mr_pepe Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 8, 2013 καλησπερα !!! μια βοηθεια θα ηθελα αν γινεται εδω και δυο μηνες εχω ενα προβλημα με το κομπιουτερ αρχισε "κλεινωντας μονο του" συνεχισε "να σερνεται" και γενικα να κανει 10 ωρες για να κανει κατι ξαναετρεξα τα windows xp που ειχα και τα ιδια εκανα φορματ και ξαναεγκατσταση των windows χθες και παλι τιποτα ανοιγει και χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα εχω CPU στο 100 και δεν κανει τιποτα εβαλα ενα usb στικακι για να περασω drivers και ενω το βλεπει σαν hardware δεν τρεχει το προγραμμα εγκαταστασης για να το ανοιξει ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ;;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 καλησπερα !!! μια βοηθεια θα ηθελα αν γινεται εδω και δυο μηνες εχω ενα προβλημα με το κομπιουτερ αρχισε "κλεινωντας μονο του" συνεχισε "να σερνεται" και γενικα να κανει 10 ωρες για να κανει κατι ξαναετρεξα τα windows xp που ειχα και τα ιδια εκανα φορματ και ξαναεγκατσταση των windows χθες και παλι τιποτα ανοιγει και χωρις να τρεχει κανενα προγραμμα εχω CPU στο 100 και δεν κανει τιποτα εβαλα ενα usb στικακι για να περασω drivers και ενω το βλεπει σαν hardware δεν τρεχει το προγραμμα εγκαταστασης για να το ανοιξει ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ;;; Τι έχεις συνδεδεμένο πάνω στον υπολογιστή? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. October 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 ρουτερ,ηχεια,μικροφωνο,καμερα αλλα ετσι κι αλλιως τιποτα απ αυτα δεν τα "βλεπει" για το ρουτερ μαλιστα δεν μου δινει καν την επιλογη LAN για να παρω IP και να κανω συνδεση Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία και δες εαν και εκεί έχεις 100% cpu. Εαν Ναι τότε ξεκίνα από μνήμες, κάρτα γραφικών ... μητρική Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. November 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 τελικα μητρικη εχει καει ενα ανεμηστηρσκι Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 τελικα μητρικη εχει καει ενα ανεμηστηρσκι Φθηνά την έβγαλες. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά του πέρασε με format άρα μάλλον ήταν ιός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πράγμα αλλά του πέρασε με format άρα μάλλον ήταν ιός. Ή ιός θα ήταν ή θα σκάλωσε driver. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pda_expert Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Ή ιός θα ήταν ή θα σκάλωσε driver. Γίνεται αυτό?? Ε όπως και να'χει έστρωσε. Ήταν φριχτό πάντως, κόντεψε να καεί ο τόπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Γίνεται αυτό?? Ε όπως και να'χει έστρωσε. Ήταν φριχτό πάντως, κόντεψε να καεί ο τόπος! Φυσικά και γίνεται. Τουλάχιστον όσο έκαιγε ας έκανες και κάνα τοστάκι ή αυγό:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts