tedgr13 Δημοσιεύτηκε September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 22, 2013 Γεια σε όλους.Θέλω να αγοράσω ενα πρόγραμμα πλοήγησης για Αμερική, και θα ήθελα κάποια πρόταση εφόσον κάποιος έχει εμπειρία στο θέμα. Σκέφτομαι το Copilot που είναι και φθηνό (9 ευρώ) και γενικά διάβασα καλά λόγια.Έχει κανείς κάτι άλλο να μου προτείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 το sygic είναι πάρα πολύ καλό ή το αγαπημένο μου: Igo Primo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belaki Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Και εγω το Sygic εχω να σου προτεινω και μαλιστα αμα θελεις μπορεις να δεις σε αυτη τη σελιδα οδηγιες για την εγκατασταση/ κατεβασμα χαρτων :) http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?184064-Sygic-13-1-4-Complete-Files-Sygic-13-1-4-Crck-APK-Map-Downloader-Modded-Content-Info-My-Release-100-Working Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts