Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Ωραιο game. Αν νικητης ανακηρυσσεται οποιος το βρει πρωτος, νικησα.....!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) 33 minutes ago, Antonio21 said: Σας πήραν τηλέφωνο Κυριακή; Με ενδιαφέρει η προσφορά......... 😳 31 minutes ago, katsiletra said: Δεν είναι πρωταπριλιά... Δώσε τηλέφωνο να πάρω. 😂😂😂 Απ'οτι κατάλαβα είναι εξωτερικός συνεργάτης της nova 2111026526 ήταν. 15 minutes ago, alteisei said: Ψεμα-ψεμα. Μονο ο elkons εχει αναφερει ολο αυτο περι καταργησης Q σε 1+μηνα, και μαλιστα πληρους καταργησης μετα απο "επικοινωνια του". Αν ειναι τρολια, να πεσουμε ουλοι μαζι στην πηγαδα...... Δεν είναι τρολιά,δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο Στην εξυπηρέτηση απέφευγαν να απαντήσουν δηλαδή έλεγαν δεν θα είναι διαθέσιμη λέω κατάγεται και έλεγε για συμβόλαιο. Ίσως έχω πέσει σε άσχετο υπάλληλο ή κάποιο sms που δεν είναι από τη Nova? Ποιος ξέρει. Θα ξανά πάρω και θα ενημερώσω. Για να μη λένε μερικοί πως οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες XRecorder_24112024_155020.mp4 XRecorder_24112024_154701.mp4 Edited 2 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Με μια αναζήτηση στο google βγάζει το νούμερο 😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, Antonio21 said: Με μια αναζήτηση στο google βγάζει το νούμερο 😂 Τα είδα και εγώ, νταξει μια φορά με πήραν δεν ήταν επιθετικοί εκεί πάλι καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μου κάνει εντύπωση που σας κάλεσαν ημέρα Κυριακή! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Με έλεγαν χτες είχα συμπληρώσει μια φόρμα κάτι τέτοια Και εμένα μου έκανε εντύπωση Αλήθεια τι σε ενδιαφέρει από 33€ στα 32.90€;😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Με 32.90€ πρέπει να σου κάνουν δώρο μια τηλεόραση για να το πάρεις. Η κινητό 5G αξίας πάνω από 300€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Δεν μου είπαν λεπτομέρειες τους είπα δεν ενδιαφέρομαι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts