Jump to content

Πρόβλημα με bluetooth...

bpanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια καλημερα, κι εγω το ιδιο προβλημα, μετα απο λιγο χανεται η επαφη με το bt ακουγετε αντιλαλος και ο απεναντι δε με ακουει...μεγαλο προβλημα, ιδιως οταν οδηγεις...

ειναι πραγματικα προβλημα. δεν το γνωριζουν στην samsung να το διορθωσουν?

στην 4.3 υπαρχει ακομα το προβλημα??

Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας.

ειναι πραγματικα προβλημα. δεν το γνωριζουν στην samsung να το διορθωσουν?

στην 4.3 υπαρχει ακομα το προβλημα??

Δεν ξερω αν το ξερουν, μα το ιδιο προβλημα υπαρχει και στην 4.3 σημερα εβαλα το προγραμματακι απο το play store που εγραψαν τα παιδια απεγκατεστησα και το viber θα δω...ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Δεν ξερω αν το ξερουν, μα το ιδιο προβλημα υπαρχει και στην 4.3 σημερα εβαλα το προγραμματακι απο το play store που εγραψαν τα παιδια απεγκατεστησα και το viber θα δω...ελπιζω να ειναι ολα καλα...

Ποιο πρόγραμμα;

Το bt on call σήμερα εκανα2 κλήσεις και ηταν ολα ok, θα δω αύριο που είναι μερα δουλειάς και θα κανω αρκετα...

Καλησπέρα, τα νεα ειναι Χαρούμενα, σημερα με πανω απο 20 κλήσεις και το bt δεν παρουσίασε κανενα μα κανένα πρόβλημα, ειμαι καταενθουσιασμενος, ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι ειναι ok...νομιζω βρεθηκε η λυση για οσους έχουν το ίδιο θέμα. ..αν υπαρξη προβλημα αργότερα (ελπίζω πως όχι) θα ενημερώσω. ...

Καλησπέρα, τα νεα ειναι Χαρούμενα, σημερα με πανω απο 20 κλήσεις και το bt δεν παρουσίασε κανενα μα κανένα πρόβλημα, ειμαι καταενθουσιασμενος, ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι ειναι ok...νομιζω βρεθηκε η λυση για οσους έχουν το ίδιο θέμα. ..αν υπαρξη προβλημα αργότερα (ελπίζω πως όχι) θα ενημερώσω. ...

Με την 4.3;

• 10 months later...

Παιδιά καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας!

Μια βοήθεια! Αγόρασα το plantronics M25 και όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο όλοι οι ήχοι ειδοποιήσεων ακούγονται στο ακουστικό του bluetooth και όχι στη συσκεύη. Όλοι εκτός από τον ήχο κλήσης. Οπότε αργώ να δω τα μηνύματα, viber, what's app κλπ... Γιατί σ αυτά κάνει μόνο δόνηση και ο ήχος πάει στο ακουστικό. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω για να ακούγονται κανονικά;

iphone 4s...

Edited by DLS