menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 μπορεις να μου δώσεις και τες ρυθμισεις που εχετε μην κανω καμια λαλακια;δες την υπογραφή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Δεν ξέρω γιατί τρελαίνεστε ε ρυθμίσεις και κερνελ έχω την ωμέγα με τον δικό της κερνελ χωρίς ρυθμίσεις χωρίς καν πρόγραμμα για να ξέρω που βρίσκετε και το κινητό πετάει όσο για την μπαταρία είμαι στα ίδια επίπεδα και από μερικές φώτο πολύ καλύτερος έχω με wifi το 24ωρο 7 με 7:30 ώρες οθόνη. μήπως τσάμπα παιδεύεστε? να μου πεις χόμπι είναι και την πλακα μας κάνουμε οκ το δέχομαι έτσι και επαυξάνω. .. πάντα φιλικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 δες την υπογραφή μου. :up: ευχαριστω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 να μου πεις χόμπι είναι και την πλακα μας κάνουμε οκ το δέχομαι έτσι και επαυξάνω. .. πάντα φιλικα...έτσι είναι ρε φίλε, αφού ξέρεις ,για εμάς που έχουμε το μικρόβιο εάν δεν σκαλίξεις δεν γίνεται:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ναι απλά μένιο οτι μας λες το υποστηρίζεις με αποδείξεις. Π.χ. screenshots απο μπαταρία κλπ. Οπότε γιατί να μην δεχτούμε οτι ο civato εχει τον καλύτερο kernel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 τον καλύτερο κερνελ πολύ υποκειμενικό αυτό και δεν μπορείς εύκολα να το αποδείξεις ας μείνουμε στο ότι όλοι είναι καλοί και κάνουμε το χόμπι μας αυτό το λέω γιατί και εγώ έχω φώτο με τους δικούς μου χρόνους και είναι καλύτεροι αυτό όμως παίζει ρόλο και η χρήση που κάνει ο καθένας .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 συγνώμη για το διπλό ποςτ αλλά είναι λόγο ταπαταλκ και φώτο [ATTACH]42759[/ATTACH][ATTACH]42760[/ATTACH] τι λες για τους δικούς μου χρόνους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 [ATTACH]42761[/ATTACH][ATTACH]42762[/ATTACH] Προσπαθώ και γω να ανεβάσω 2 φώτο. Αν και δεν πάει καλά και δεν εμφανιστούν σορρυ. Αν πάλι εμφανιστούν τότε νομίζω ότι πρέπει να είμαι ικανοποιημενος. Αυτά είναι απο xnote 12. Τώρα φοράω xnote 13 η οποία τα πάει εξίσου καλά αν όχι καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Και σημερινές μεxnote 13 και τον κερνελ της. 3g Dataπάντα ανοιχτά ακόμα και το 8αωρο που κοιμήθηκα Περιέχονται επίσης 25 λεπτά τηλέφωνο. [ATTACH]42763[/ATTACH][ATTACH]42764[/ATTACH][ATTACH]42765[/ATTACH] Edited March 22, 2014 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Οπότε γιατί να μην δεχτούμε οτι ο civato εχει τον καλύτερο kernel ?Είπα εγώ το αντίθετο. Τι εννοείς Κοσμά μπερδεύτηκα. συγνώμη για το διπλό ποςτ αλλά είναι λόγο ταπαταλκ και φώτο [ATTACH]42759[/ATTACH][ATTACH]42760[/ATTACH] τι λες για τους δικούς μου χρόνους?Καλά είσαι.Και από άλλες σύγκρισης που κάναμε η μπαταρία μας έχει περίπου την ίδια κατανάλωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εννοω οτι οντως ισως ειναι ο καλυτερος. Με το cpu spy παρακολουθω τις συχνοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εννοω οτι οντως ισως ειναι ο καλυτερος. Με το cpu spy παρακολουθω τις συχνοτητεςΔες πώς δουλεύει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TorroRosso Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 εγω με στοκ τα παντα (5 μερες το κινητο ) και full sync ,4g , λιγο τηλεφωνο , λιγο παιχνιδι ειμαι στα 70% μετα απο 19 ωρες Παράθεση Phone : LG D802 G2 16gb Rom : CloudyG3 2.0 Kernel : Dorimanx 8.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και σημερινές μεxnote 13 και τον κερνελ της. 3g Dataπάντα ανοιχτά ακόμα και το 8αωρο που κοιμήθηκα Περιέχονται επίσης 25 λεπτά τηλέφωνο. [ATTACH]42763[/ATTACH][ATTACH]42764[/ATTACH][ATTACH]42765[/ATTACH] εδώ φαίνεται να πηγαίνει υπέροχα έχει από τους καλύτερους χρόνους που έχουμε δει πες μας τι θα δείξει η οθόνη όταν κατέβει και άλλο η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Έκλεισε με 1 μέρα και περίπου 15 ώρες αναμονή 6 ώρες και 35 λεπτά οθόνη 1 ώρα περίπου τηλεφωνικές κλήσεις. Το σημαντικό είναι ότι ήταν συνεχώς με 3g Data ενεργα ακόμα και όταν για λίγο βρέθηκα σε wifi αλλά δεν το πολυ δούλεψα εκεί, όπως φαίνεται και στην φώτο. Bluetooth headset και Gps συνεχώς επίσης ανοικτά Edited March 23, 2014 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ο νέος κερνελ δείχνει να τα πάει περίφημα. Με την ίδια χρήση όταν ήμουν στο 70% είχα περίπου 2 ώρες οθόνη, τώρα είμαι στις τρεις δηλαδή χάνει 10% ανά μια ώρα οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ο νέος κερνελ δείχνει να τα πάει περίφημα. Με την ίδια χρήση όταν ήμουν στο 70% είχα περίπου 2 ώρες οθόνη, τώρα είμαι στις τρεις δηλαδή χάνει 10% ανά μια ώρα οθόνη. και του christou είχε 3 ώρες οθόνη και ήταν στο 64% αλλά τελικά έβγαλε 6:30 ώρες οθόνη και δεν ήταν γραφικό μέχρι τέλους βέβαια είχε και 1 ώτα τηλέφωνα . για ενημέρωσε μας πως θα πάει μέχρι τέλους. ..Γιατί αποκλείεται να βγάλει 10 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ..Γιατί αποκλείεται να βγάλει 10 ώρες οθόνη.Σίγουρα δεν θα βγάλει 10 ώρες αλλά προς το παρών συνεχίζει 10% μια ώρα οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποιος κερνελ μενιο ?? Εγω και με τον 2.5 ειχα reboot random Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποιος κερνελ μενιο ?? Εγω και με τον 2.5 ειχα reboot randomμε τον 2.5. Είχα και εγώ ένα αλλά ήταν εχθές που το έστηνα. Εντάξει ρε φίλε το τηλέφωνο δεν παίρνει ανάσα και να κάνει και καμιά επανεκκίνηση δεν χάθηκε ο κόσμος, δεν είναι server. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Με lean δεν εχω αυτο το θεμα. Ο 2.1 δουλευει με interactiveX πιο καλα μου φαινεται. Ειμαι 9.5 ωρες λειτουργια με οθονη 2.30 ωρες και 73% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 με στοκ μπαταριες ολα αυτα τα νουμερα???γιατι θα τρελαθω με τετοια νουμερα που βλεπω.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έβγαλε καινούριο κερνελ ο civato 2.6 ... Όποιος τον βάλει ας μας πει... Εγώ έχω τον 2.5 και δεν το κουνάω ακόμα από εδώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 με στοκ μπαταριες ολα αυτα τα νουμερα???γιατι θα τρελαθω με τετοια νουμερα που βλεπω..ενίοτε με μαμά μπαταρία. Έβγαλε καινούριο κερνελ ο civato 2.6 ... Όποιος τον βάλει ας μας πει... Εγώ έχω τον 2.5 και δεν το κουνάω ακόμα από εδώ...ο 2.5 δείχνει να τα πάει πολύ καλά, τώρα που γράφω είμαι 40% και έχω 5 ώρες οθόνη. Όταν φτάσω 2% θα ανεβάσω φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ενίοτε με μαμά μπαταρία. Χε χε, μερικες φορες το swype εχει κεφια. Μαλλον εννοειται ηθελες να γραψεις, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts