Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, Gv2008 said:

Θαύμα! Πιο άμεση απάντηση δεν έχω δει στη nova ποτέ ξανά 

IMG_9736.png

Απαράδεκτοι 

1E2E3564-C516-4283-8790-9E2CDE88EF6A.jpeg

Και συ τι πήγες όλα τα κινητά;

Τζάμπα θαυμασμός που μπήκε αμέσως 😆 εγώ στη θέση σου θα έψελνα αυτόν που είπε πως και η εον θα είναι τζαμπέ 

29 minutes ago, elkons said:

Τζάμπα θαυμασμός που μπήκε αμέσως 😆 εγώ στη θέση σου θα έψελνα αυτόν που είπε πως και η εον θα είναι τζαμπέ 

Μα τζάμπα είναι. Το ότι μου λέει δεν έχετε υπογράψει για κάποιον δωρεάν μήνα, λες και ξέρει καλύτερα από εμένα τι έχω υπογράψει, είναι πραγματικά για ξεχεσμα

8 minutes ago, Gv2008 said:

Μα τζάμπα είναι. Το ότι μου λέει δεν έχετε υπογράψει για κάποιον δωρεάν μήνα, λες και ξέρει καλύτερα από εμένα τι έχω υπογράψει, είναι πραγματικά για ξεχεσμα

Ενημέρωσε μας για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα 

11 minutes ago, Gv2008 said:

Εσύ ήσουν πολύ ήρεμος στη συνομιλία αν ήμουν στην ίδια θέση θα είχε γίνει χαμός 🤣

Κρίμα, απαράδεκτοι 

Just now, elkons said:

Εσύ ήσουν πολύ ήρεμος στη συνομιλία αν ήμουν στην ίδια θέση θα είχε γίνει χαμός 🤣

Κρίμα, απαράδεκτοι 

Είμαι απλά στις καλές μου σήμερα, αλλιώς θα τον απειλούσα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα τον τρολαρα

7 minutes ago, Gv2008 said:

Είμαι απλά στις καλές μου σήμερα, αλλιώς θα τον απειλούσα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα τον τρολαρα

Έχεις δίκιο μη χαλάς τη μέρα σου για αυτούς τους ηλιθιους δεν αξίζει...

Αν έγινε τηλεφωνικά ή συμφωνία ζήτα την ηχογράφηση της κλήσης να τη δείτε μαζί διαφορετικά καταγγελία στην ΕΕΤΤ τζάμπα είναι αν κάνεις 

Οπότε οι techmaniacs.gr ας μην μας λέει μόνο πως η COSMOTE κάνει πονηριές και τη NOVA να τη βγάζει Αγία...

Edited by elkons

17 minutes ago, elkons said:

Έχεις δίκιο μη χαλάς τη μέρα σου για αυτούς τους ηλιθιους δεν αξίζει...

Αν έγινε τηλεφωνικά ή συμφωνία ζήτα την ηχογράφηση της κλήσης να τη δείτε μαζί διαφορετικά καταγγελία στην ΕΕΤΤ τζάμπα είναι αν κάνεις 

Οπότε οι techmaniacs.gr ας μην μας λέει μόνο πως η COSMOTE κάνει πονηριές και τη NOVA να τη βγάζει Αγία...

Ακριβώς. Ήδη ετοιμάζω δύο καταγγελίες, μια στη Vf και μια στη nova. Ειδικά στη nova σκέφτομαι και συνήγορο καταναλωτή και εξώδικο από τον δικηγόρο μου. Έναν χρόνο με ταλαιπώρησαν αυτοί. Δεν θα παίξει κανένας μαζί μου

Ακριβώς. Ήδη ετοιμάζω δύο καταγγελίες, μια στη Vf και μια στη nova. Ειδικά στη nova σκέφτομαι και συνήγορο καταναλωτή και εξώδικο από τον δικηγόρο μου. Έναν χρόνο με ταλαιπώρησαν αυτοί. Δεν θα παίξει κανένας μαζί μου

Με τη vf τι έγινε αν επιτρέπεται; αν δεν επιθυμείς να απαντήσεις εδώ πες σε προσωπικό μήνυμα 

3 minutes ago, aektzhs 1 said:

Τώρα φταίει ο φίλος να τους πάει με καταγγελία και να ακυρώσει ατελώς ότι είχε κλείσει;;;;

Πολύ καλό ακούγεται αλλά είναι φουλ δύσκολοι στη Nova να σπάσουν συμβόλαιο ατελώς περισσότερο ικανοί είναι να δώσουν την εον τελικά αλλά με αυτή τη ταλαιπωρία εγώ θα είχα φύγει. 

Δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να πάρω τα 6 πάγια που συμφώνησα, αλλιώς θα τους τρέχω μέχρι να μου δώσουν όσα μου είπαν 

Δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να πάρω τα 6 πάγια που συμφώνησα, αλλιώς θα τους τρέχω μέχρι να μου δώσουν όσα μου είπαν 

Θα μας δώσεις και εννοείται τις εξελίξεις μην πέσει κάνεις θύμα ,κρίμα είναι 

1 minute ago, elkons said:

Θα μας δώσεις και εννοείται τις εξελίξεις μην πέσει κάνεις θύμα ,κρίμα είναι 

Εννοείται, θα σας ενημερώνω. Θα σας ενημερώσω κάποια στιγμή και για την ταλαιπωρία 11 μηνών που έχω με τη nova

2 ώρες πριν, elkons said:

Δεν μπορώ να δω την φωτογραφία για να μπω στο κλίμα. 

Ποια φωτογραφία βρε παιδιά εβαλα εγώ κάποια φωτογραφία; 

5 minutes ago, Bas said:

Ο Gv2008

Μήπως αυτές εννοείτε δεν εμφανίζοναν;

Screenshot_20240910_001159_Chrome.thumb.jpg.187a5d291f96333d89c3c52942f03ea2.jpg

1 minute ago, Bas said:

Τώρα μάλιστα...

Thanks!

Να σαι καλά φίλε! Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σχολιάσω απο αυτή τη συνομιλία. Απλά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ και ήμουν και στις καλές μου. Δεν ψάχτηκα για κράξιμο 

@Nickchris36

Θέλω σοβαρή και επίσημη απάντηση 

Η αγαπημένη μας NOVA πότε θα μας ανοίξει τα mmWave της ;;;

1 ώρα πριν, elkons said:

@Nickchris36

Τα ποια;;;αχαχαχαχα,

Γέλασα με όρεξη,😅😆

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

👍👍👍👍👍👍

Edge SA For Ever

6 ώρες πριν, elkons said:

@Nickchris36

Οπως σε ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα, λειτουργία δίκτυο 5G+ SA με N1,N28,N78 και mmWave στην εξωτική Ψιμυθο. Επίσης το νησί έχει οπτικές ίνες από άκρη σε άκρη ενώ πρόσφατα ενεργοποιήθηκε και το 6G πιλοτικά 

Σε φέτες έκοψε την United η BC Partners

Η στήλη έγραφε πρόσφατα για το …εφιαλτικό σενάριο επιστροφή της βρετανικής Apax Partners στη Nova (η Apax ήταν η εταιρεία που οδήγησε σε χρεοκοπία την Wind). Φαίνεται, όμως, πως οι Βρετανοί κτυπούν άλλες θυγατρικές της United Group και όχι τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο. Η BC Partners που έχει την πλειοψηφία της United Group τρέχει παράλληλους διαγωνισμούς για ξεχωριστές θυγατρικές σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Βουλγαρία, κ.ο.κ. Για την Nova στην Ελλάδα εδώ και καιρό διαβάζουμε πως ενδιαφέρονται δύο αραβικοί όμιλοι, η Etisalat από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Saudi Telecom από τη Σαουδική Αραβία. Στο κάδρο είναι και οι επενδυτικές εταιρείες Warburg Pincus και Searchlight Capital Partners. Η στήλη στοιχηματίζει στους Άραβες, αν δώσουν το οκ οι Βρυξέλλες. Για να λέμε και κανέναν καλό λόγο, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners συνέβαλε στην εξυγίανση του τηλεπικοινωνιακού τοπίου στην Ελλάδα αποκτώντας την «προβληματική» Forthnet, μέσω της United, και συγχωνεύοντάς την με την Wind.