Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεις να μου δώσεις και τες ρυθμισεις που εχετε μην κανω καμια λαλακια;
δες την υπογραφή μου.

Δεν ξέρω γιατί τρελαίνεστε ε ρυθμίσεις και κερνελ έχω την ωμέγα με τον δικό της κερνελ χωρίς ρυθμίσεις χωρίς καν πρόγραμμα για να ξέρω που βρίσκετε και το κινητό πετάει όσο για την μπαταρία είμαι στα ίδια επίπεδα και από μερικές φώτο πολύ καλύτερος έχω με wifi το 24ωρο 7 με 7:30 ώρες οθόνη.

μήπως τσάμπα παιδεύεστε?

να μου πεις χόμπι είναι και την πλακα μας κάνουμε οκ το δέχομαι έτσι και επαυξάνω. ..

πάντα φιλικα...

δες την υπογραφή μου.

:up: ευχαριστω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

να μου πεις χόμπι είναι και την πλακα μας κάνουμε οκ το δέχομαι έτσι και επαυξάνω. ..

πάντα φιλικα...

έτσι είναι ρε φίλε, αφού ξέρεις ,για εμάς που έχουμε το μικρόβιο εάν δεν σκαλίξεις δεν γίνεται:lol:

Ναι απλά μένιο οτι μας λες το υποστηρίζεις με αποδείξεις. Π.χ. screenshots απο μπαταρία κλπ. Οπότε γιατί να μην δεχτούμε οτι ο civato εχει τον καλύτερο kernel ?

τον καλύτερο κερνελ πολύ υποκειμενικό αυτό και δεν μπορείς εύκολα να το αποδείξεις ας μείνουμε στο ότι όλοι είναι καλοί και κάνουμε το χόμπι μας αυτό το λέω γιατί και εγώ έχω φώτο με τους δικούς μου χρόνους και είναι καλύτεροι αυτό όμως παίζει ρόλο και η χρήση που κάνει ο καθένας ....

συγνώμη για το διπλό ποςτ αλλά είναι λόγο ταπαταλκ και φώτο [ATTACH]42759[/ATTACH][ATTACH]42760[/ATTACH]

τι λες για τους δικούς μου χρόνους?

[ATTACH]42761[/ATTACH][ATTACH]42762[/ATTACH]

Προσπαθώ και γω να ανεβάσω 2 φώτο.

Αν και δεν πάει καλά και δεν εμφανιστούν σορρυ.

Αν πάλι εμφανιστούν τότε νομίζω ότι πρέπει να είμαι ικανοποιημενος.

Αυτά είναι απο xnote 12.

Τώρα φοράω xnote 13 η οποία τα πάει εξίσου καλά αν όχι καλύτερα

Και σημερινές μεxnote 13 και τον κερνελ της. 3g Dataπάντα ανοιχτά ακόμα και το 8αωρο που κοιμήθηκα

Περιέχονται επίσης 25 λεπτά τηλέφωνο.

[ATTACH]42763[/ATTACH][ATTACH]42764[/ATTACH][ATTACH]42765[/ATTACH]

Edited by christou

Οπότε γιατί να μην δεχτούμε οτι ο civato εχει τον καλύτερο kernel ?
Είπα εγώ το αντίθετο. Τι εννοείς Κοσμά μπερδεύτηκα.

συγνώμη για το διπλό ποςτ αλλά είναι λόγο ταπαταλκ και φώτο [ATTACH]42759[/ATTACH][ATTACH]42760[/ATTACH]

τι λες για τους δικούς μου χρόνους?

Καλά είσαι.Και από άλλες σύγκρισης που κάναμε η μπαταρία μας έχει περίπου την ίδια κατανάλωση.

Εννοω οτι οντως ισως ειναι ο καλυτερος. Με το cpu spy παρακολουθω τις συχνοτητες
Δες πώς δουλεύει εμένα.

εγω με στοκ τα παντα (5 μερες το κινητο ) και full sync ,4g , λιγο τηλεφωνο , λιγο παιχνιδι ειμαι στα 70% μετα απο 19 ωρες

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

Και σημερινές μεxnote 13 και τον κερνελ της. 3g Dataπάντα ανοιχτά ακόμα και το 8αωρο που κοιμήθηκα

Περιέχονται επίσης 25 λεπτά τηλέφωνο.

[ATTACH]42763[/ATTACH][ATTACH]42764[/ATTACH][ATTACH]42765[/ATTACH]

εδώ φαίνεται να πηγαίνει υπέροχα έχει από τους καλύτερους χρόνους που έχουμε δει πες μας τι θα δείξει η οθόνη όταν κατέβει και άλλο η μπαταρία.

Έκλεισε με 1 μέρα και περίπου 15 ώρες αναμονή 6 ώρες και 35 λεπτά οθόνη 1 ώρα περίπου τηλεφωνικές κλήσεις. Το σημαντικό είναι ότι ήταν συνεχώς με 3g Data ενεργα ακόμα και όταν για λίγο βρέθηκα σε wifi αλλά δεν το πολυ δούλεψα εκεί, όπως φαίνεται και στην φώτο.

Bluetooth headset και Gps συνεχώς επίσης ανοικτά

Edited by christou

Ο νέος κερνελ δείχνει να τα πάει περίφημα. Με την ίδια χρήση όταν ήμουν στο 70% είχα περίπου 2 ώρες οθόνη, τώρα είμαι στις τρεις δηλαδή χάνει 10% ανά μια ώρα οθόνη.

Ο νέος κερνελ δείχνει να τα πάει περίφημα. Με την ίδια χρήση όταν ήμουν στο 70% είχα περίπου 2 ώρες οθόνη, τώρα είμαι στις τρεις δηλαδή χάνει 10% ανά μια ώρα οθόνη.

και του christou είχε 3 ώρες οθόνη και ήταν στο 64% αλλά τελικά έβγαλε 6:30 ώρες οθόνη και δεν ήταν γραφικό μέχρι τέλους βέβαια είχε και 1 ώτα τηλέφωνα .

για ενημέρωσε μας πως θα πάει μέχρι τέλους. ..Γιατί αποκλείεται να βγάλει 10 ώρες οθόνη.

..Γιατί αποκλείεται να βγάλει 10 ώρες οθόνη.
Σίγουρα δεν θα βγάλει 10 ώρες αλλά προς το παρών συνεχίζει 10% μια ώρα οθόνη.

Ποιος κερνελ μενιο ?? Εγω και με τον 2.5 ειχα reboot random
με τον 2.5. Είχα και εγώ ένα αλλά ήταν εχθές που το έστηνα. Εντάξει ρε φίλε το τηλέφωνο δεν παίρνει ανάσα και να κάνει και καμιά επανεκκίνηση δεν χάθηκε ο κόσμος, δεν είναι server.

Με lean δεν εχω αυτο το θεμα. Ο 2.1 δουλευει με interactiveX πιο καλα μου φαινεται. Ειμαι 9.5 ωρες λειτουργια με οθονη 2.30 ωρες και 73% μπαταρια

με στοκ μπαταριες ολα αυτα τα νουμερα???γιατι θα τρελαθω με τετοια νουμερα που βλεπω..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Έβγαλε καινούριο κερνελ ο civato 2.6 ...

Όποιος τον βάλει ας μας πει...

Εγώ έχω τον 2.5 και δεν το κουνάω ακόμα από εδώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

με στοκ μπαταριες ολα αυτα τα νουμερα???γιατι θα τρελαθω με τετοια νουμερα που βλεπω..
ενίοτε με μαμά μπαταρία.

Έβγαλε καινούριο κερνελ ο civato 2.6 ...

Όποιος τον βάλει ας μας πει...

Εγώ έχω τον 2.5 και δεν το κουνάω ακόμα από εδώ...

ο 2.5 δείχνει να τα πάει πολύ καλά, τώρα που γράφω είμαι 40% και έχω 5 ώρες οθόνη. Όταν φτάσω 2% θα ανεβάσω φωτογραφίες.

ενίοτε με μαμά μπαταρία.

Χε χε, μερικες φορες το swype εχει κεφια. Μαλλον εννοειται ηθελες να γραψεις, σωστα?

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία