Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, cu2goup said:

Άραψ είναι ο αράπης όχι ο Άραβας.. 😂

Τι Αράπης τι Άραβας και τα 2 από Α είναι 😃

5 minutes ago, Nikolas14 said:

Τέλος εξυπηρέτηση πελατών, θέλει χτίσιμο όλη η φιλοσοφία από την αρχή.

Η εξυπηρέτηση όντως είναι τρεις άθλια μπορούν να τη φτιάξουν ως πρώτο βήμα και τώρα βέβαια αλλά δε θέλουν 

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

F2G ή Q; Το κολπο είναι το εξης: Θα πάρει κάποια στιγμή ο Πρίγκηπας τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών και απο τα νεύρα του θα αγοράσει όλη την εταιρία!

...και σχεδόν αμέσως μετέτρεψε τα 250GB τον 30 Data Nights σε ∞ για Χίλιες και μια νύχτες*

*22:00-08:00

1 minute ago, Bas said:

...και σχεδόν αμέσως μετέτρεψε τα 250GB τον 30 Data Nights σε ∞ για Χίλιες και μια νύχτες*

*22:00-08:00

Μετά τι ακολουθεί; ανοίγουν σαμπάνιες;

3 minutes ago, Bas said:

8145009000.thumb.jpg.6a6fb408bce0301977d304bea85afa7a.jpg

Βρε στον σκορπιό θα πάμε μαζί με τους Άραβες..ξέρεις τι λέω λογικά 

11 minutes ago, Bas said:

8145009000.thumb.jpg.6a6fb408bce0301977d304bea85afa7a.jpg

Σερβίρεται σε συγκεκριμένα μαγαζιά, εμπνευσμένη από βίντεο ειδικού περιεχομένου 😉😜

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. 

Μίλησα με την γνωστή μου που δουλεύει σε κατάστημα nova που κάνουν και πωλήσεις από το τηλέφωνο συμβόλαια κτλ, μου ανέφερε ότι εδώ και 3 μήνες η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ. 

Ψάχνουν πελάτη με τα κιάλια. 

Επίσης κυκλοφορεί για πώληση σε άραβα. 

'' Δεν έχω αποδείξεις για αυτά που έγραψα δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε πόσα συμβόλαια κάνει η εταιρία.''

Nova only Edge SA For Ever.. 

16 minutes ago, Antonio21 said:

Μίλησα με την γνωστή μου που δουλεύει σε κατάστημα nova που κάνουν και πωλήσεις από το τηλέφωνο συμβόλαια κτλ, μου ανέφερε ότι εδώ και 3 μήνες η δουλειά έχει πέσει πάρα πολύ. 

'' Δεν έχω αποδείξεις για αυτά που έγραψα δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε πόσα συμβόλαια κάνει η εταιρία.''

Η εταιρεία Δεν είχε κλείσει χρόνο και πέρυσι Γενάρη θυμάμαι να περνάω από το κατάστημα των Αμπελοκήπων, διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας αν ξέρεις, και το μαγαζί δεν έβλεπα σχεδόν ποτέ να έχει κόσμο. Επίσης για πάρα πολύ καιρό ζητούσε υπάλληλο, αλλα που να πάει ο υπάλληλος να δουλέψει, που είναι από τις πρώτες δουλειές που κάποιος που αναζητάει θα πάει.. Περνούσα Συχνά από το κατάστημα λόγω εργασίας. επίσης κοντά σε μένα ήταν να ανοίξει κατάστημα, αλλά φαίνεται το μετάνιωσε. Γενικά είναι περίεργα τα πράματα. 

Edited by johnny_htc

14 minutes ago, johnny_htc said:

Η εταιρεία Δεν είχε κλείσει χρόνο και πέρυσι Γενάρη θυμάμαι να περνάω από το κατάστημα των Αμπελοκήπων, διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας αν ξέρεις, και το μαγαζί δεν έβλεπα σχεδόν ποτέ να έχει κόσμο. Επίσης για πάρα πολύ καιρό ζητούσε υπάλληλο, αλλα που να πάει ο υπάλληλος να δουλέψει, που είναι από τις πρώτες δουλειές που κάποιος που αναζητάει θα πάει.. Περνούσα Συχνά από το κατάστημα λόγω εργασίας. επίσης κοντά σε μένα ήταν να ανοίξει κατάστημα, αλλά φαίνεται το μετάνιωσε. Γενικά είναι περίεργα τα πράματα. 

Ναι το γνωρίζω το κατάστημα 😊

Στο Κερατσίνι που πήγα προχτές είχε αρκετό κόσμο, ανανεώσεις συμβολαίου, ανανέωση χρόνου ομιλίας και λογαριασμοί. 

Εγώ πήγα να κάνω μια αίτηση. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

21 ώρες πριν, johnny_htc said:

Σερβίρεται σε συγκεκριμένα μαγαζιά, εμπνευσμένη από βίντεο ειδικού περιεχομένου 😉😜

Αν θυμάμαι καλά η Julia δεν "εμφιάλωνε" τις συγκεκριμένες σαμπάνιες;

3 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ψάχνουν πελάτη με το δίκαννο...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 minute ago, memoriesradio said:

Ψάχνουν πελάτη με το δίκαννο...

"Έλα μέσα, αν θες να ξαναδείς το έξω" Nova reseller 🤣🤣🤣

Ναι η Julia έδειξε το δρόμο της σωστής εμφιάλωσης και όλη η Ελλάδα έγινε μια μεγάλη σαμπάνια από τότε 

12 ώρες πριν, johnny_htc said:

"Έλα μέσα, αν θες να ξαναδείς το έξω" Nova reseller 🤣🤣🤣

Ναι η Julia έδειξε το δρόμο της σωστής εμφιάλωσης και όλη η Ελλάδα έγινε μια μεγάλη σαμπάνια από τότε 

DqxDDq0W4AEITc-.jpg.f493e479ada2f0f0a424c7f8c031a7f7.jpg

13 minutes ago, VIPdriver said:

DqxDDq0W4AEITc-.jpg.f493e479ada2f0f0a424c7f8c031a7f7.jpg

"Έμπα μέσα, υπέγραψε εδώ, να εδώ που λέει unlimited κόφτερ 300 gb ala 8 mbps νετγουορκ, και κάτσε να σε ψήσουμε και έναν καφέ της παρηγοριάς" 😂🤣🤣

https://www.google.gr/amp/s/www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/united-group-ependii-120-ekat-evro-sti-voulgaria-gia-paragogi-ape-pics/amp/?espv=1

Βλέπω να την "σπάνε" την εταιρεία!

Edited by Chrischal1908

5 minutes ago, Chrischal1908 said:

Αχ! Θα μας πάρουν τα λιγνιτωρυχεία (και τα σώβρακα) στην Πτολεμαΐδα, τώρα που πήρε φόρα η Victoria με τις ΑΠΕ!

14 minutes ago, Chrischal1908 said:

Τάληρα θα την κάνουν. Στα ζάρια θα την παίξουν.

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Τους έφυγε το ενδιαφέρον από τα δίκτυα εκεί στη UG; 

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Πρώτο 3μηνο λεει. Ηδη περναει ο πρώτος μηνας. Μακαρι.

5 minutes ago, VIPdriver said:

Πρώτο 3μηνο λεει. Ηδη περναει ο πρώτος μηνας. Μακαρι.

🇸🇦✌️

1 ώρα πριν, Chrischal1908 said:

Για να δούμε. Γιατί λέει ότι τα ευρωπαϊκά περιουσιακά στοιχεία(εννοώ αυτά που είναι εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης)είναι σε συνομιλίες με STC και ένα άλλο σχήμα. Για την ελληνική θυγατρική όμως τρέχει και ξεχωριστή διαδικασία όπου μπορεί να καταλήξει και σε κάποιο fund. Εδώ θα είμαστε για να τα βλέπουμε και να τα συζητάμε 

Για Etisalat το περίμενα ότι τα περιουσιακά στοιχεία εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα καταλήξουν σε αυτήν γιατί σε Ελλάδα και Βουλγαρία έχει ήδη παρουσία μέσω Vodafone Greece και Yettel αντίστοιχα