araditsas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Θα μπορούσε να ήταν και κλειστό κάποιες στιγμές αλλά τα μικρά κενά είναι σίγουρα φορτίσεις. Η ουσία είναι οτι δεν είνια καθαρή μέτρηση και αυτοί οι χρόνοι δεν υπάρχουν. Αμα πρέπει να βάλω αυτόματη φωτεινότητα, εξοικονόμηση ενεργ. να μην κάνω κλήσεις, να μην εχω data και ενα σωρό άλλους περιορισμούς για να καυλ....σω με 7 ώρες οθόνη, να το βράσω. να και οι δικοί μου χρόνοι για να δείτε ότι δεν λέει ψέματα κανείς. Και καλό θα ήταν να σέβεστε τον καθένα εδώ πριν τις κατηγορίες να είστε σίγουροι. Η μπλε γραμμή είναι όταν είναι ενεργή η οθόνη η το wifi και όχι αυτό που λες η φόρτιση φαίνεται από την γραμμή πάνω αν ήταν θα είχε ανοδική γραμμη. https://www.dropbox.com/sh/ax3kcya7tl9u8qq/vkzRKYe6lK Edited March 17, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Η μπλε γραμμή είναι όταν είναι ενεργή η οθόνη η το wifi και όχι αυτό που λες η φόρτιση φαίνεται από την γραμμή πάνω Η καμπύλη της μπαταρίας έχει καθοδική κάθοδο οπότε δεν έχει φορτίσει. Τα κενά μάλλον δηλώνουν κλειστό τηλέφωνο. Τα κενά δηλώνουν πότε είχε ανοικτό/κλειστό το wifi. Ας είμαστε καλοπροαίρετοι μεταξύ μας. Μπορει καποιος (που να ξερει ομως) παρακαλω να μου πει τελικα τι ακριβως δηλωνει η μπλε γραμμη στο διαγραμμα? Στο νοτε 2 μου μαλλον δηλωνει το αν ειναι ανοικτο το wifi γιατι εχει ενα κενο διαστημα τοσο οσο περιπου το ειχα κλεισει, αλλα η οθονη δουλευε........... Τα φωτα καποιος (που να ξερει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 πήγανε ρυθμίσεις μπαταρίας πάτα το δάχτυλο σου επάνω στο διάγραμμα εκεί που λέει πόση ώρα είναι ενεργο το κινητό σου και θα σου ανοίξει μια άλλη καρτέλα που θα σου τα γράφει αναλυτικά. Τώρα ξέρεις και εσύ τι δειχνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το wifi είναι η μπλε γραμμή. Η φόρτιση φαίνεται μόνο αν πατήσεις πάνω με μια πράσινη γραμμή από κάτω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το wifi είναι η μπλε γραμμή. Η φόρτιση φαίνεται μόνο αν πατήσεις πάνω με μια πράσινη γραμμή από κάτω. Πως γίνεται να είναι το wifi η μπλε γραμμή όταν για 3 ώρες δεν ήμουν σε wifi?? https://www.dropbox.com/s/yvgz6l36gzzofz9/2014-03-17%2017.05.45.png ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πως γίνεται να είναι το wifi η μπλε γραμμή όταν για 3 ώρες δεν ήμουν σε wifi?? https://www.dropbox.com/s/yvgz6l36gzzofz9/2014-03-17%2017.05.45.png ... Αν έχεις τικαρισμένο στις επιλογές για προχωρημένους στο μενού wifi την επιλογή " να επιτρέπεται στην υπηρεσία εντοπισμου θέσης Google ........" τότε το wifi φαίνεται always on. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Πως γίνεται να είναι το wifi η μπλε γραμμή όταν για 3 ώρες δεν ήμουν σε wifi?? https://www.dropbox.com/s/yvgz6l36gzzofz9/2014-03-17%2017.05.45.png ... Αν έχεις τικαρισμένο στις επιλογές για προχωρημένους στο μενού wifi την επιλογή " να επιτρέπεται στην υπηρεσία εντοπισμου θέσης Google ........" τότε το wifi φαίνεται always on. Ακριβώς, δεν έχει να κάνει με το πόσο είσαι συνδεδεμένος αλλά με το πόσο έχεις το wifi "on". Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ρώτησα και στο κύριο θέμα της συσκευής αλλά απάντηση δεν πήρα, γιαυτό ρωτάω και εδώ αν υπάρχει κάπου, υπομενού σχετικά με το gps και τις επιλογές για το epo; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) ειναι λογικο το βραδυ μεσα σ 7 ωρες να χανει 10% μπαταρια με wifi μονο και ολες τσ εφαρμογες κλειστες και στου αδερφου μου το νοουτ 3 να χανει μονο 4%?υπαρχει καποιος τροπος να δω απο που χανω μπαταρια?σημερα το πρωι που ειδα το λειτουργικο συστημα android ηταν 83% χρηση..τωρα το βραδυ 78% παρακατω εικονες: https://www.dropbox.com/s/8gv92vwuuztsiyp/Screenshot_2014-03-21-00-30-05.png https://www.dropbox.com/s/07t8vtkz7w9iiw7/Screenshot_2014-03-21-00-30-08.png edit:γιατι να τρωει τοσο πολυ το συστημα android?και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?εχω διαβασει απο την σελιδα 31 και μετα αλλα ενα γενικο πορισμα δεν μπορεσα να βγαλω,εκανα καποιες αλλαγες αλλα δν ξερω κατα ποσο ειναι σωστες!! Edited March 20, 2014 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Επανεκκίνηση κανε. Κάτι έχει κολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά ο φορτιστής του s4 κάνει για το note 3??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδιά ο φορτιστής του s4 κάνει για το note 3??? Ναι αλλά φορτίζει λίγο ποιο αργά... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο κινητό νότε 3 με διαφορετική ρόμ( από άλλες χώρες δηλαδή ) που να έχει λιγότερα προγράμματα από τα αλλά. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο κινητό νότε 3 με διαφορετική ρόμ( από άλλες χώρες δηλαδή ) που να έχει λιγότερα προγράμματα από τα αλλά. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Είσαι σίγουρος ότι είναι αυθεντικό Νοτε 3; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα Θα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο κινητό νότε 3 με διαφορετική ρόμ( από άλλες χώρες δηλαδή ) που να έχει λιγότερα προγράμματα από τα αλλά. Έχει συναντήσει κάποιος κάτι τέτοιο? Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με το λιγοτερα προγραμματα?Μπορεις να μας αναφερεις ποια λοιπουν? Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με το λιγοτερα προγραμματα?Μπορεις να μας αναφερεις ποια λοιπουν? Φαντάζομαι εννοεί google edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Με lean kernel 2.0 στο 50% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Με lean kernel 2.0 στο 50%φίλε μου Κοσμά. Ο σαν του civato δεν έχει. Εχθές 16.30 με 67% μπαταρία ξεκίνησα να φλασάρω την ρομ οπότε μέχρι να την στήσω έκανα και δύο τρεις επανεκκινησεις , την ζόρισα την μπαταρία. Είμαι και υπέρχρονισμενος (2496 με τις γνωστές ρυθμίσεις) και τώρα που γράφω είμαι με 50% και δύο ώρες οθόνη. Δηλαδή έχασε μόνο 17% ε αυτοί η χρόνοι δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 2.5 kernel ?? Δεν τον δοκιμασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 2.5 kernel ?? Δεν τον δοκιμασαΌλα τα λεφτά.Κάνε τις γνωστές ρυθμίσεις βάλε και τον επεξεργαστή 2496 (μην το φοβάσαι δοκίμασε το κάνα δυο ώρες ) και μετά τα λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εγινε φιλος :-) governor intellidemand ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Εγινε φιλος :-) governor intellidemand ??πάντα. Μακράν ο καλύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Όλα τα λεφτά.Κάνε τις γνωστές ρυθμίσεις βάλε και τον επεξεργαστή 2496 (μην το φοβάσαι δοκίμασε το κάνα δυο ώρες ) και μετά τα λέμε. guys εβαλα τον κερνελ που παω για τις ρυθμίσεις; με χνοτε ειμαι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Στην εφαρμογη synapse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Στην εφαρμογη synapse μπορεις να μου δώσεις και τες ρυθμισεις που εχετε μην κανω καμια λαλακια; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts