v@gelis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 anergos13 said: Για το viber παιρνεις ειδοποιησεις στο gear? Και σε ποια μορφη...αν μπορεις καποια στιγμη screenshot... Αν εχει τι δυνατοτητα βεβαια... Παντως οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα review μετα το τελευταιο update που εχουν αλλαξει δραματικα τα πραγματα...απο οσο διαβαζω και στο xda....κριμα Σχετικα με το viber? Τα παντα μπορεις να δεις όπως σωστα λεει κι ο Μιχαλης. Με αλλα λογια για οποια εφαρμογή εχεις εγκατεστημενη στο κινητο σου μπορεις να δεις ειδοποιήσεις. Με αυτή την αναβαθμιση, την ανωτερη οθονη + ποιοτητα, την καλυτερη ταχυτητα + αποκριση καθιστουν το ρολοϊ αυτό 2 κλασεις πανω από το sw2. Το γραφω και το ξαναγραφω για να διορθωσω τα "πληρωμένα" reviews ανα τον κοσμο που μπηκαν στον κοπο να συγκρινουν τα 2 ρολογια και να θαψουν το πολύ καλο gear (4αρια και 5αρια με αριστα το 10 βλεπω παντου και τραβάω οσα μαλλια μου εχουν μεινει)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ρε παιδια που θα βρω gear μαυρο ετοιμοπαραδωτο εστω και μεταχειρησμενο? Απο αθηνα για αμμεση αγορα αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 v@gelis said: Τα παντα μπορεις να δεις όπως σωστα λεει κι ο Μιχαλης. Με αλλα λογια για οποια εφαρμογή εχεις εγκατεστημενη στο κινητο σου μπορεις να δεις ειδοποιήσεις. Με αυτή την αναβαθμιση, την ανωτερη οθονη + ποιοτητα, την καλυτερη ταχυτητα + αποκριση καθιστουν το ρολοϊ αυτό 2 κλασεις πανω από το sw2. Το γραφω και το ξαναγραφω για να διορθωσω τα "πληρωμένα" reviews ανα τον κοσμο που μπηκαν στον κοπο να συγκρινουν τα 2 ρολογια και να θαψουν το πολύ καλο gear (4αρια και 5αρια με αριστα το 10 βλεπω παντου και τραβάω οσα μαλλια μου εχουν μεινει)... Πράγματι το Gear είναι σαφώς πιο γρήγορο και smooth από το smartwatch. Το gear επίσης έχει android άρα είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) 24_11_74 said: Ρε παιδια που θα βρω gear μαυρο ετοιμοπαραδωτο εστω και μεταχειρησμενο? Απο αθηνα για αμμεση αγορα αυριο. http://tinyurl.com/ncogbfv και Χρόνια Πολλά ...... δωράκι ε? :) edit: Καινούργια εφαρμογή για το Gear TV Remote Control :wink: Edited November 24, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Jig said: http://tinyurl.com/ncogbfv και Χρόνια Πολλά ...... δωράκι ε? :) Ευχαριστω γιατις ευχες. Αγορινα εχω κοιταξει και δυστηχως δεν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδωτο μαυρο στα σκρουτζομαγαζα και στις μεγαλες αλυσιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 24_11_74 said: Ευχαριστω γιατις ευχες. Αγορινα εχω κοιταξει και δυστηχως δεν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδωτο μαυρο στα σκρουτζομαγαζα και στις μεγαλες αλυσιδες. Nα σαι καλά και να έχεις πάντα Υγεία & Χαρά!!! Περίεργο μου φαίνεται. Δηλαδή γράφουν και ψέμματα στο skroutz σχετικά με την διαθεσιμότητα? Τι να πω Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 24_11_74 said: Jig said: http://tinyurl.com/ncogbfv και Χρόνια Πολλά ...... δωράκι ε? :) Ευχαριστω γιατις ευχες. Αγορινα εχω κοιταξει και δυστηχως δεν υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδωτο μαυρο στα σκρουτζομαγαζα και στις μεγαλες αλυσιδες. Το Σάββατο στο public Πειραιά υπήρχε. Λογικά υπάρχει ακόμα. Πήγαινε για το γκρι. Πιο σωστό. Αλλα περί ορέξεως.......:) Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542668 για οποίων τον ενδιαφέρει την βρήκα μπροστά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 skoj said: 24_11_74 said: Το Σάββατο στο public Πειραιά υπήρχε. Λογικά υπάρχει ακόμα. Πήγαινε για το γκρι. Πιο σωστό. Αλλα περί ορέξεως.......:) Ειχα παει το Σαββατο και εγω εκει και ο πωλητης μου ειπε οτι εχει. του ειπα δωστο μου και η κοπελα που κοιταξε στο συστημα ειπε οτι εκανε λαθος και δεν υπαρχει. Τους ξανατηλεφωνησα εχτες για τυχον λαθος τους και παλι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει. Δεν πειραζει, αυτη τη βδομαδα παραλαμβανουν τα παιδια που πηραν τηεφωνο απο γερμανο και απο οτι ειδα το δινουν στα 200ε. Ευχαριστω παντως για την απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktm_21 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν δίνει κανεις gear ενδιαφέρομαι και γω Παράθεση GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Ποιά παιδιά; με ενδιαφέρει και εμένα. Μιλάμε για καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω πάρει ένα καλώδιο OTG usb 3.0 και συγκεκριμένα αυτό http://www.ebay.com/itm/310772230068?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τα στικάκια τα αναγνωρίζει μια χαρά. Πήγα σήμερα να δοκιμάσω έναν 500αρη εξωτερικό σκληρό της HITACHI στις 2.5'' http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305819 αλλά δεν τον αναγνωρίζει το Note. Βασικά δε μπορεί να παρέχει ούτε το ρεύμα που χρειάζεται γιατί δεν ανάβει το ledακι του σκληρού. Δοκίμασα format σε exFAT και NTFS αλλά τίποτα δε δούλεψε. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 bill_viper said: Καλησπέρα στην παρέα. Έχω πάρει ένα καλώδιο OTG usb 3.0 και συγκεκριμένα αυτό http://www.ebay.com/itm/310772230068?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τα στικάκια τα αναγνωρίζει μια χαρά. Πήγα σήμερα να δοκιμάσω έναν 500αρη εξωτερικό σκληρό της HITACHI στις 2.5'' http://www.e-shop.gr/product?id=PER.305819 αλλά δεν τον αναγνωρίζει το Note. Βασικά δε μπορεί να παρέχει ούτε το ρεύμα που χρειάζεται γιατί δεν ανάβει το ledακι του σκληρού. Δοκίμασα format σε exFAT και NTFS αλλά τίποτα δε δούλεψε. Καμιά ιδέα; Δεν μπορει να στειλει τοσο ρευμα για να δουλεψει ο σκληρος.Μονο αμα εχει εξωτερικη τροφοδοσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ntinoscrypton said: Δεν μπορει να στειλει τοσο ρευμα για να δουλεψει ο σκληρος.Μονο αμα εχει εξωτερικη τροφοδοσια Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να δουλέψει; Dammit, και τον πήρα αποκλειστικά για το Note. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Νομίζω πως ο μαμα κερνελ δεν υποστηρίζει ούτε exfat ούτε ntfs οπότε για δοκίμασε με fat32 από περιέργεια, παρόλα αυτά θα πεθαίνει η μπαταρια του κινητού ακόμα και να τον δει όσο λίγο ρεύμα και να καίει. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 bill_viper said: Άρα δεν υπάρχει περίπτωση να τον κάνω να δουλέψει; Dammit, και τον πήρα αποκλειστικά για το Note. Μόλις σύνδεσα σε ένα παλιό USB otg (από το galaxy s2) έναν παλιό 60άρι Seagate (αυτόν που είχαν τα 60άρια fat playstation 3) σκληρό, φορμαρισμένο σε fat32 και δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μήπως είναι επιλεκτικό΄στους σκληρούς δίσκους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Αν είναι επιλεκτικό στους σκληρούς δίσκους είναι μέγα φάουλ της Samsung. Σε Windows 7 μου δίνει μόνο επιλογή για exFAT και NTFS. Πως θα τον φορμάρω σε Fat32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν ξέρω το τρία δεν έχω otg αλλά στο NOTE1 που είχα συνδεόταν μια χαρά εξωτερικός σκληρός 320G χωρίς τροφοδοσία και ήταν μια χαρά... Και η μπαταρία έφτανε για 2ωρες είχα δει ταινία με την μπαταρία στο. NOTE1 να βγάζει κανονικά 3 ώρες οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 bill_viper said: Αν είναι επιλεκτικό στους σκληρούς δίσκους είναι μέγα φάουλ της Samsung. Σε Windows 7 μου δίνει μόνο επιλογή για exFAT και NTFS. Πως θα τον φορμάρω σε Fat32; Γκουγκλάρησε για fat32format.exe. Είναι δωρεάν, Αν βάλεις και το guiformat.exe (για να μη γραφεις εντολες στο dos σε κάθε φορμάτ) είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 BlueChris said: Νομίζω πως ο μαμα κερνελ δεν υποστηρίζει ούτε exfat ούτε ntfs οπότε για δοκίμασε με fat32 από περιέργεια, παρόλα αυτά θα πεθαίνει η μπαταρια του κινητού ακόμα και να τον δει όσο λίγο ρεύμα και να καίει. ExFAT ναι, υποστηρίζει. Πάντα έτσι φορμάρω την micro SD γιατί είναι πιο γρήγορη και μπορώ να βάζω μοναδικά αρχεία πάνω από 4GB NTFS όχι, αλλά αν η συσκευή είναι root υπάρχει στο Play Store η εφαρμογή NTFS Paragon Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Εγω που εχω εναν Seagate 320gb σε s3,s4,note2 δεν μου δουλευει,αναβει το λαμπακι αλλα ο σκληρος δεν γυρναει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ntinoscrypton said: Εγω που εχω εναν Seagate 320gb σε s3,s4,note2 δεν μου δουλευει,αναβει το λαμπακι αλλα ο σκληρος δεν γυρναει. περίεργο και μου δούλευε στο note1 ?? ο σκληρός που εχω είναι western digital 320g θα βρω ένα otg και θα ενημερώσω αν δουλεύει στο note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 (edited) Πήρα χτες ένα Wallet Flip Cover για το Note 3, το πέτυχα στο Πλαίσιο που είχαν πάρει μερικά κομμάτια. Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...:( Το....δερμοπλαστικό είναι χειρότερο από την κανονική πλάτη του Note σε υφή και φινίρισμα, "κολλάει" και λιγότερο στο χέρι. Χόντρυνε πολύ (για τα γούστα μου) το κινητό, φαίνεται πολύ φτηνό, γενικά με χαλάει πολύ.... Βασικά μάλλον δεν είμαι γενικά της "θήκης" στο κινητό, και ένα iPhone που έχω πάντα το είχα χωρίς θήκη (χρησιμοποιώ ένα sleeve όταν το ρίχνω μέσα σε τσάντες κτλ)... Αλλά καθώς τα γούστα είναι υποκειμενικά και σε άλλους αρέσει το flip cover και μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται το πουλάω 40 ευρώ. Αγοράστηκε ΧΘΕΣ από το Πλαίσιο, υπάρχει η απόδειξη αγοράς και είναι φυσικά original. Θα βάλω και την σχετική αγγελία σύντομα αλλά αν θέλει κανείς ας στείλει ΠΜ από τώρα (είμαι Αθήνα). EDIT: Ξέχασα, είναι μαύρο όπως στο link. Και με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο sleeve για το Note 3 από 100% αληθινό δέρμα? Στο iPhone χρησιμοποιώ αυτά αλλά δυστυχώς αυτοί βγάζουν μόνο για προϊόντα Apple... Edited November 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 stako said: Και με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο sleeve για το Note 3 από 100% αληθινό δέρμα? Στο iPhone χρησιμοποιώ αυτά αλλά δυστυχώς αυτοί βγάζουν μόνο για προϊόντα Apple... Δεν ξέρω αν σου αρέσουν ή αν ψάχνεις κάτι τέτοιο αλλά η ποιότητα τους είναι μοναδική. http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stako Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 araditsas said: Δεν ξέρω αν σου αρέσουν ή αν ψάχνεις κάτι τέτοιο αλλά η ποιότητα τους είναι μοναδική. http://www.zenuscase.net/smart-phones/galaxy-note-3 Σε ευχαριστώ, ναι, 1-2 απο αυτά φαίνονται πολύ καλύτερα από το flip της Samsung καθώς είναι αυθεντικό δέρμα! Αλλά μου αρέσει να έχω το κινητό όσο το δυνατόν πιο μικρό και λεπτό γίνεται* οπότε το θέλω ελεύθερο και μόνο όταν χρειάζεται να προστευθεί να μπαίνει σε ένα sleeve. *. Ok, μικρό δεν είναι το Note έτσι κι αλλιώς αλλά λεπτό είναι σίγουρα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts