mertaghon2 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 εγω οταν ειχα το ζ10 απλα κατεβαζα τα apk. apo to internet poy huela kai ta etrexa. φυσικα γκουγκλαροντας π.χ. fb για πασπορτ ποιο απκ. βρισκεις ποιο απκ. θα σου δουλευει... για να μην χανεις χρονο.. παλια ειχα και τα παραλληλα μαρκετ κατι aptoide klp αν και δεν βολεψαν.. υπαρχουν κ αλλοι τροποι Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannipa72 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπερα ξαφνικα σταματησε να δεχεται κλησεις(φαινεται να εχει σημα κανονικα αλλα δεν μου ερχονται η κλησεις) προσπαθησα να κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα δεν μπαινει στο μενου ρυθμισεις. Παταω ρυθμσεις και η οθονη ειναι μαυρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 130 eu καινουργιο απο πωλητη: amazon de εχει παει το κινητο Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Καλησπέρα σας. Θέλω να αγορασω το κινητό για δεύτερη συσκευή. Γνωρίζετε εάν έχει viber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts