kanaliotis Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Πατάς αριστερά κάτω το σύμβολο του τηλεφώνου, swipe down , settings, call waiting, on Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ανακοινώθηκε επίσημα η διάθεση 10.3.2! Έλαβε κανείς ενημέρωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ανακοινώθηκε επίσημα η διάθεση 10.3.2! Έλαβε κανείς ενημέρωση? Δε νομιζω πως θα ξεκινησει τωρα αμεσα. Σε μερικες εβδομαδες θα ξερουμε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Στο crackberry είδα έρχεται ενημέρωση λογισμικού. Δεν ξέρω εδώ Ευρώπη τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Στο crackberry είδα έρχεται ενημέρωση λογισμικού. Δεν ξέρω εδώ Ευρώπη τι γίνεται Μα γι αυτο που γραφουν στο crackberry σου λεω κι εγω, οτι τις επομενες εβδομαδες θα... Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Οκ δεν το είχα προσέξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Οκ δεν το είχα προσέξει Ασχετα παντως με το αρθρο που αναφερει περι "επομενων εβδομαδων" επιβεβαιωνω αυτο που λες διαβαζοντας τα σχολια καποιων απο κατω που γραφουν πως αναβαθμιζονται ηδη η αναβαθμιστηκαν σε 10.3.2.440. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ας ελπίσουμε να την λάβουμε σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) http://forums.crackberry.com/bb10-leaked-beta-os-f395/10-3-2-798-live-links-autoloaders-1021752/ Tην έχω περάσει εγώ στο Z10 STl1 μου.μια χαρα εως σημερα..:D Edited June 5, 2015 by psaltas Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Έκανα update με sachesi και μέχρι στιγμής σήμα και WiFi σαφώς καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Αγγελίες (πώληση/ζήτηση) μόνο στο buy&sell παρακαλώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 παιδια μια βοηθεια....επειδη καιρο τωρα σκεφτομαι να πηδηξω στο z30 απο ενα lumia που εχω,θελω να μου πειτε αν αξιζει.ξερω θα πειτε αξιζει και αυτο πιστευω,σαν συσκευη κλπ...με ενδιαφερει ομως και το θεμα των εφαρμογων....των συνηθισμενων,viber,whatsapp,instagram,navigation,και τετοια.ξερω οτι μπορω να βαλω απο το google play αλλα δουλευουν το ιδιο αψογα σαν να ηταν δικα του?οτι αλλο εχετε να μου πειτε ευπροσδεκτο.γενικα ειμαι φαν του iphone απλα ειμαι σε φαση δοκιμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 παιδια μια βοηθεια....επειδη καιρο τωρα σκεφτομαι να πηδηξω στο z30 απο ενα lumia που εχω,θελω να μου πειτε αν αξιζει.ξερω θα πειτε αξιζει και αυτο πιστευω,σαν συσκευη κλπ...με ενδιαφερει ομως και το θεμα των εφαρμογων....των συνηθισμενων,viber,whatsapp,instagram,navigation,και τετοια.ξερω οτι μπορω να βαλω απο το google play αλλα δουλευουν το ιδιο αψογα σαν να ηταν δικα του?οτι αλλο εχετε να μου πειτε ευπροσδεκτο.γενικα ειμαι φαν του iphone απλα ειμαι σε φαση δοκιμων Καλησπέρα. Για σύγκριση συσκευών δεν μπορώ να έχω γνώμη γιατί δεν είχα ποτέ lumia. Το Ζ30 έχει ωραίο και στιβαρό design, φοβερή μπαταρία και βέβαια το OS10 που τα σπάει! Τις περισσότερες εφαρμογές που αναφέρεις είναι native και έχεις εναλλακτικά το snap και amazon. Δοκίμασε το και ελπίζω να σου αρέσει και να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου και να γίνεις φανατικός! Αναμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 περιμενω το κινητο αυριο πρωι τελικα...επειδη ειμαι ασχετος που μπορω να διαβασω βασικα πραγματα?οπως...πως να βαλω επαφες,καπου διαβασα κατι για bis....δεν θα εχω 3g?ti ginetai me ton sygxronismo me pc,υπαρχει προγραμμα?και αλλα τετοια...μπορω να διαβασω καπου να ενημερωθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Υπαρχει πολυσελιδο PDF εγχειριδιο στο site της Blackberry και μαλιστα σε αψογα ελληνικα και ακρως αναλυτικο: http://help.blackberry.com/el/blackberry-z30/10.3.1/ Επισης στο παρων νημα θα λυσεις πολλες αποριες,καλως ηλθες στην υπεροχη παρεα των Blackberrακηδων !:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 περιμενω το κινητο αυριο πρωι τελικα...επειδη ειμαι ασχετος που μπορω να διαβασω βασικα πραγματα?οπως...πως να βαλω επαφες,καπου διαβασα κατι για bis....δεν θα εχω 3g?ti ginetai me ton sygxronismo me pc,υπαρχει προγραμμα?και αλλα τετοια...μπορω να διαβασω καπου να ενημερωθω? Ολα ειναι απλα και δε χρειαζεται αγχος! Θα τα ανακαλυψεις ολα οσο το επεξεργαζεσαι. Επαφες θα τις περασεις με τον κλασσικο τροπο αν τις εχεις σε καποιο λογαριασμο mail (πχ gmail) με εναν απλο συγχρονισμο. Και 3g και 4g θα εχεις. Ναι υπαρχει το blackberry link που ειναι η αντιστοιχη σουιτα της blackberry για backup της συσκευης και των εφαρμογων, για αναβαθμιση του λειτουργικου και πολλα αλλα. Υπαρχει επισης προγραμμα (blend) που θα διαχειριζεσαι την συσκευη σου μεσω του pc. Θα μπορεις για παραδειγμα να συνομιλεις μεσω του bbm απο τον υπολογιστη σου και να κανεις οτι θα εκανες με την συσκευη στα χερια σου αλλα μεσω του pc. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 μπορει καποιος να μου προτεινει μια θηκη να πιανει γυρω και πλατη αλλα να ειναι πολυ λεπτη και διακριτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 http://store.shopblackberry.com/store/bbrryus/en_CA/pd/productID.287657000/categoryID.66761600/parentCategoryID.62894300 http://store.shopblackberry.com/Storefront/Company/bbrry/images/detail/ProductMainImages/ACC-57195-Z30TransformShell/Z30_TransformShell_Black_HB.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 εκανα την πρωτη *******.,εβαλα μικροτερη σιμ μεσα...βγαινει τωρα?η θα κανω ζημια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 εκανα την πρωτη *******.,εβαλα μικροτερη σιμ μεσα...βγαινει τωρα?η θα κανω ζημια ? θα κανεις ζημια....ανασηκωσε τη λιγο πριν τη τραβηξεις εξω ! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 παίδες υπάρχει κάποιο site, που να πουλάει skins για να ντύσω το Ζ30 στα λευκά? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Ήρθα από Γερμανία και προσπαθώ να κάνω τις ρυθμίσεις στον Cosmote για roaming. Κάποια βοήθεια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mataraa Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Λογικά γίνεται αυτόματα απλά να έχεις ανοιχτό 3g & 2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Όχι δεν γίνεται αυτόματα. Ανοιχτά είναι τα δεδομένα αλλά δεν συνδέεται με τίποτα. Γράφει δεν είναι δυνατή η δημιουργία ασύρματης σύνδεσης με το τρέχον ΑΡΝ. Κωδικός αιτίας δικτύου 33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Όχι δεν γίνεται αυτόματα. Ανοιχτά είναι τα δεδομένα αλλά δεν συνδέεται με τίποτα. Γράφει δεν είναι δυνατή η δημιουργία ασύρματης σύνδεσης με το τρέχον ΑΡΝ. Κωδικός αιτίας δικτύου 33 παρε τηλ την εξυπηρετηση της cosmote να σου δωσουν τις ρυθμισεις ή στο site της cosmote σιγουρα θα βρεις τις ρυθμισεις για Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts