pangeo68 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 παιδια καλημερα, κι εγω το ιδιο προβλημα, μετα απο λιγο χανεται η επαφη με το bt ακουγετε αντιλαλος και ο απεναντι δε με ακουει...μεγαλο προβλημα, ιδιως οταν οδηγεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ειναι πραγματικα προβλημα. δεν το γνωριζουν στην samsung να το διορθωσουν? στην 4.3 υπαρχει ακομα το προβλημα?? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ειναι πραγματικα προβλημα. δεν το γνωριζουν στην samsung να το διορθωσουν? στην 4.3 υπαρχει ακομα το προβλημα?? Δεν ξερω αν το ξερουν, μα το ιδιο προβλημα υπαρχει και στην 4.3 σημερα εβαλα το προγραμματακι απο το play store που εγραψαν τα παιδια απεγκατεστησα και το viber θα δω...ελπιζω να ειναι ολα καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν ξερω αν το ξερουν, μα το ιδιο προβλημα υπαρχει και στην 4.3 σημερα εβαλα το προγραμματακι απο το play store που εγραψαν τα παιδια απεγκατεστησα και το viber θα δω...ελπιζω να ειναι ολα καλα... Ποιο πρόγραμμα; Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Το bt on call σήμερα εκανα2 κλήσεις και ηταν ολα ok, θα δω αύριο που είναι μερα δουλειάς και θα κανω αρκετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Καλησπέρα, τα νεα ειναι Χαρούμενα, σημερα με πανω απο 20 κλήσεις και το bt δεν παρουσίασε κανενα μα κανένα πρόβλημα, ειμαι καταενθουσιασμενος, ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι ειναι ok...νομιζω βρεθηκε η λυση για οσους έχουν το ίδιο θέμα. ..αν υπαρξη προβλημα αργότερα (ελπίζω πως όχι) θα ενημερώσω. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Καλησπέρα, τα νεα ειναι Χαρούμενα, σημερα με πανω απο 20 κλήσεις και το bt δεν παρουσίασε κανενα μα κανένα πρόβλημα, ειμαι καταενθουσιασμενος, ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι ειναι ok...νομιζω βρεθηκε η λυση για οσους έχουν το ίδιο θέμα. ..αν υπαρξη προβλημα αργότερα (ελπίζω πως όχι) θα ενημερώσω. ... Με την 4.3; Καλησπέρα, τα νεα ειναι Χαρούμενα, σημερα με πανω απο 20 κλήσεις και το bt δεν παρουσίασε κανενα μα κανένα πρόβλημα, ειμαι καταενθουσιασμενος, ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι ειναι ok...νομιζω βρεθηκε η λυση για οσους έχουν το ίδιο θέμα. ..αν υπαρξη προβλημα αργότερα (ελπίζω πως όχι) θα ενημερώσω. ... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ναι με την 4.3 και σημερα με παρα πολλα τηλ. ολα καλα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ωραία, άλλος ένας χωρίς πρόβλημα! :) Ποιο ΒΤ ακουστικό έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangeo68 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Εχω το kanen (απο Κινα μεριά) πολυ καλό και ιδιαίτερα αξιόπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DLS Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα και καλωσήρθα στην παρέα σας! Μια βοήθεια! Αγόρασα το plantronics M25 και όταν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο όλοι οι ήχοι ειδοποιήσεων ακούγονται στο ακουστικό του bluetooth και όχι στη συσκεύη. Όλοι εκτός από τον ήχο κλήσης. Οπότε αργώ να δω τα μηνύματα, viber, what's app κλπ... Γιατί σ αυτά κάνει μόνο δόνηση και ο ήχος πάει στο ακουστικό. Ξέρει κανείς τί μπορώ να κάνω για να ακούγονται κανονικά; iphone 4s... Edited December 3, 2014 by DLS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts