Firebrand Δημοσιεύτηκε August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 17, 2004 Γεια χαρά σε όλους! Παιδιά ήρθα αντιμέτωπος με το εξής αρχείο: iadhide4.dll το οποίο σε κάθε προσπάθεια να σβήσω επανεμφανιζόταν στον κατάλογο temp. Τι είναι αυτό το πράγμα; Help!!! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 τέτοιες πληροφορίες υπάρχουν άφθονες στο διαδίκτυο, μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο google.com πριν ρωτήσεις· «IADHIDE4.DLL is the signature of BackWeb hijacker!». Κατέβασε τα αρχεία που λέω σε αυτό μου το μήνυμα (spybot, adaware και cwshredder) και καθάρισε τον υπολογιστή σου. Reboot, καθάρισε την cache και μάλλον λύθηκε. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. August 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 Μετά απο ψάξιμο στην συνέχεια και με την βοήθεια του Φίλιππου βρέθηκε το παρακάτω: http://www.webservertalk.com/message330024.html Είναι ένα hijacker όπως αναφέρει και ο Φίλιππος. Να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει στην βάση της Symantec με την αναφορά στο αρχείο. Ευχαριστώ πολύ! Τα λέμε! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaTRiX57 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 an katafereis na to vgaleis ... sfyra mou... se 2-3 meres 8a emfanistei pali... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocky13 Δημ. August 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2004 gia na min ksanaemfanistei trava ena format na isixaseis! kai na prosexeis ali fora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts