ilka71 Δημ. August 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2024 βάλαμε eon σήμερα με 25+3 ευρώ για τα cosmote. στο ίδιο όνομα είχαμε κινητό συμβόλαιο όλα απεριόριστα, και σταθερό 200αρα με πάγιο 54 ευρώ(κινητό, σταθερό). δηλαδή πλέον θα δίνουμε 54+28 =82 ευρώ για όλα αυτά. δεν είναι πολλά; εάν κάποιος έρθει τώρα στην Νόβα πόσο του τα δίνει όλα αυτά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2024 7 minutes ago, ilka71 said: βάλαμε eon σήμερα με 25+3 ευρώ για τα cosmote. στο ίδιο όνομα είχαμε κινητό συμβόλαιο όλα απεριόριστα, και σταθερό 200αρα με πάγιο 54 ευρώ(κινητό, σταθερό). δηλαδή πλέον θα δίνουμε 54+28 =82 ευρώ για όλα αυτά. δεν είναι πολλά; εάν κάποιος έρθει τώρα στην Νόβα πόσο του τα δίνει όλα αυτά; Είναι αρκετά. Οποιος φέρει κινητό σταθερό και tv του δίνουν EIN στα 21 ευρώ και έχει μέσα και cosmote 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2024 18 minutes ago, ilka71 said: βάλαμε eon σήμερα με 25+3 ευρώ για τα cosmote. στο ίδιο όνομα είχαμε κινητό συμβόλαιο όλα απεριόριστα, και σταθερό 200αρα με πάγιο 54 ευρώ(κινητό, σταθερό). δηλαδή πλέον θα δίνουμε 54+28 =82 ευρώ για όλα αυτά. δεν είναι πολλά; εάν κάποιος έρθει τώρα στην Νόβα πόσο του τα δίνει όλα αυτά; Είναι αρκετά πιστεύω. Με την Nova πως πάει; σε προηγούμενα σχόλια σου στο τοπικ είχα δει πως είσαι δυσαρεστιμένος από τη Nova,ενώ παράλληλα σε κάτι μήνες θα κάνεις και φορητότητα στη πράσινη. Ισχύ ακόμα αυτή η κατάσταση με τη Nova ή υπάρχει κάποια βελτίωση σε ολο αυτό το διάστημα είτε στη κινητή είτε στη σταθερή; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 7 ώρες πριν, elkons said: Είναι αρκετά πιστεύω. Με την Nova πως πάει; σε προηγούμενα σχόλια σου στο τοπικ είχα δει πως είσαι δυσαρεστιμένος από τη Nova,ενώ παράλληλα σε κάτι μήνες θα κάνεις και φορητότητα στη πράσινη. Ισχύ ακόμα αυτή η κατάσταση με τη Nova ή υπάρχει κάποια βελτίωση σε ολο αυτό το διάστημα είτε στη κινητή είτε στη σταθερή; στα κινητά τα ίδια χάλια είναι αλλά θέλαμε τα αθλητικά τώρα και αναγκαστικά κάναμε την σύμβαση για την eon. πλέον όταν τελειώσει το συμβόλαιο θα επαναδιαπραγματευτω για όλο το πακέτο μάλλον για κοσμοτε η εάν μείνουμε nova (εάν έχουν φτιάξει τα πράγματα στο σήμα) με πολύ χαμηλότερη τιμή. μου φαίνονται πολλά τώρα που το σκέφτομαι. βέβαια τα 3 κινητά ήταν 21 ευρώ το καθένα ολα απεριόριστα και η 200αρα fiber στα 33.γινόταν χαμηλότερα ;τότε δεν νομίζω 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Περιπέτειες με την Nova No.2 Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μου ανεβαίνουν(χωρίς επανασυντονισμό)τα αθλητικά κανάλια της πράσινης. Πατάω να δω ένα,αλλά με γυρνάνε στο κανάλι της Βουλής TV. Λέω ακόμα αρχή είναι θα φτιάξει. Με παίρνει τηλ ο πατέρας μου πριμ από λίγο και μου λέει δεν παίζουν. Παίρνω από την δουλειά το 13700 και το Bot κάνει έλεγχο για περίπου δύο λεπτά και μου λέει κάλεσε εκπρόσωπο και μου το κλείνει. Ξανά παίρνω βγαίνει εκπρόσωπος όπου μου λέει:"Από τις 08:00 ξεκινάμε την σταδιακή ενεργοποίηση των καναλιών". Ωραία λέω μέσα μου και τον ρωτάω το αυτονόητο:"Άρα μέσα στην ημέρα θα τα λάβω;;;;" και μου απαντάει με κάπως περίεργο ύφος σαν να ξαφνιάστηκε με την ερώτηση:"Δεν το γνωρίζω,καθώς όπως έχουμε ενημερωθεί η σταδιακή ενεργοποίηση θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου το βράδυ". Εκεί δεν άντεξα,αλλά σεβάστηκα τον χώρο που ήμουν και του λέω:"Αν εγώ τα λάβω σε δύο μέρες δεν είμαι αδικημένος από την δωρεάν περίοδο;;;;" και μου απαντάει:"Σας είπα δεν γνωρίζω πότε θα ενεργοποιηθούν στην σύνδεση σας". Κάπου εκεί τον ευχαρίστησα και το έκλεισα. Δύο πράγματα θέλω μα ρωτήσω: 1)τα έχει λάβει κάποιος άλλος;;;; 2)λέει πουθενά στην ιστοσελίδα ή στο μήνυμα που λάβαμε πριν από κάποιες μέρες για σταδιακή ενεργοποίηση έως 25 Αυγούστου;;;; Μου έρχεται αν τα βάλει η Vodafone tv να πληρώσω εξ ολοκλήρου μια συνδρομή πάρα να δώσω τα 3 ευρώ εδώ. Βέβαια θα το σκεφτώ πολύ 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Μόλις το δοκίμασα παίζουν κανονικά. 2 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Περιπέτειες με την Nova No.2 Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μου ανεβαίνουν(χωρίς επανασυντονισμό)τα αθλητικά κανάλια της πράσινης. Πατάω να δω ένα,αλλά με γυρνάνε στο κανάλι της Βουλής TV. Λέω ακόμα αρχή είναι θα φτιάξει. Με παίρνει τηλ ο πατέρας μου πριμ από λίγο και μου λέει δεν παίζουν. Παίρνω από την δουλειά το 13700 και το Bot κάνει έλεγχο για περίπου δύο λεπτά και μου λέει κάλεσε εκπρόσωπο και μου το κλείνει. Ξανά παίρνω βγαίνει εκπρόσωπος όπου μου λέει:"Από τις 08:00 ξεκινάμε την σταδιακή ενεργοποίηση των καναλιών". Ωραία λέω μέσα μου και τον ρωτάω το αυτονόητο:"Άρα μέσα στην ημέρα θα τα λάβω;;;;" και μου απαντάει με κάπως περίεργο ύφος σαν να ξαφνιάστηκε με την ερώτηση:"Δεν το γνωρίζω,καθώς όπως έχουμε ενημερωθεί η σταδιακή ενεργοποίηση θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου το βράδυ". Εκεί δεν άντεξα,αλλά σεβάστηκα τον χώρο που ήμουν και του λέω:"Αν εγώ τα λάβω σε δύο μέρες δεν είμαι αδικημένος από την δωρεάν περίοδο;;;;" και μου απαντάει:"Σας είπα δεν γνωρίζω πότε θα ενεργοποιηθούν στην σύνδεση σας". Κάπου εκεί τον ευχαρίστησα και το έκλεισα. Δύο πράγματα θέλω μα ρωτήσω: 1)τα έχει λάβει κάποιος άλλος;;;; 2)λέει πουθενά στην ιστοσελίδα ή στο μήνυμα που λάβαμε πριν από κάποιες μέρες για σταδιακή ενεργοποίηση έως 25 Αυγούστου;;;; Μου έρχεται αν τα βάλει η Vodafone tv να πληρώσω εξ ολοκλήρου μια συνδρομή πάρα να δώσω τα 3 ευρώ εδώ. Βέβαια θα το σκεφτώ πολύ 1) Τα έχω λάβει, δεν λειτουργούν όμως με πετάει σε άκυρα κανάλια ενώ στη Cosmote tv έχουν λειτουργήσει τα πάντα. 2) Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. Δεν σχετίζεται η Vodafone με το αθλητικό περιεχόμενο Cosmote/nova. Σήμερα βρήκα αυτή τη προσφορά από τη Nova στο Instagram. [1 like είχε από τους ίδιους 🥲] Edited August 23, 2024 by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Ούτε εγώ μπορώ να τα δω τα κανάλια της cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 16 minutes ago, elkons said: Δεν σχετίζεται η Vodafone με το αθλητικό περιεχόμενο Cosmote/nova. Εννοώ αν τα πάρει και η Vodafone που είναι σε συζητήσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 8 minutes ago, aektzhs 1 said: Εννοώ αν τα πάρει και η Vodafone που είναι σε συζητήσεις Μέχρι στιγμής ας είναι σε ότι και να συζητάει δεν αλλάζει κάτι επειδή η σύμβαση Cosmote tv με Nova είναι 3 χρόνια συμφωνίας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 16 minutes ago, elkons said: Μέχρι στιγμής ας είναι σε ότι και να συζητάει δεν αλλάζει κάτι επειδή η σύμβαση Cosmote tv με Nova είναι 3 χρόνια συμφωνίας Όχι η συμφωνία δεν είναι κλειστή. Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή,ο οποιοσδήποτε παροχος να τα προβάλλει αρκεί να τα βρουν μεταξύ τους στο οικονομικό κομμάτι Προς το παρόν ο πατέρας μου ακόμα βλέπει μία μαύρη οθόνη και με άσπρα γράμματα:"Πληροφορίες (και ακριβώς από κάτω)Ε016 No valid entitlement". Εντωμεταξύ ούτε ένα πλαίσιο δεν έχουν βάλει στο μήνυμα όπως στον παλιό αποκωδικοποιτή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 9 minutes ago, aektzhs 1 said: Όχι η συμφωνία δεν είναι κλειστή. Μπορεί οποιαδήποτε στιγμή,ο οποιοσδήποτε παροχος να τα προβάλλει αρκεί να τα βρουν μεταξύ τους στο οικονομικό κομμάτι Προς το παρόν ο πατέρας μου ακόμα βλέπει μία μαύρη οθόνη και με άσπρα γράμματα:"Πληροφορίες (και ακριβώς από κάτω)Ε016 No valid entitlement". Εντωμεταξύ ούτε ένα πλαίσιο δεν έχουν βάλει στο μήνυμα όπως στον παλιό αποκωδικοποιτή Εμένα απλά κολλάει δεν έχει φωνή ούτε εικόνα κάτι γραμμές και μετά κωδικό σφάλματος Ε016 Δεν θα θέλουν οι αλλες 2,δεν τους συμφέρει και οι 3 να έχουν ίδιο αθλητικό περιεχόμενο, δεν έχει κάτι να τους δώσει η vf. ANT1+ με vf tv είναι καλύτερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Γύρισα σπίτι πριν από λίγο και αποφάσισα να κάνω τις συμβουλές που έδωσαν σε φίλο από την Αθήνα(από την πράσινη)που είχε το ίδιο θέμα. Κάλεσε στο αντίστοιχο τηλεφωνικό κέντρο και του είπαν ότι σύντομα θα μπουν ενώ του συνέστησαν να βγάλει και να βάλει τον αποκωδικοποιητή στην πρίζα και στην συνέχεια να κάνει σάρωση. Τελικά δεν χρειάστηκε γιατί τσέκαρα το κανάλι Premier League και είδε ότι και στο δορυφορικό του είχαν ενεργοποιηθεί(καθυστέρηση στο τηλεφωνικό κέντρο έλεγε η κασέτα περίπου μιάμιση ώρα,αλλά τελικά στα 20 λεπτά εξυπηρετήθηκε). Κάνω και εγώ τις ίδιες κινήσεις και τζίφος. Παίρνω εκ νέου το 13700 στο οποίο και είχαν βάλει κασέτα που λέει έως 25 Αυγούστου θα ενεργοποιηθούν σταδιακά. Αφού περιμένω κάνα δεκάλεπτο συνδέθηκα με εκπρόσωπο που μόνο εκκαθαριστικό της Εφορίας δεν μου ζήτησε(ζητησε αριθμό τηλεφωνικής γραμμής,ΑΦΜ,ΑΔΤ και κάρτα αποκωδικοποιητή). Αφού με έβαλε να κάτσω μπροστά στην τηλεόραση με βάζει για λίγα δευτερόλεπτα στην αναμονή και μου απαντάει αυτολεξεί:"Βρισκόμαστε σε φάση ενεργοποίησης των καναλιών στους δικαιούχους. Από ότι φαίνεται είστε δικαιούχος οπότε μην σαν ανησυχεί το γεγονός ότι βγάζει κωδικό σφάλματος E016. Μέχρι τις 26 Αυγούστου το πολύ θα έχετε και εσείς πρόσβαση" Του λέω πρώτον δεν το έχετε βάλει στην ιστοσελίδα και δεύτερον αν εγώ ενεργοποιηθώ έστω και μία μέρα αργότερα θα είμαι χαμένος. Χώρια του λέω του γεγονότος ότι η κασέτα έλεγε έως 25 του μηνός και εσείς έως 26 Αυγούστου. Μου προτείνει εναλλακτική να το γυρίσω στο διαδικτυακό όταν του είπα ότι θέλω να δω την ομάδα μου αύριο. Δεν ξέρω μου φαίνεται εδώ το ξεκίνησαν με μπάχαλο Τέλος τον ρώτησα με ποια σειρά και με ποια κριτήρια πάει η ενεργοποίηση;;;;Σίγουρα του λέω όχι με βάση το πόσα χρόνια έχει ο συνδρομητής στην εταιρεία σας γιατί εγώ είμαι πάνω από 10 χρόνια και με βάζει πάλι σε αναμονή για λίγα δευτερόλεπτα για να μου πει ότι δεν γνωρίζει. Δεν τα βάζω με τα παιδιά που την εταιρία προφανώς 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 22 minutes ago, aektzhs 1 said: Γύρισα σπίτι πριν από λίγο και αποφάσισα να κάνω τις συμβουλές που έδωσαν σε φίλο από την Αθήνα(από την πράσινη)που είχε το ίδιο θέμα. Κάλεσε στο αντίστοιχο τηλεφωνικό κέντρο και του είπαν ότι σύντομα θα μπουν ενώ του συνέστησαν να βγάλει και να βάλει τον αποκωδικοποιητή στην πρίζα και στην συνέχεια να κάνει σάρωση. Τελικά δεν χρειάστηκε γιατί τσέκαρα το κανάλι Premier League και είδε ότι και στο δορυφορικό του είχαν ενεργοποιηθεί(καθυστέρηση στο τηλεφωνικό κέντρο έλεγε η κασέτα περίπου μιάμιση ώρα,αλλά τελικά στα 20 λεπτά εξυπηρετήθηκε). Κάνω και εγώ τις ίδιες κινήσεις και τζίφος. Παίρνω εκ νέου το 13700 στο οποίο και είχαν βάλει κασέτα που λέει έως 25 Αυγούστου θα ενεργοποιηθούν σταδιακά. Αφού περιμένω κάνα δεκάλεπτο συνδέθηκα με εκπρόσωπο που μόνο εκκαθαριστικό της Εφορίας δεν μου ζήτησε(ζητησε αριθμό τηλεφωνικής γραμμής,ΑΦΜ,ΑΔΤ και κάρτα αποκωδικοποιητή). Αφού με έβαλε να κάτσω μπροστά στην τηλεόραση με βάζει για λίγα δευτερόλεπτα στην αναμονή και μου απαντάει αυτολεξεί:"Βρισκόμαστε σε φάση ενεργοποίησης των καναλιών στους δικαιούχους. Από ότι φαίνεται είστε δικαιούχος οπότε μην σαν ανησυχεί το γεγονός ότι βγάζει κωδικό σφάλματος E016. Μέχρι τις 26 Αυγούστου το πολύ θα έχετε και εσείς πρόσβαση" Του λέω πρώτον δεν το έχετε βάλει στην ιστοσελίδα και δεύτερον αν εγώ ενεργοποιηθώ έστω και μία μέρα αργότερα θα είμαι χαμένος. Χώρια του λέω του γεγονότος ότι η κασέτα έλεγε έως 25 του μηνός και εσείς έως 26 Αυγούστου. Μου προτείνει εναλλακτική να το γυρίσω στο διαδικτυακό όταν του είπα ότι θέλω να δω την ομάδα μου αύριο. Δεν ξέρω μου φαίνεται εδώ το ξεκίνησαν με μπάχαλο Τέλος τον ρώτησα με ποια σειρά και με ποια κριτήρια πάει η ενεργοποίηση;;;;Σίγουρα του λέω όχι με βάση το πόσα χρόνια έχει ο συνδρομητής στην εταιρεία σας γιατί εγώ είμαι πάνω από 10 χρόνια και με βάζει πάλι σε αναμονή για λίγα δευτερόλεπτα για να μου πει ότι δεν γνωρίζει. Δεν τα βάζω με τα παιδιά που την εταιρία προφανώς Γύρνα το Cosmote ή απείλησε πως θα πας στη Cosmote να δούμε τι θα πουν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: (καθυστέρηση στο τηλεφωνικό κέντρο έλεγε η κασέτα περίπου μιάμιση ώρα,αλλά τελικά στα 20 λεπτά εξυπηρετήθηκε) https://youtube.com/watch?v=c6XJNgCLntY&t=26 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Για το φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης: "...η επιβάρυνση αυτή αντίκειται στην κοινοτική νομοθεσία αλλά και στο ελληνικό συνταγματικό πλαίσιο και στην αρχή της ίσης φορολόγησης. Αν συνεχιστεί αυτή η διάκριση εις βάρος της ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης των υπηρεσιών pay TV στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι θα αποφύγουμε ένα τέτοιο σενάριο και ότι κυβέρνηση και πάροχοι θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε ένα θετικό πλαίσιο για τους καταναλωτές, με πρωτοβουλίες όπως αυτή για την ανταλλαγή αθλητικού περιεχομένου" καταλήγει ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Παναγιώτης Γεωργιόπουλος. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Πρέπει να καταργηθεί ο φόρος. 2 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Ακόμα και στο κατάστημα νόβα λειτουργούν τα κανάλια Cosmote tv μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν ακόμα.... 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 10 minutes ago, elkons said: Ακόμα και στο κατάστημα νόβα λειτουργούν τα κανάλια Cosmote tv μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν ακόμα.... 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads Είσαι με δορυφόρο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 (edited) 1 hour ago, Antonio21 said: Πρέπει να καταργηθεί ο φόρος. Εγώ συμφωνώ με αυτό που λέει ο CEO της Nova. Ας μεταφέρουν την έδρα έξω, με αυτό το ξεφτιλισμένο κράτος, άκρη δεν βγάζεις. Μιας πιάνει τον κώλο και με τα δύο χέρια, για να έχουμε συνδρομητική. 10% φόρο και 24% ΦΠΑ, αν είναι δυνατόν! Ας πάει η Nova σε κάποια χώρα των Βαλκανίων λόγω United Group. Για τον ΟΤΕ είναι πιο δύσκολο, καθώς χρειάζεται έγκριση του Δημοσίου, λόγω συμμετοχής στο Δ.Σ. και το μετοχικό κεφάλαιο της ΟΤΕ ΑΕ. 15 minutes ago, elkons said: Ακόμα και στο κατάστημα νόβα λειτουργούν τα κανάλια Cosmote tv μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν ακόμα.... 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads Ούτε εμένα παίζουν. Nova μέσω δορυφόρου. 15 minutes ago, elkons said: Ακόμα και στο κατάστημα νόβα λειτουργούν τα κανάλια Cosmote tv μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν ακόμα.... 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads 5bfeac085e374186167d3b9155a0c3c5.mp4 6 MB · 0 downloads Edited August 23, 2024 by MIKU 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 (edited) 9 minutes ago, Gv2008 said: Είσαι με δορυφόρο; Ίντερνετ Θα το κόψω έχω ήδη Cosmote tv και λειτουργούν τα Nova sports. Edited August 23, 2024 by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Just now, elkons said: Ίντερνετ Πολύ περίεργο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Just now, Gv2008 said: Πολύ περίεργο. Δεν ξέρω,τα ίδια και σε ένα γνωστό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 11 minutes ago, MIKU said: Ούτε εμένα παίζουν. Nova μέσω δορυφόρου. Εσύ αφού έχεις και full pack του ανταγωνισμού έχεις κόψει ήδη 4 minutes ago, Gv2008 said: Πολύ περίεργο. 3 minutes ago, elkons said: Δεν ξέρω,τα ίδια και σε ένα γνωστό Εμένα δορυφορικό τίποτα ακόμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Πλέον ούτε nova sports δεν μου λειτουργούν .... Πάλι καλά έχω τη Cosmote και θα δω τον αγώνα. Ακόμα και στη Cosmote λειτουργούν τα nova.. κατάντια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts