nekrosouvlaki Δημοσιεύτηκε October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2013 Καλησπέρα. Έχω κατεβάσει στο κινητό μου το WIN-Remote Control, έχω κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και στο pc αλλά όταν πάω να πατήσω για να μου βρεί τον Server (μέσω wi-fi) δεν βρίσκει τίποτα και βγάζει μήνυμα "search on port 8755 (UDP)". Τι έχω αλλάξει ονομασίες στις θύρες, τι έχω κάνει εισαγωγή θύρας και πρωτοκόλλου, τι ip.. ΤΙΠΟΤΑ! Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει αυτόματα στην οθόνη η ip μου και να πατάω σύνδεση. Το έχει εγκαταστήσει με τη μία όλη μου η παρέα αλλά εγώ στο δικό μου pc με τίποτα. Δοκίμασα και στους δικούς τους υπολογιστές, κάναμε απο την αρχή μαζί τη διαδικασία, μπορούσα να συνδεθώ κανονικά, ακριβώς ίδιες διαδικασίες στο δικό μου pc κάτι συμβαίνει και παλεύω μια βδομάδα να βρω τι φταίει και είναι αδύνατον. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Δεν το ξέρω το πρόγραμμα, αλλά φρόντισε να το δουλεύεις χωρίς firewall (αρχικά) και αν γίνεται να το δοκιμάσεις σε ίδιο λειτουργικό. Τι σύνθεση έχουν οι υπολογιστές που το δοκίμασες; Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αυτό ακριβώς έκανα. Απενεργοποίησα firewall, antivirus έκανα ξανά σήμερα πάλι τις διαδικασίες απο την αρχή και ρώτησα και έναν φίλο τεχνικό και αυτός το ίδιο μου είπε. Μα δεν γίνεται να βρώ άκρη! Τι συμβαίνει; Σε όλους τους υπολογιστές δουλεύει μόνο σε μένα δε δουλεύει! Οι υπολογιστές που το δοκίμασα έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά σε λειτουργικό. Windows 7 Ultimate, 64bit, επεξεργαστή intel core i3, 2G RAM. Αυτά εννοείς ως σύνθεση λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αυτό ακριβώς έκανα. Απενεργοποίησα firewall, antivirus έκανα ξανά σήμερα πάλι τις διαδικασίες απο την αρχή και ρώτησα και έναν φίλο τεχνικό και αυτός το ίδιο μου είπε. Μα δεν γίνεται να βρώ άκρη! Τι συμβαίνει; Σε όλους τους υπολογιστές δουλεύει μόνο σε μένα δε δουλεύει! Οι υπολογιστές που το δοκίμασα έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά σε λειτουργικό. Windows 7 Ultimate, 64bit, επεξεργαστή intel core i3, 2G RAM. Αυτά εννοείς ως σύνθεση λογικά. Απ'ότι καταλαβαίνω έχει πρόβλημα το δίκτυο σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Καλησπέρα. Έχω κατεβάσει στο κινητό μου το WIN-Remote Control, έχω κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και στο pc αλλά όταν πάω να πατήσω για να μου βρεί τον Server (μέσω wi-fi) δεν βρίσκει τίποτα και βγάζει μήνυμα "search on port 8755 (UDP)". Τι έχω αλλάξει ονομασίες στις θύρες, τι έχω κάνει εισαγωγή θύρας και πρωτοκόλλου, τι ip.. ΤΙΠΟΤΑ! Κανονικά θα έπρεπε να βγαίνει αυτόματα στην οθόνη η ip μου και να πατάω σύνδεση. Το έχει εγκαταστήσει με τη μία όλη μου η παρέα αλλά εγώ στο δικό μου pc με τίποτα. Δοκίμασα και στους δικούς τους υπολογιστές, κάναμε απο την αρχή μαζί τη διαδικασία, μπορούσα να συνδεθώ κανονικά, ακριβώς ίδιες διαδικασίες στο δικό μου pc κάτι συμβαίνει και παλεύω μια βδομάδα να βρω τι φταίει και είναι αδύνατον. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;; Μήπως το πρόβλημα είναι στο κινητό σου και όχι στο πισι? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δοκίμασε αν μπαίνεις ΕΣΥ όπως αναφέρεται πιο πάνω από το κινητό σε κάποιον φίλο σου Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. October 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά βρήκα για ποιό λόγο δεν μπορούσε να εντοπίσει το κινητό μου. Είχα εγκατεστημένο το all Share πρόγραμμα που συνδέεται μέσω wifi το κινητό με το pc και δεν με άφηνε να συνδεθώ. Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και μπόρεσα τελικά να συνδεθώ! Όλα οκ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά βρήκα για ποιό λόγο δεν μπορούσε να εντοπίσει το κινητό μου. Είχα εγκατεστημένο το all Share πρόγραμμα που συνδέεται μέσω wifi το κινητό με το pc και δεν με άφηνε να συνδεθώ. Δοκίμασα να το απεγκαταστήσω και μπόρεσα τελικά να συνδεθώ! Όλα οκ! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Όλα καλά λοιπόν, αφού τα κατάφερες....:) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts