elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, Gv2008 said: Θαύμα! Πιο άμεση απάντηση δεν έχω δει στη nova ποτέ ξανά Απαράδεκτοι Και συ τι πήγες όλα τα κινητά; Τζάμπα θαυμασμός που μπήκε αμέσως 😆 εγώ στη θέση σου θα έψελνα αυτόν που είπε πως και η εον θα είναι τζαμπέ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 29 minutes ago, elkons said: Και συ τι πήγες όλα τα κινητά; Τζάμπα θαυμασμός που μπήκε αμέσως 😆 εγώ στη θέση σου θα έψελνα αυτόν που είπε πως και η εον θα είναι τζαμπέ Μα τζάμπα είναι. Το ότι μου λέει δεν έχετε υπογράψει για κάποιον δωρεάν μήνα, λες και ξέρει καλύτερα από εμένα τι έχω υπογράψει, είναι πραγματικά για ξεχεσμα 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Gv2008 said: Μα τζάμπα είναι. Το ότι μου λέει δεν έχετε υπογράψει για κάποιον δωρεάν μήνα, λες και ξέρει καλύτερα από εμένα τι έχω υπογράψει, είναι πραγματικά για ξεχεσμα Ενημέρωσε μας για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Gv2008 said: Μα τζάμπα είναι. Το ότι μου λέει δεν έχετε υπογράψει για κάποιον δωρεάν μήνα, λες και ξέρει καλύτερα από εμένα τι έχω υπογράψει, είναι πραγματικά για ξεχεσμα Εσύ ήσουν πολύ ήρεμος στη συνομιλία αν ήμουν στην ίδια θέση θα είχε γίνει χαμός 🤣 Κρίμα, απαράδεκτοι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Just now, elkons said: Εσύ ήσουν πολύ ήρεμος στη συνομιλία αν ήμουν στην ίδια θέση θα είχε γίνει χαμός 🤣 Κρίμα, απαράδεκτοι Είμαι απλά στις καλές μου σήμερα, αλλιώς θα τον απειλούσα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα τον τρολαρα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου (edited) 7 minutes ago, Gv2008 said: Είμαι απλά στις καλές μου σήμερα, αλλιώς θα τον απειλούσα με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και θα τον τρολαρα Έχεις δίκιο μη χαλάς τη μέρα σου για αυτούς τους ηλιθιους δεν αξίζει... Αν έγινε τηλεφωνικά ή συμφωνία ζήτα την ηχογράφηση της κλήσης να τη δείτε μαζί διαφορετικά καταγγελία στην ΕΕΤΤ τζάμπα είναι αν κάνεις Οπότε οι techmaniacs.gr ας μην μας λέει μόνο πως η COSMOTE κάνει πονηριές και τη NOVA να τη βγάζει Αγία... Edited 9 Σεπτεμβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, elkons said: Έχεις δίκιο μη χαλάς τη μέρα σου για αυτούς τους ηλιθιους δεν αξίζει... Αν έγινε τηλεφωνικά ή συμφωνία ζήτα την ηχογράφηση της κλήσης να τη δείτε μαζί διαφορετικά καταγγελία στην ΕΕΤΤ τζάμπα είναι αν κάνεις Οπότε οι techmaniacs.gr ας μην μας λέει μόνο πως η COSMOTE κάνει πονηριές και τη NOVA να τη βγάζει Αγία... Ακριβώς. Ήδη ετοιμάζω δύο καταγγελίες, μια στη Vf και μια στη nova. Ειδικά στη nova σκέφτομαι και συνήγορο καταναλωτή και εξώδικο από τον δικηγόρο μου. Έναν χρόνο με ταλαιπώρησαν αυτοί. Δεν θα παίξει κανένας μαζί μου 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Gv2008 said: Ακριβώς. Ήδη ετοιμάζω δύο καταγγελίες, μια στη Vf και μια στη nova. Ειδικά στη nova σκέφτομαι και συνήγορο καταναλωτή και εξώδικο από τον δικηγόρο μου. Έναν χρόνο με ταλαιπώρησαν αυτοί. Δεν θα παίξει κανένας μαζί μου Με τη vf τι έγινε αν επιτρέπεται; αν δεν επιθυμείς να απαντήσεις εδώ πες σε προσωπικό μήνυμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Τώρα φταίει ο φίλος να τους πάει με καταγγελία και να ακυρώσει ατελώς ότι είχε κλείσει;;;; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Τώρα φταίει ο φίλος να τους πάει με καταγγελία και να ακυρώσει ατελώς ότι είχε κλείσει;;;; Πολύ καλό ακούγεται αλλά είναι φουλ δύσκολοι στη Nova να σπάσουν συμβόλαιο ατελώς περισσότερο ικανοί είναι να δώσουν την εον τελικά αλλά με αυτή τη ταλαιπωρία εγώ θα είχα φύγει. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να πάρω τα 6 πάγια που συμφώνησα, αλλιώς θα τους τρέχω μέχρι να μου δώσουν όσα μου είπαν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Gv2008 said: Δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα κάνω ότι χρειαστεί για να πάρω τα 6 πάγια που συμφώνησα, αλλιώς θα τους τρέχω μέχρι να μου δώσουν όσα μου είπαν Θα μας δώσεις και εννοείται τις εξελίξεις μην πέσει κάνεις θύμα ,κρίμα είναι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, elkons said: Θα μας δώσεις και εννοείται τις εξελίξεις μην πέσει κάνεις θύμα ,κρίμα είναι Εννοείται, θα σας ενημερώνω. Θα σας ενημερώσω κάποια στιγμή και για την ταλαιπωρία 11 μηνών που έχω με τη nova 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, elkons said: Και συ τι πήγες όλα τα κινητά; Τζάμπα θαυμασμός που μπήκε αμέσως 😆 εγώ στη θέση σου θα έψελνα αυτόν που είπε πως και η εον θα είναι τζαμπέ Δεν μπορώ να δω την φωτογραφία για να μπω στο κλίμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Antonio21 said: Δεν μπορώ να δω την φωτογραφία για να μπω στο κλίμα. Το ίδιο εδώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Ποια φωτογραφία βρε παιδιά εβαλα εγώ κάποια φωτογραφία; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Ποια φωτογραφία βρε παιδιά εβαλα εγώ κάποια φωτογραφία; Ο Gv2008 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Bas said: Ο Gv2008 Μήπως αυτές εννοείτε δεν εμφανίζοναν; 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Τις ανεβάζω ξανά 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Gv2008 said: Τις ανεβάζω ξανά Τώρα μάλιστα... Thanks! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Bas said: Τώρα μάλιστα... Thanks! Να σαι καλά φίλε! Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σχολιάσω απο αυτή τη συνομιλία. Απλά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ και ήμουν και στις καλές μου. Δεν ψάχτηκα για κράξιμο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου @Nickchris36 Θέλω σοβαρή και επίσημη απάντηση Η αγαπημένη μας NOVA πότε θα μας ανοίξει τα mmWave της ;;; 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, elkons said: @Nickchris36 Θέλω σοβαρή και επίσημη απάντηση Η αγαπημένη μας NOVA πότε θα μας ανοίξει τα mmWave της ;;; Τα ποια;;;αχαχαχαχα, Γέλασα με όρεξη,😅😆 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Ακριβώς. Ήδη ετοιμάζω δύο καταγγελίες, μια στη Vf και μια στη nova. Ειδικά στη nova σκέφτομαι και συνήγορο καταναλωτή και εξώδικο από τον δικηγόρο μου. Έναν χρόνο με ταλαιπώρησαν αυτοί. Δεν θα παίξει κανένας μαζί μου 👍👍👍👍👍👍 3 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, elkons said: @Nickchris36 Θέλω σοβαρή και επίσημη απάντηση Η αγαπημένη μας NOVA πότε θα μας ανοίξει τα mmWave της ;;; Οπως σε ενημέρωσα την προηγούμενη εβδομάδα, λειτουργία δίκτυο 5G+ SA με N1,N28,N78 και mmWave στην εξωτική Ψιμυθο. Επίσης το νησί έχει οπτικές ίνες από άκρη σε άκρη ενώ πρόσφατα ενεργοποιήθηκε και το 6G πιλοτικά 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Σεπτεμβρίου Σε φέτες έκοψε την United η BC Partners Η στήλη έγραφε πρόσφατα για το …εφιαλτικό σενάριο επιστροφή της βρετανικής Apax Partners στη Nova (η Apax ήταν η εταιρεία που οδήγησε σε χρεοκοπία την Wind). Φαίνεται, όμως, πως οι Βρετανοί κτυπούν άλλες θυγατρικές της United Group και όχι τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό όμιλο. Η BC Partners που έχει την πλειοψηφία της United Group τρέχει παράλληλους διαγωνισμούς για ξεχωριστές θυγατρικές σε διάφορες χώρες των Βαλκανίων όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Βουλγαρία, κ.ο.κ. Για την Nova στην Ελλάδα εδώ και καιρό διαβάζουμε πως ενδιαφέρονται δύο αραβικοί όμιλοι, η Etisalat από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Saudi Telecom από τη Σαουδική Αραβία. Στο κάδρο είναι και οι επενδυτικές εταιρείες Warburg Pincus και Searchlight Capital Partners. Η στήλη στοιχηματίζει στους Άραβες, αν δώσουν το οκ οι Βρυξέλλες. Για να λέμε και κανέναν καλό λόγο, ο Νίκος Σταθόπουλος της BC Partners συνέβαλε στην εξυγίανση του τηλεπικοινωνιακού τοπίου στην Ελλάδα αποκτώντας την «προβληματική» Forthnet, μέσω της United, και συγχωνεύοντάς την με την Wind. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts