Βέβαια το ότι όλα τα υψηλά στελέχη αντικαταστάθηκαν χθες από Σέρβους, δεν ξέρω κατά πόσο δηλώνει κάτι…. Δηλώνει ότι κάλλιο τον Σέρβο και στο χέρι παρά τον Άραβα και καρτέρι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Οπότε θα έχουμε Άραβες ή όχι; 😋 On 28/1/2025 at 7:05 ΜΜ, Chrischal1908 said: https://www.techgear.gr/cosmote-ta-kalytera-diktya-kinitis-tilefonias-sto-2024-41072 Αποκλείεται να είναι σε τόση μεγάλη απόκλιση στη τρίτη θέση η μαύρη. Η προσωπική σου εμπειρία δεν είναι ο κανόνας, όσο κι αν προσπαθείς να την παρουσιάσεις έτσι. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα, αλλά επειδή δε σου αρέσουν, κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Η πραγματικότητα δεν αλλάζει επειδή εσύ δεν τη δέχεσαι. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts