Jump to content

[Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φύλαγε τα ρούχα σου λένε. Ψάξε για το nillkin tempered glass για να έχεις και προστασία και αίσθηση στην αφή.

υπάρχουν και πιο φτηνά το ίδιο καλά.

Εχω ένα s-view flip cover (πολύ καλό 3rd party) και το μόνο που μου λείπει είναι το notification led. Ξέρω ότι συνεχίζει να ανάβει (δεν το απενεργοποιεί το cover) γιατί από το πλάι φαίνεται ακόμα λίγο.

Επίσης από ότι διάβασα το cover έχει ένα μαγνητάκι στην κάτω μπροστά πλευρά, μακριά από το led και δεν έχει άλλα καλώδια κλπ μέσα του (πέρα από το πολύ μικρό τσιπάκι στο πίσω μέρος)

Οπότε σκέφτομαι να ανοίξω μία τρύπα, με το εργαλείο που ανοίγουμε τρύπες στη ζώνη. Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχει τίποτα που μου διαφεύγει; (άραγε θα μπορέσω να βάλω και κάποια ζελατίνα να κλείσει η τρύπα; :p )

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εχω ένα s-view flip cover (πολύ καλό 3rd party) και το μόνο που μου λείπει είναι το notification led. Ξέρω ότι συνεχίζει να ανάβει (δεν το απενεργοποιεί το cover) γιατί από το πλάι φαίνεται ακόμα λίγο.

Επίσης από ότι διάβασα το cover έχει ένα μαγνητάκι στην κάτω μπροστά πλευρά, μακριά από το led και δεν έχει άλλα καλώδια κλπ μέσα του (πέρα από το πολύ μικρό τσιπάκι στο πίσω μέρος)

Οπότε σκέφτομαι να ανοίξω μία τρύπα, με το εργαλείο που ανοίγουμε τρύπες στη ζώνη. Το έχει κάνει κανείς; Υπάρχει τίποτα που μου διαφεύγει; (άραγε θα μπορέσω να βάλω και κάποια ζελατίνα να κλείσει η τρύπα; :p )

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι (αν και κάπου πήρε το μάτι μου ότι με το S-view το led μένει αναμμένο για 30").Είδα κάτι απόπειρες να στο xda να ανοίξουν τρύπα αλλά ψιλοχάλασε την θήκη. Αν τελικά το κάνεις ενημέρωσε και εμάς.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Παιδιά μόλις παρέλαβα και έγω την ισπανική... Απλά άψογη....
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Και εγώ το ίδιο σκέφτομαι (αν και κάπου πήρε το μάτι μου ότι με το S-view το led μένει αναμμένο για 30").Είδα κάτι απόπειρες να στο xda να ανοίξουν τρύπα αλλά ψιλοχάλασε την θήκη. Αν τελικά το κάνεις ενημέρωσε και εμάς.

Θεωρω πως αν την τρυπα την ανοιξεις με λεπτο τρυπανακι κ χαμηλες στροφες δεν θα χεις προβλημα μετα τοποθετεις τρυπανακι διαμετρου οσο θες την τρυπα κ εισαι οκ εγω μετα θα επαιρνα ενα γυαλοχαρτακι για να κανω λείο το γυρω γυρω της τρυπας αν ξεκολλουσε η επενδυση της θηκης με λεπτες κινησεις θα εβαζα κολλα στιγμης που αρχιζει να δρα μετα αο καποιο διαστημα ωστε να εχεις την ανεση να το κανεις σωστα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ

Θεωρω πως αν την τρυπα την ανοιξεις με λεπτο τρυπανακι κ χαμηλες στροφες δεν θα χεις προβλημα μετα τοποθετεις τρυπανακι διαμετρου οσο θες την τρυπα κ εισαι οκ εγω μετα θα επαιρνα ενα γυαλοχαρτακι για να κανω λείο το γυρω γυρω της τρυπας αν ξεκολλουσε η επενδυση της θηκης με λεπτες κινησεις θα εβαζα κολλα στιγμης που αρχιζει να δρα μετα αο καποιο διαστημα ωστε να εχεις την ανεση να το κανεις σωστα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ

Είναι πολύ μαλακό το υλικό, σαν συνθετικό δέρμα, για τρύπα με τρυπανάκι. Φοβάμαι ότι έτσι δεν θα γίνει "καθαρή" η τρύπα. Αν ήταν σκληρό υλικό, όπως πχ το "μαμά" πίσω κάλυμμα. θα ήταν πιο σίγουρο.

Πιθανολογώ ότι το καθαρό κόψιμο με το εργαλείο για την ζώνη θα κάνει πιο καθαρό κόψιμο.

Από ότι μέτρησα με το παχύμετρο, η αποστάσεις είναι ~4,5mm από πάνω και 63,5mm από την άκρη. Μόλις βρώ το εργαλείο (είναι στο σπίτι) θα το δοκιμάσω!

Αλέξανδρος,

Από ότι μέτρησα με το παχύμετρο, η αποστάσεις είναι ~4,5mm από πάνω και 63,5mm από την άκρη. Μόλις βρώ το εργαλείο (είναι στο σπίτι) θα το δοκιμάσω!

Η λύση είναι: Διακορευτής για δέρματα, να γίνει η τρύπα στην επιθυμητή διάμετρο και μετά με πολύ λίγη ρετσινόκολλα να γίνει επάλειψη της τομής για να κρατήσει την τρύπα "καθαρή" και μόνιμη την κοπή της για να μην ξεφτίσει.

Το έχω κάνει επανειλημένα στο παρελθόν σε άλλες θήκες, αλλά όχι στο note3 και ούτε πρόκειτε, αφού δεν θα βάλω τέτοια θήκη τώρα.

"Ταν ή επί τας"

Η τρύπα έγινε, είναι συμπαθητική, καθαρό κόψιμο. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν δεν ήταν τόσο άκρη, εκεί που τελειώνει δηλαδή το πλαστικό εσωτερικό της εξωτερικής πόρτας.

Αλέξανδρος,

Η τρύπα έγινε, είναι συμπαθητική, καθαρό κόψιμο. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο αν δεν ήταν τόσο άκρη, εκεί που τελειώνει δηλαδή το πλαστικό εσωτερικό της εξωτερικής πόρτας.

Συγχαρητήρια και μεγειά!

"Ταν ή επί τας"

Όντως πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Κρίμα που είσαι Αθήνα. Να σου στέλναμε και τις δικές μας :D

παμε να σας πω αναλυτικα τι ειχα αγορασει και πως μου βγηκαν !

Tempered Glass πολυ κακο προιον για τα γουστα μου . Ασχημη αισθηση στο χερι και παρα πολλα fingerprints

Τempered Glass καλο προιον . αφηνε καποιες δαχτυλιες αλλα η υφη του ηταν τελεια . σαν το μαμα τζαμακι . μου επεσε χθες το κινητο και αυτο το glass εγινε κομματια . το υπολοιπο κινητο αθικτο .

Shock proof case αυτο ακριβως που λεει . βαζουμε αρχικα το λαστιχενιο περιβλημα και μετα σκεπαζουμε με ενα πλαστικο . οι γωνιες εξεχουν και το κινητο στο πεσιμο απλα χοροπηδαει . παρα πολυ καλη θηκη με πολυ σφιχτη εφαρμογη . το μεγεθος που δινει στο κιν ειναι οσο ειναι το iphone 4 (παχος ) . αυτο το μεγεθος για εμενα ειναι αριστο

Aluminum case οτι πιο ομορφο (κατ εμε ) μπορουμε να βαλουμε στο κινητο μας . καποια αλφα θεματακια με το σημα τα ειχε βεβαια . δεν ξερω ομως αν ηταν ιδεα μου ή λογο των πολλων σχολιων που εχω διαβασει ...

Σκεφτομαι να ξαναπαρω το glass που λεω παραπανω . εκτος αν εχετε κατι καλο (στειλτε λινκ ) κοντα στις ιδιες τιμες . Προτιμω να ειναι απο ebay και απο ευρωπαιο πωλητη ...

Τωρα περιμενω και αυτην εδω για πιο αθλητικες εμφανησεις !

Τελικα η λουμινενια θηκη εχει θεμα με το σημα και με το wifi? Σκεφτομαι να την παρω, η sview δε με πολυβολευει...

Η λύση είναι: Διακορευτής για δέρματα, να γίνει η τρύπα στην επιθυμητή διάμετρο και μετά με πολύ λίγη ρετσινόκολλα να γίνει επάλειψη της τομής για να κρατήσει την τρύπα "καθαρή" και μόνιμη την κοπή της για να μην ξεφτίσει.

Το έχω κάνει επανειλημένα στο παρελθόν σε άλλες θήκες, αλλά όχι στο note3 και ούτε πρόκειτε, αφού δεν θα βάλω τέτοια θήκη τώρα.

με αυτο που κανεις τρυπες για την ζωνη. ειναι σουπερ. και κανει οτι διαμετρο θελεις.

Δουλεψα αυτα τα δυο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

http://www.ebay.com/itm/360859429199?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/390685908808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

εκανα και την σχετικη modoula και επαιξε και με την s view θηκη.

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Γειά χαρά συνοπτικά χρειάζομαι τα παρακάτω μπαταρία μεγαλύτερη φθηνή όσο γίνεται και αξιόπιστη. Το wireless charging θέλει ειδική μπαταρίας θήκη? Και τέλος άσπρο καπάκι για την υποδοχή της φόρτισης άκου προτάσεις ευχαριστω

Δουλεψα αυτα τα δυο και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

http://www.ebay.com/itm/360859429199?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/390685908808?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

εκανα και την σχετικη modoula και επαιξε και με την s view θηκη.

To NFC παίζει;

Αλέξανδρος,

Παρέλαβα την ισπανική θήκη. Πολύ καλύτερη από όσο την περίμενα. Ίσως να ήθελα λίγο grip ακόμα. Θα δείξει.

παρελαβα και εγω σημερα. πολυ καλη ειναι!

Aπό σήμερα χρησιμοποιώ το γυαλί της Nilκin.

Επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των προηγουμένων χρηστών πως η αίσθηση είναι θαυμάσια.

Η τοποθέτησή της δε, ήταν παιχνίδι.

"Ταν ή επί τας"

Για πες για τη διαδικασία τοποθετησης, το περιμένω τις επόμενες μερες..

Αν έχεις βάλει έστω και μια φορά ζελατίνα σε οθόνη, δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα περισσότερο. Είναι πανεύκολο.

Δες αυτό το βίντεο: Samsung Galaxy Note 3 N900, N9005: Tempered Glass…: http://youtu.be/DuI-Ho0U5Xo,

αν αντέξεις την Ινδική προφορά, θα ξέρεις τα πάντα!

"Ταν ή επί τας"

• The title was changed to [Note 3] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)