Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ που έχω twin card ξαφνικά πριν απο καιρό είδα στο Ν70 3G σήμα.

Ήταν η εποχή που η ΤΙΜ ενεργοποίησε το 3G και με τις απλές SIM.

Δυστυχώς με την άλλη κάρτα δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί την έχω στο αυτοκίνητο.

Πάντως σε όποιο 3G τηλέφωνο έχω βάλει την twin κάρτα βλέπω 3G σήμα.

Οι κάρτες SIM είναι 128k. Τώρα αν στην TWIN έχουν τις 64αρες αυτό δεν το ξέρω.

Geram έχεις συμβόλαιο; Με το συμβόλαιο βλέπεις πια 3G σήμα. Άρα αυτά που σου είπανε emperor (ωχ μου φαίνεται ότι παίζω σε βιντεοπαιχνίδι με τα ψευδόνυμα!!) είναι χαζομάρες. Πάνε σε άλλο κατάστημα και προχώρα το.

Σκέφτηκα κάτι: στο site λέει ότι η TWIN είναι ιδανική λύση για την Data Card. Άρα λογικά δεν πρέπει να επιτρέπουν και το 3G σήμα; Να πάρεις δηλαδή Data Card 3G και να μην έχεις 3G;;;;

Πάντως εγώ έστειλα e-mail στο crm και τις προσεχείς ημέρες θα σας ενημερώσω

ennoeitai pws den synexisa th diadikasia. krathsa th usim, opote den mporw na pw. mhpws jereis kanenas allos?

λοιποννννν

προσεξε φιλε μου.

δεν το εχω κανει αυτο. αλλα θα πω 2 τροπους να το αναφερεις στο καταστημα.

1. θα τους πεις να κανουν αντικατασταση την καρτα αλλα απο 3g -->2g και θα δηλωσουν την twin card.

πες οτι δεν γινεται αυτο.

2.θα κανουν παλι το ιδιο με το 1 απλα αντι για twin θα βαλουν μια 64κ πχ.

κι επειτα αφου γυρισεις σε 2g θα κανεις αντικατασταση σε twin.

σε βοηθησα αρκετα :)

Never Give Up:!:

Join friend!

λοιποννννν

προσεξε φιλε μου.

δεν το εχω κανει αυτο. αλλα θα πω 2 τροπους να το αναφερεις στο καταστημα.

1. θα τους πεις να κανουν αντικατασταση την καρτα αλλα απο 3g -->2g και θα δηλωσουν την twin card.

πες οτι δεν γινεται αυτο.

2.θα κανουν παλι το ιδιο με το 1 απλα αντι για twin θα βαλουν μια 64κ πχ.

κι επειτα αφου γυρισεις σε 2g θα κανεις αντικατασταση σε twin.

σε βοηθησα αρκετα :)

E, αυτό δεν του είπαν να κάνει από την αρχή; Απλά του είπαν ότι δεν θα έχει 3G σήμα και γι αυτό το σταμάτησε.

βρε ας κανει αυτο που λεω εγω....

τι να σου πω τωρα.....?

με φερνεις σε δυσκολη θεση!

Never Give Up:!:

Join friend!

billako me mperdepses!!! pes ta pali pio apla giati to xasa! einai siguro?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Εγώ που έχω twin card ξαφνικά πριν απο καιρό είδα στο Ν70 3G σήμα.

Ήταν η εποχή που η ΤΙΜ ενεργοποίησε το 3G και με τις απλές SIM.

Δυστυχώς με την άλλη κάρτα δεν μπορώ να δοκιμάσω γιατί την έχω στο αυτοκίνητο.

Πάντως σε όποιο 3G τηλέφωνο έχω βάλει την twin κάρτα βλέπω 3G σήμα.

na su kanw mia videoklhsh na vevaiw8ume pws ola dulevun ok?>

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

paidia i yperisia einai mono gia apostoli SMS pros TIM?

Όχι βέβαια... Ισχύει για αποστολή μηνυμάτων σε όλες τις εταιρείες (εντός συνόρων φυσικά). :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

kai os pote isxuei h prosfora?auto prospa8o na ma8o...dld os pote 8a mporo na stelno sms sto 2323 me sms50?

Η υπηρεσία ισχύει για ένα μήνα από την ενεργοποίησή της. Μετά το πέρας του μηνός θα πρέπει πάλι να γίνει ενεργοποίηση με την ίδια διαδικασία.

Γενικά η υπηρεσία αυτή συμφέρει εάν τον μήνα αποστέλονται περισσότερα από 420 μηνύματα, ώστε το κόστος ενεργοποίησής της να καταμερίζεται έτσι που η συνολική χρέωση ανά sms να είναι μικρότερη του πακέτου Mini SMS 5, που είναι 5 λεπτά/sms.

Το 1 sms με την υπηρεσία SMS50% είναι 0,4285/sms, εάν αποσταλεί 1 μήνυμα το πραγματικό κόστος λόγω και της ενεργοποίησης είναι 3,04285, με την αποστολή 420 φτάνει στα 0,049993/sms (δηλαδή μικρότερο του κόστους/sms του πακέτου Mini SMS 5 που είναι 0,05).

Φυσικά όσο περισσότερο ανεβεί το πλήθος των απεσταλμένων μηνυμάτων του ποσού των 420, τόσο μικρότερο είναι και το πραγματικό τους κόστος...

Συνοψίζοντας εάν αποστέλετε λιγότερα από 420 sms το μήνα προτιμήστε το πακέτο Mini SMS 5. ;)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Γενικά η υπηρεσία αυτή συμφέρει εάν τον μήνα αποστέλονται περισσότερα από 420 μηνύματα, ώστε το κόστος ενεργοποίησής της να καταμερίζεται έτσι που η συνολική χρέωση ανά sms να είναι μικρότερη του πακέτου Mini SMS 5, που είναι 5 λεπτά/sms.

Το 1 sms με την υπηρεσία SMS50% είναι 0,4285/sms, εάν αποσταλεί 1 μήνυμα το πραγματικό κόστος λόγω και της ενεργοποίησης είναι 3,04285, με την αποστολή 420 φτάνει στα 0,049993/sms (δηλαδή μικρότερο του κόστους/sms του πακέτου Mini SMS 5 που είναι 0,05).

Φυσικά όσο περισσότερο ανεβεί το πλήθος των απεσταλμένων μηνυμάτων του ποσού των 420, τόσο μικρότερο είναι και το πραγματικό τους κόστος...

Συνοψίζοντας εάν αποστέλετε λιγότερα από 420 sms το μήνα προτιμήστε το πακέτο Mini SMS 5. ;)

kai ti stelnw gia to mini sms?

Sorry an eimai offtopic...

Το καλο στα καρτοκινητα ειναι οτι μπορεις να ελεγχεις ανα πασα στιγμη το υπολοιπο σου. Οποτε μπορεις να κανεις συγκρισεις και επιλογες.

kai ti stelnw gia to mini sms?

Sorry an eimai offtopic...

Ρίξε μια ματιά στη διεύθυνση http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1023

Νίκος Καββαδίας

Το καλο στα καρτοκινητα ειναι οτι μπορεις να ελεγχεις ανα πασα στιγμη το υπολοιπο σου. Οποτε μπορεις να κανεις συγκρισεις και επιλογες.

Δεν χρειάζεται να δεις το υπόλοιπό σου, ένας υπολογισμός αρκεί.

Νίκος Καββαδίας

Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0)

Exete pote fantastei oti 8a kataskevazate to diko sas wap site sta ellinika? Akouste: mphka sto wap google pathsa mia leksh klidei kai mou ebgale ena portal by tim plus pou dimiourgeis wap site. To kiriotero einai pws ta leei ellinhka gia autos pou den xeroun english ! Sto tim plus omws den to anagrafei kapou! To site einai (apo to kinito) http://gr.mblogs.gr/ peite ta sxolia sas

What? Λέει ότι η υπηρεσία λέγεται MY BLOG. Απ' ότι είδα πρόσβαση ΘΑ υπάρχει από την κατηγορία Internet. Αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας το γράφει ως Community. Έρχεται και νέα κατηγορία στο TIM Plus;

Υπάρχει και το site (το οποίο δεν είναι ακριβώς site), το http://www.mblogs.gr το οποίο αναφέρει απλά ότι πρόβαση έχεις μόνο από το TIM Plus.

Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0)

What? Λέει ότι η υπηρεσία λέγεται MY BLOG. Απ' ότι είδα πρόσβαση ΘΑ υπάρχει από την κατηγορία Internet. Αλλά στο κάτω μέρος της σελίδας το γράφει ως Community. Έρχεται και νέα κατηγορία στο TIM Plus;

Υπάρχει και το site (το οποίο δεν είναι ακριβώς site), το http://www.mblogs.gr το οποίο αναφέρει απλά ότι πρόβαση έχεις μόνο από το TIM Plus.

Pantos egw katafera na anoixw site.sto tim plus den to eida

Ούτε στο NEW! του TIM Plus δεν το αναφέρει. Προφανώς, είσαι ο πρώτος που το ανακαλύπτει!!

Μήπως έχεις Cosmote; Γιατί, είναι καλύτερα να είσαι μπροστά!!!!!!!:p :p :p

Ούτε στο NEW! του TIM Plus δεν το αναφέρει. Προφανώς, είσαι ο πρώτος που το ανακαλύπτει!!

Μήπως έχεις Cosmote; Γιατί, είναι καλύτερα να είσαι μπροστά!!!!!!!:p :p :p

Oxi tim exw mono!kata tyxh to vrika. Pragmati sto plus sthn kathgoria news den to exei! Mporei na einai ypokataskeuh akoma kai na mhn to ebalan.kai to google pws to anazhthse?

Px to site pou exw anoixei sthn mcommunity.biz to bgazei kai mesw tim blogs mpeite na deite http://mitsos.mblogs.gr

Όσα ξέρεις ξέρω. Να σου πώ κατι άσχετο. μπορώ να ανοίξω και εγώ site;

Kai fisika mporeis.!!egw exw arxisei eidh na dimiourgo.mporeis na to dimiourgiseis kai me kanonika ellinika kai oxi greeklish. :)

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked