Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, Nikolas14 said:

Εγώ και ο @georgebad έχουμε δίπλα μας κεραία ΟΤΕ… έχω 4 σταθερά στον ΟΤΕ και 4 καρτοκινητά.

Ε αξίζει να έχεις κινητό εκεί αν είσαι δίπλα στην κεραία τους,είναι μονόδρομος.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

26 minutes ago, elkons said:

Τι κινητό έχεις;

Α και στο Μέγαρο, μια χαρά, και σήμα και αισθητική 😄

Πέρασα χτες και είχε φωταγωγηθεί.

Στολίδι είναι τις γιορτές.

Για του λόγου το αληθές!

Screenshot_20241228_233625_NetMonster.jpg

Just now, Chrischal1908 said:

Για του λόγου το αληθές!

Screenshot_20241228_233625_NetMonster.jpg

Α έχει έρθει η κάρτα; αμέσως σε SA.

Ξεκίνα να λιώνεις το κινητό στο speedtest, τι περιμένεις 😃

Έχεις και καμιά συσκευή για NSA σπίτι να γίνει πχ συγκριτικό NOVA,COSMOTE σπίτι σου με NSA ;

@Chrischal1908 κατέβασε το database να βλέπεις σε ποια κεραία είσαι με ονομασία, διευκολύνει.

"Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.''

13 minutes ago, elkons said:

Α έχει έρθει η κάρτα; αμέσως σε SA.

Ξεκίνα να λιώνεις το κινητό στο speedtest, τι περιμένεις 😃

Έχεις και καμιά συσκευή για NSA σπίτι να γίνει πχ συγκριτικό NOVA,COSMOTE σπίτι σου με NSA ;

Όχι ακόμη! Απλώς μπήκα από την αναζήτηση! Πριν από λίγη ώρα καταχωρήθηκε και ελπίζω μέχρι την Τρίτη η αισιόδοξη πλευρά να την έχουν στείλει! Μακάρι!

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Όχι ακόμη! Απλώς μπήκα από την αναζήτηση! Πριν από λίγη ώρα καταχωρήθηκε και ελπίζω μέχρι την Τρίτη η αισιόδοξη πλευρά να την έχουν στείλει! Μακάρι!

Κάτσε τι,στην αναζήτηση αφήνει;; εγώ που μπαίνω vf και NOVA μπαίνει 2g και λέει δεν είναι δυνατή η σύνδεση (με Cosmote sim)

Μόνο αν κλειδώσω Β28 λειτουργεί χωρίς δεδομένα αλλά λειτουργεί.

Οπότε sa θα δεις ,πένα είσαι στη περιοχή σου.

Πριν από 2 λεπτά από τον καναπέ μου στο Μαρούσι! Δεν έχουν τελειώσει ακόμη την αναβάθμιση! 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10599622839

Screenshot_20241229_000410_NetMonster.jpg

Edited by Chrischal1908

Άντε να ανοίξουν και τη καμινάδα γιατί ούτε 4g+ ταχύτητες δν είναι, θετικό πως αυξήθηκε το upl όμως.

10 ώρες πριν, elkons said:

Άντε να ανοίξουν και τη καμινάδα γιατί ούτε 4g+ ταχύτητες δν είναι, θετικό πως αυξήθηκε το upl όμως.

Είναι 750m από την οδό μου κοντά στον ΗΣΑΠ. Λες να λαμβάνω από εκεί σήμα εσωτερικά της οικίας μου;; Λες;; Προς το παρόν από την Κηφισίας 66 λαμβάνω.

Edited by Chrischal1908

Ναι άνετα θα φτάσει εγώ πιάνω από 2 κεραίες μια στα 8km και η άλλη στα 2.5km,μια χαρά έρχεται και Ν78 σπίτι. Από τη κοντινή εννοείται η 78,για άλλο πάροχο αναφέρομαι αλλά πάλι τα δίκτυα έχουν αυτές τις δυνατότητες, δεν είναι ανάγκη να είναι δίπλα η κεραία αρκεί να χει καλύτερη ισχύ να σε συνδεθεί. 

Λογικά αφού έχει εγκατασταθεί θα ανάψει πρώτη εβδομάδα Ιανουαρίου. 

Edited by elkons

20 minutes ago, Chrischal1908 said:

Πριν από 2 λεπτά από τον καναπέ μου στο Μαρούσι! Δεν έχουν τελειώσει ακόμη την αναβάθμιση! 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/10599622839

Screenshot_20241229_000410_NetMonster.jpg

Συγγνώμη αλλά δεν αντιστάθηκα.

Πρίν από 10 λεπτά απ' τον καναπέ μου στα Καλά Νερά. Όλες οι γύρω κεραίες είναι αναβαθμισμένες!

Screenshot_2024-12-29-00-10-13-197_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.27f4871f447459c058614a02e3d6876c.jpg

Εν τω μεταξύ έλεγα για τη vdf αλλά και η nova δεν πάει πίσω. Στο ίδιο σημείο 1 λεπτό μετά με πέταξε εκτός δικτύου.

Screenshot_2024-12-29-00-11-21-958_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.1e04bff12d12adf81108399feea6c702.jpg

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

46 minutes ago, Gv2008 said:

Για κλάματα 

49 minutes ago, Antonio21 said:

Οι τύποι (αυτοί που τους κίνησαν δηλαδή) θέλουν να κατέβουν 5 κεραίες αν διάβασα καλά και μετά έκατσαν και έβγαλαν φωτογραφία με smart phone που είναι συνδεδεμένο σε κεραία της περιοχής, για να την ανεβάσουν μετά στα social μέσω δεδομένων...... Τι να πω ρε παιδιά, ειλικρινά. Νομίζεις ότι σου καίγονται τα εγκεφαλικά κύτταρα με τέτοιους συνειρμούς... 

1 ώρα πριν, Gv2008 said:

Για κλάματα 

Και βάλε...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

11 ώρες πριν, marios239 said:

Συγγνώμη αλλά δεν αντιστάθηκα.

Πρίν από 10 λεπτά απ' τον καναπέ μου στα Καλά Νερά. Όλες οι γύρω κεραίες είναι αναβαθμισμένες!

Screenshot_2024-12-29-00-10-13-197_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.27f4871f447459c058614a02e3d6876c.jpg

Εν τω μεταξύ έλεγα για τη vdf αλλά και η nova δεν πάει πίσω. Στο ίδιο σημείο 1 λεπτό μετά με πέταξε εκτός δικτύου.

Screenshot_2024-12-29-00-11-21-958_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.1e04bff12d12adf81108399feea6c702.jpg

Οριακά δε γέλασα με τα χάλια τους.

Η Vodafone είναι καλύτερα τελικά εκεί; -101 όμως δε κάνει κλήσεις η NOVA?

2 ώρες πριν, elkons said:

Οριακά δε γέλασα με τα χάλια τους.

Η Vodafone είναι καλύτερα τελικά εκεί; -101 όμως δε κάνει κλήσεις η NOVA?

Κλήση κάνει κανονικά.

Κάτι που έχω παρατηρήσει με τη nova, και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, είναι ότι πολλές φορές σε κατάσταση οριακού σήματος θα γυρίσει εύκολα σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης και θα με συνδέσει με cosmote. Η vf το έλυσε αυτό μετά τον έλεγχο που έκανε και πλέον με -111 dbm 2g με κρατάει στο δίκτυό της.

Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go

46 minutes ago, marios239 said:

Κλήση κάνει κανονικά.

Κάτι που έχω παρατηρήσει με τη nova, και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, είναι ότι πολλές φορές σε κατάσταση οριακού σήματος θα γυρίσει εύκολα σε κλήσεις έκτακτης ανάγκης και θα με συνδέσει με cosmote. Η vf το έλυσε αυτό μετά τον έλεγχο που έκανε και πλέον με -111 dbm 2g με κρατάει στο δίκτυό της.

Φταίει ότι δεν άλλαξες κάρτα sim όπως σου είπαν, γι'αυτό 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣